alx Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Hmm eu nu visez vise irealizabile ca m-as consuma inutil. Nu stiu ce sa aleg intre L200, Hilux si Civic. Link to comment
Dj_Dark Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Si inca ceva: colegu' cu Supra- nu estem cam pretentios? Bine- si io visez cu ochii deschisi la un corvette (c5 sau c6), deci nu-s nici eu departe de tine... Pai nu s-a specificat sa fie noua. Bine daca vrei tu, las de la mine. Un nissan 200SX, 240SX, honda nsx . Si ca noua Aston Martin DB9 fara problemele de rigoare eventual De fapt, am ajuns la concluzia ca imi trebuie mai multe masini, pe categorii . Link to comment
Marius* Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Am votat nemteasca. Imi doresc un Passat din 2004-2005, diesel, cutie tiptronic, masina noua nu imi pot permite. La categoria "vise" as vrea un S-classe. Dupa parerea mea e tot ce iti poti dorii de la o masina. Link to comment
andrei_xxl Posted December 18, 2007 Author Share Posted December 18, 2007 Pt mine asta daca as avea bani sa o iau Imi citesti gandurile,Cumnate... Imi place ce vad si pe Discovery -> Wrecks Riches Alea, tata, masini, nu Golf V stock aka GTI/R32 Link to comment
Ami Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Eu tin la Matizuca mea! Dar, din cand in cad, visez la un Volvo... Link to comment
RaZoR-07 Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 (edited) In principiu sun multumit cu ce am: una de oras si una de exterior. Daca m-ar da banii afara din casa as mai adauga un suv pentru iesirile la pescuit (Mitsubishi Outlander suna suficient de bine) si o sportiva pe sufletul meu (Lamborghini Gallardo). Din pacate trebuie sa ma trezesc la realitate si sa chinui tot Matizelul pe off-road. De Gallardo chiar nu-mi pare rau ca nu mi-l permit (inca), pentru ca n-as avea unde sa merg cu el. Edited December 19, 2007 by RaZoR-07 Link to comment
Alezz Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 I have a new fantasy Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Pasiune pentru masini mai dureroasa nu cred ca exista. Cred ca trebuie sa culegi suruburile dupa fiecare demaraj si sa stai 1 ora in service la fiecare 100km. Dar arata asa de biiiiineeeee... http://en.wikipedia.org/wiki/Image:IMG_1585.jpg Si a fost facuta praf de Nissan 350Z la toate capitolele . Link to comment
steph Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Visez la japoneza care o sa vina curand ... Link to comment
closchkutza Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 (edited) Ce japoneza bre`? Nu era italianca? Edited December 21, 2007 by closchkutza Link to comment
Satori Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Si a fost facuta praf de Nissan 350Z la toate capitolele . Tre' sa nu te fi durut vreodata capul sa compari designul masinii asteia cu un Nissan. Link to comment
keluboss Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 (edited) o honda crv pentru familie si un vw karmann ghia facut de mine pentru sufletul meu... vise , vise Edited December 22, 2007 by keluboss Link to comment
cristi.a Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Tot un Ford...dar Mustang...de vise Link to comment
tolin Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 N-are tara asta atata benzina pentru cate Ford Mustang ar trebui sa fie. Link to comment
andrei_xxl Posted December 26, 2007 Author Share Posted December 26, 2007 Nu pot sa votez si eu? Momentan sunt multumit cu ce am in batatura, m-am mai calmat cand am vazut ce consum mic am iarna...nu mai vreau HEMI. Link to comment
Gescu Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Mi-as m-ai dori inca o italianca dar un Alfa Romeo Brera... Link to comment
Adi_Iacob Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Mi s-a pus pata pe un Nissan primera Visio... da numai pata ca finantele spun altceva. Oricum, Sebiane, e o masina deosebita la designul interior, consola aia centrala e ceva de vis... Link to comment
dreamlike Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 (edited) Frate.. rade lumea de noi. Ce-i aici? Visuri in direct??? Pacat ca nu e si Lazarov membru dwc, poate i-ar veni o noua idee de emisiune. Ar fi cam asa: vine o gagica buna la tine pe strada si zice "buna ziua domnu' Florin suntem de la emisiunea pabibabum s.a. si am citit pe forum dwc ca va doriti masina nemteasca/japoneza/americana/coreana/chineza, va rog sa veniti cu noi!" si gata ai pus-o. Ar fi o emisiune ieftina (ar costa o masina si ceva) dar s-ar uita toti dreamlicii. Geely nu vrea nimeni? Cred ca ar fi mai nimerit la caterinca. Edited January 2, 2008 by dreamlike Link to comment
laurentziu83 Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 (edited) Opel Astra G 1.8 125 CP pe GPL. 1.7 dti-ul nu prea are cuplu pentru mers in oras, dupa cum nu are nici un diesel pentru regim urban. Am votat nemteasca, japoneza ar fi fost prima daca n-ar fi costat mai mult. A, si never again masina frantuzeasca, nu rezista la romanica. Edited January 3, 2008 by laurentziu83 Link to comment
Engine Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Skoda Octavia (2.0 Diesel - 140CP) sau (mai degraba) Alfa Romeo 159 (1.9 Multijet Diesel - 150 CP). Link to comment
trebor271074 Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Toyota Yaris. Nu m-ar enerva nici un Peugeot 207. Link to comment
geof Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 (edited) Se pare ca sunt si eu in rand cu lumea de pe forumul asta. Vreau sa raman la asiatice, dar trec dincolo, la japonezi: actualmente am in cap sa trec la Mazda 3. Sper sa reusesc. Edited January 3, 2008 by geof Link to comment
muscarul Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Visul meu e un Hyundai Tucson. Imi place masina asta de mor, nu alta. Dar deocamdata... ma rezum la matiz Link to comment
sictirel Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Mi s-a pus pata pe un Nissan primera Visio... da numai pata ca finantele spun altceva. Oricum, Sebiane, e o masina deosebita la designul interior, consola aia centrala e ceva de vis... Sebian ti-a transmis ca nu e chiar asa mare fericire cu ea...o fi consola centrala de vis dar taraboanta are nevoie de un motor mai puternic, ca sa fie mai agila umpic...e destul de slabut motorul... Link to comment
Tommy Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Sunteti colegi? la rompetrol? Link to comment
sictirel Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 (edited) Da, suntem, dar din cate mi-a zis el are o problema cu contul dwc / gm / chevy...oricum, s-a lins pe bot de Primera, aici are Mondeo Edited January 11, 2008 by sictirel Link to comment
Recommended Posts