Lucian M Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Incep acest topic cu dorinta de a afla daca in zona in care locuieste fiecare dintre noi Mosul isi face treaba cu spor sau daca am fost suficient de cuminti ca sa ne cadoriseasca. Eu am primit , deoarece aia mare si adevarata nu i-a intrat in sac, dar mi-a promis ca dupa Craciun se rezolva. Voi ce ati primit? Link to comment
laurentziu83 Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Ileano, cutiile alea doua nu le-aveai in masina joi seara? Mie Mosu mi-a adus un ceas Casio Beside ca sa inlocuiasca vechiul meu Q&Q care m-a parasit de vreo 2 luni de zile dupa 6 ani si jumatate de serviciu ireprosabil. Are vreo 100 si ceva de grame (mai greu ca telefonul) si sper sa ma tina macar tot atat. Pana una alta trebuie sa ma prind cum se scot zalele suplimentare. Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Ileana il stie pe Moshu!?! Nu al nostru, al lor. Link to comment
BogdanG Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Pentru ca am fost foarte cuminte mosu mi-a adus printre altele: una bucata amplituner CAT 5.1, una bucata boxe SIG si una bucata DVD recorder PYE Iar cum mosul alearga toata tara a lasat asa ceva la OVI_JER pentru mine Si pentru ca mosu este foarte batran a uitat sa-mi lase plasma LG acasa, dar m-a anuntat ca e platita si trebuie sa ajunga pe 27 decembrie . Mosul a fost foarte darnic cu mine anu asta ...cred ca meritam mai mult Link to comment
Lao Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Moşul mi-a adus un MP3 auto JVC KD-G322. Îl aşteptam de cam multicel. :laughing6: Se aude de belea, la fel ca şi predecesorul său, tot un JVC, dar care citea numai CD-uri. Link to comment
Lucian79 Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 (edited) Buey, da ce smecher mos aveti . Si darnic pe deasupra . Mosu meu e din fire cam retardat si m-a vizitat toata luna Decembrie sa fie sigur ca ma prinde si a inceput prin a-mi aduce un LCD 19" 4ms, un Pocket GSM, un receiver GPS, si Vinerea trecuta un bonus de 1.000 euro . Edited December 25, 2006 by Lucian79 Link to comment
gigi-kent Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Mosu meu a cam facut figuri anul asta. Mi-a dat banii si mi-a zis : Descurca-te! Am primit doi crocodili ( de plus... nu va ganditi prea departe...) o geaca...niste ghete... Datorita faptului ca mosul nu are permis de port arma trebuie sa ma duc personal la bucuresti sa-mi iau pusca ( pseudo mos craciunii din galati percep comisioane prea mari ca sa le aduca) A spus ca-mi aduce o barca dar cel care o vindea nu prea a avut interes sa o dea asa ca o sa-mi fac comanda de una noua... Una peste alta a fost mosul darnic, dar cam lenes anul asta... Link to comment
mad_voly Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Mie mosu mi-a adus ceva mare si pe 4 roti: Link to comment
laurentziu83 Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Si a incaput sub brad? Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente. Culoarea imi place. Link to comment
Lucian79 Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Mie mosu mi-a adus ceva mare si pe 4 roti Este E3 sau E4 ? Link to comment
Elfu Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 La mine Mos Craciunita a venit mai devreme cu vreo 3 saptamani si mi-a adus un Lacetti Sedan. Link to comment
Lucian M Posted December 25, 2006 Author Share Posted December 25, 2006 Mie mi-a tras teapa cu acele doua machinete, dar astept sa-si ia revansa ! Link to comment
aiptek Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Eu am primit o bota si o bucata de ceapa . Asta se intampla daca nu sunt cuminte S"> Link to comment
Satori Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Asa, asa, aiptek, credeam ca sunt singurul... Link to comment
mad_voly Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Este E3 sau E4 ? Este DCI E3 Link to comment
Satori Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Deci nici tu nu ai fost prea cuminte... Link to comment
mad_voly Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 De ce? Chiar asa cadou nasol e ? Link to comment
Lucian79 Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Te-am intrebat ptr ca la noi la firma s-a dat comanda ptr un DCI cu livrarea pe 6 Ian. ...si e E4, 70hp. Vezi, ca sa fiu rau ... ti-a dat Mosu' teapa Link to comment
adostar Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Eu am platiti mosul ca sa-mi aduca buburuza Link to comment
Alezz Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 O pereche de adidasi si un plin de benzina ...noi sa fim sanatosi. Link to comment
mr_ Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 O trusa cu o bormasina cu percutor de 710W, burghie si o surubelnita cu acumulator cu cuplu de 4nm Si am reusit sa nu ajung la urgente desi deja le-am folosit din plin, ca tocmai m-am mutat... Link to comment
Lucian M Posted January 1, 2007 Author Share Posted January 1, 2007 (edited) Restul forumistilor n-a primit nimic de la Mos Craciun? Ati fost sau nu cuminti? De fapt, si eu am fost cuminte, dar, ca in cazul unora, m-a cam uitat... . Un cadou frumos, care m-ar bucura f mult, ar fi reducerea nivelului de warn... asta daca ar fi vreun moderator care ar dori sa faca pe Mos Craciun... hmmm, ce bine ar fi... Edited January 1, 2007 by Lucian M Link to comment
BogdanG Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 In cazul tau a trecut Craciunul, poate de Craciunul asta ai mai mult noroc Link to comment
Senna Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 (edited) Eu a trebuit sa-l indrum pe Mos Craciun catre cadoul potrivit, ca nu i-ar fi trecut prin cap: amplif Technics SU A707, cu un sound mai placut decat orice amplif 5.1 disponibil in magazine. Deh, cunoscatorii stie Edited January 2, 2007 by Senna Link to comment
Recommended Posts