mike.omega Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Probabil ca fiind in preajma sarbatorilor nu o fim prea multi insa io tot va convoc. Asa cum deja stiti, la cafeneaua "aia"(ca numele nu-l stiu) la ora 6. Poze cu locatia in topicu trecut Link to comment
Scoop Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 incerc sa ajung si eu sapt asta Link to comment
Immortal Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Gata wa, asta o fost votu' ala universal si anonim? Si, totusi, unde'i patinoaru'? In fine, prezent, ca de obicei. Link to comment
mike.omega Posted December 19, 2007 Author Share Posted December 19, 2007 Uitasi cum se fac uninominalele in tara asta? Daca voi n-ati mai zis nimic am presupus ca nu mai vreti maini/picioare rupte Link to comment
Scoop Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Patinoarul este aici la palatu copiilor, unde ne-am intalnit o data asta primavara. Link to comment
Immortal Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Scoop, e o vorba rusinoasa... "unde e patinoaru'" facea referire la gogoasa discutata sambata, cum ca ne-am strange, cu mic si mai mic, la pationar pt urmatoarea (n.n asta) intalnire. Link to comment
dreamlike Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Pfiu ce miroase pe aici ... probabil de la soferii astia viteji. Nu v-ati pus pampers mai sumaherilor? Dap. Revenind - sambata, la ora intalnirii, eu o sa fiu la aproximativ 550 km de voi. Cu parere de rau ca nu pot fi alaturi de voi o sa va trimit impresii despre adevarata iarna de la Sibiu. Link to comment
mike.omega Posted December 19, 2007 Author Share Posted December 19, 2007 Iar pleci la Sibiu fara pneuri de iarna? Link to comment
Immortal Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Asta apropos de miros?! ) Link to comment
MCojo Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Miros de la salamul de Sibiu... / Link to comment
dreamlike Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Va multumesc pentru grija aratata, sunteti foarte de treaba . Link to comment
mike.omega Posted December 20, 2007 Author Share Posted December 20, 2007 Asta apropos de miros?! ) Ai pus placa cu dume "Scoop style"? PS: mi-am pus si io net azi de la niste oameni seriosi deci nu o sa mai pice netu exact cand vreau si eu sa postez Link to comment
Scoop Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Ai pus placa cu dume "Scoop style"? PS: mi-am pus si io net azi de la niste oameni seriosi deci nu o sa mai pice netu exact cand vreau si eu sa postez Link to comment
MCojo Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Deci incepand de saptamana asta o sa avem cronice facute ca la carte, nu Mike? Ca doar nu vrei sa iti pice netul... > Link to comment
mike.omega Posted December 21, 2007 Author Share Posted December 21, 2007 Deci incepand de saptamana asta o sa avem cronice facute ca la carte, nu Mike?Ca doar nu vrei sa iti pice netul... > Santaj! Nu se pune ) Daca-i stii tu cum e sa dai jos 2.7 giga cu 300 de kilo in loc de 100... Ah da! si in mod evident, until now, conexiunea e beton! Link to comment
Immortal Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 (edited) Ai pus placa cu dume "Scoop style"? E o duda interesanta, conform careia "nu tot ceea ce te depaseste e najpa ori de prost gust". Iar iegzplicatu' dudelor pe forum e mai complex, si chiar si Scuup are dume 'bomba' (e drept, destul de mic procentu', da' ARE) Cele 300 de kile de net imi provoaca zambete ironice... ) Si totusi. De ce nu mergem la patinoar maine? Ori in creizi? Edited December 21, 2007 by Immortal Link to comment
Scoop Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Patinoar patinoar patinoar Au si unde sa stam sa bem un pahar de ceva cald, acolo specialitatea e vinu fiert da nu stiu cati ar vrea. Link to comment
mike.omega Posted December 21, 2007 Author Share Posted December 21, 2007 (edited) Da Immortale, stim ca mata ai teava de net cat Romepetroul insa daca ai stii tu ce conexiune aveam eu inainte... Momentan am ajuns sa ma cert cu Canal S ca nu vor sa-mi desfaca contractul... bietii de ei, habar n-au ce-i asteapta Din partea mea mergem la pationar insa ma gandesc ca daca tot mergem sa ne vedem tot acolo(pe malu marii ca acum o sapt) si ne vorbim pe loc ce si cum facem. Ca daca ne vedem direct la patinoar sigur nu ne gasim Binenteles io am inteles cu totul altceva cand am citit cuvantul "pationar"... PS: Cee'D-u cu motoru de 1.4(105CP) trage destul de bine si desi cand ridici capota cauti motoru cu lupa, se comporta foarte bine Edited December 21, 2007 by mike.omega Link to comment
MCojo Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Clar! Vin cu patinele in portbagaj! >- Link to comment
Scoop Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Craciun fericit tuturor alaturi de cei dragi "> Link to comment
ing3r Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 La multi ani si tie si tot ce va doriti (pt toata lumea!) offtopic:Scoop noi nu ne cunoastem de pe alt forum cumva? nickul ing3r iti suna cunoscut? Link to comment
Recommended Posts