Tommy Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Cred ca ai vrut sa spui.. "pt ca e daewoo" Link to comment
Englishman Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 ...hmm...e si asta partial adevarat. Da arata si bine monstrul... Link to comment
Akon Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Fara dar si poate Mercedes CL indiferent de motorizare. Link to comment
ChoopaChups Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 eu imi doresc un Peugeot 107 dar ...degeaba imi doresc daca n-am cum sa platesc. Link to comment
LYM Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 In momentul de fata imi doresc un BMW 320D. Daca nu era cu criza asta l-as fi avut deja Link to comment
elprypas Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Hm... ...si e Daewoo... mai spune`o o data si pentru mine pacat ca nu gasesti pe pitata asa ceva Link to comment
trebor271074 Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Hyundai i10 cu motor de 1,2 L pe benzina, full option... E singurul drept pe care nu mi-l mai poate lua nimeni. Dreptul de a visa! Link to comment
StylingExtreme Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 doresc renault (frantuzeasca). mai precis megane 2 Link to comment
titus Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Pentru oras un Smart for 4 Diesel Pentru extra-urban Infiniti FX Pentru munte: Jeep Grand Cherokee Pentru mare: SLR McLaren Mercedes Pentru cand o sa am familie: BMW X6 Realizabil: Rover 75 Link to comment
Cumnatu Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Pentru munte: Jeep Grand Cherokee Il bat multe masini la fund la abilitati de catarare, chiar si mai ieftine Pentru cand o sa am familie: BMW X6 Pentru familie e clar, Volvo XC90. X6-le e micut in interior, n-are nici o treaba cu familia. Link to comment
titus Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 (edited) Il bat multe masini la fund la abilitati de catarare, chiar si mai ieftine Asta e masina pe care am pus-o in lista cu toata inima pentru ca e si singura pe care am condus-o si mi-a placut la nebunie cum urca, cum coboara, cum merge in general, mi-a placut confortul si materialele din interior.. si asta cu peste 300k km la bord. Asta imi doresc. N-am zis ca e campioana la catarare. Pentru familie e clar, Volvo XC90.X6-le e micut in interior, n-are nici o treaba cu familia. Volvo e prea stereotip. Plus ca nu-mi place la aspect si e mult prea mare. Se potriveste familiilor mari. Cati copii crezi c-o sa am?! Unu.. maxim! X6-le e moderna, sigura, spatioasa, destul de puternica sa trag atv-ul dupa mine sau jetski-ul, sa pun bicicletele sau skiurile sus si sa faca fata si eventualelor "off roads" familiale. Edited April 29, 2009 by titus Link to comment
sNaKey Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 X6-le e moderna, sigura, spatioasa, Nu cred ca este mai sigura decat un Volvo. Imi doresc un VW Golf VI. Imi place la nebunie. Link to comment
Tommy Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Desi nu credeam sa imi doresc vreodata sau ca mi s-ar potrivi, eu am fost complet cucerit de mercedes. Kompressor. Am fost si cu diesele puternice de la ei, dar nu se compara sunetul, senzatia, cum pune puterea la roata. Altfel, nu pot intelege cum pot face o masina atat de stabila si confortabila in acelasi timp. NU mai spun ca si fiabila ca imi sare vreun fan de frantuzisme in cap .. si sa faca fata si eventualelor "off roads" familiale. Deci certe sunt doar off-roadurile .. extra-familiale. Link to comment
Cumnatu Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Volvo e mult prea mare. Se potriveste familiilor mari. O sa fi uimit, este mai MIC decat Chrysler 300M. Asta ca si dimensiuni exterioare. Evident ca pare mult mai mare penru ca este patratos insa l-am condus cativa km si e genul de masina in care te plictisesti de moarte ca pana la 100 km/h nu auzi nimic, nici un zgomot si in acelasi timp ai senzatia ca mergi cu troleul In X6 nu m-am suit, este intr-adevar superb la exterior dar la interior nu are nimic nou fata de X5 si e pacat, mare pacat. Link to comment
Salex Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 (edited) S4 sau mai degraba un S6 cred ca mi-"ar corespunde" in momentul asta. Mai vedem la anul Edited May 13, 2009 by Salex Link to comment
EM!L Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 In X6 nu m-am suit, este intr-adevar superb la exterior dar la interior nu are nimic nou fata de X5 si e pacat, mare pacat. Ba are! Loc mult mai puţin Link to comment
trebor271074 Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Hyunday i10 cu motor de 1,2 L pe benzina si full option... Visez si eu cu ochii deschisi. Link to comment
zeneseu Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Hyundai i10 cu motor de 1,2 L pe benzina, full option... E singurul drept pe care nu mi-l mai poate lua nimeni. Dreptul de a visa! Hyunday i10 cu motor de 1,2 L pe benzina si full option... Visez si eu cu ochii deschisi. Bine, bine. Am inteles ideea. Link to comment
titus Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Nu inteleg ce e asa de vis la Hyunday i10 Link to comment
mortymer Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 volvo... orice model volvo... la 40 ani... adica peste 7 ani maxim... daca nu o cumpara chinezii si o fac fabrica de lanterne... cred ca am mai zis asta... pe undeva... Link to comment
gabrolio Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Nu inteleg ce e asa de vis la Hyunday i10 De acord cu tine aici, m-am urcat in el cand a aparut si m-a dezamagit(la spatiu ma refer)... i20 in schimb e alta nebunie Link to comment
Gabiti Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Cred ca una japoneza, Honda sau Toyota sau Mazda Link to comment
Den Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Smart Four-Four. A venit criza..am ramas cu tico Link to comment
Recommended Posts