alx_alx Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 sal, ma poate ajuta cineva? caut Tija ansamblu stergator pt tico e tija care face leg intre motor (de stergatoare) si stergatorul din dreapta. are capul uzat, am fixat-o la loc si a sarit iar dupa 3-4 stergeri... acum astept sa nu... ploua/ninga... arata ca in foto de jos (nu e chiar de tico, dar e asemanatoare...) multumesc anticipat, alex YM alexfloarea alexfloarea@yahoo.com revin cu piesa exacta... Link to comment
Pedala Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Incearca la magazinul de la intersectia dintre Mihai Bravu cu Bulevardul Ferdinand (sub magazinul Gepa) Link to comment
andyn Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Incearca la magazinul de la intersectia dintre Mihai Bravu cu Bulevardul Ferdinand (sub magazinul Gepa) Salut , ai gasit la Mihai Bravu? Am si eu nevoie de bratul acela. Poate mai stiti si prin alta parte unde se poate gasi . Multumesc Link to comment
sergiuhusca Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Am avut si eu o problema asemanatoare!Mare atentie ca nu se potrivesc!Mai ales la bratul din stanga!Norocul meu ca am avut bratul din stanga bun,adica pe cel vechi si am putut sa-l sudez la bratul nou! Link to comment
Recommended Posts