Jump to content

Ce Masina Va Doriti ?

Preferinte  

268 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Si inca ceva: colegu' cu Supra- nu estem cam pretentios? Bine- si io visez cu ochii deschisi la un corvette (c5 sau c6), deci nu-s nici eu departe de tine...

Pai nu s-a specificat sa fie noua. Bine daca vrei tu, las de la mine. Un nissan 200SX, 240SX, honda nsx :D .

Si ca noua Aston Martin DB9 fara problemele de rigoare eventual :P

De fapt, am ajuns la concluzia ca imi trebuie mai multe masini, pe categorii :D .

In principiu sun multumit cu ce am: una de oras si una de exterior.

Daca m-ar da banii afara din casa as mai adauga un suv pentru iesirile la pescuit (Mitsubishi Outlander suna suficient de bine) si o sportiva pe sufletul meu (Lamborghini Gallardo).

Din pacate trebuie sa ma trezesc la realitate si sa chinui tot Matizelul pe off-road.

De Gallardo chiar nu-mi pare rau ca nu mi-l permit (inca), pentru ca n-as avea unde sa merg cu el.

Edited by RaZoR-07
I have a new fantasy :D

Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS

Pasiune pentru masini mai dureroasa nu cred ca exista. Cred ca trebuie sa culegi suruburile dupa fiecare demaraj si sa stai 1 ora in service la fiecare 100km. Dar arata asa de biiiiineeeee... :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:IMG_1585.jpg

Si a fost facuta praf de Nissan 350Z la toate capitolele :mrgreen: .

Frate.. rade lumea de noi. Ce-i aici? Visuri in direct???

Pacat ca nu e si Lazarov membru dwc, poate i-ar veni o noua idee de emisiune. Ar fi cam asa: vine o gagica buna la tine pe strada si zice "buna ziua domnu' Florin suntem de la emisiunea pabibabum s.a. si am citit pe forum dwc ca va doriti masina nemteasca/japoneza/americana/coreana/chineza, va rog sa veniti cu noi!" si gata ai pus-o. Ar fi o emisiune ieftina (ar costa o masina si ceva) dar s-ar uita toti dreamlicii.

Geely nu vrea nimeni?

Cred ca ar fi mai nimerit la caterinca.

Edited by dreamlike

Opel Astra G 1.8 125 CP pe GPL. 1.7 dti-ul nu prea are cuplu pentru mers in oras, dupa cum nu are nici un diesel pentru regim urban.

Am votat nemteasca, japoneza ar fi fost prima daca n-ar fi costat mai mult.

A, si never again masina frantuzeasca, nu rezista la romanica.

Edited by laurentziu83

Se pare ca sunt si eu in rand cu lumea de pe forumul asta. Vreau sa raman la asiatice, dar trec dincolo, la japonezi: actualmente am in cap sa trec la Mazda 3. Sper sa reusesc.

Edited by geof
Mi s-a pus pata pe un Nissan primera Visio... da numai pata ca finantele spun altceva. Oricum, Sebiane, e o masina deosebita la designul interior, consola aia centrala e ceva de vis...

Sebian ti-a transmis ca nu e chiar asa mare fericire cu ea...o fi consola centrala de vis dar taraboanta are nevoie de un motor mai puternic, ca sa fie mai agila umpic...e destul de slabut motorul...