alx Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 La mine a venit mosu cu o pereche de schiuri. Dar nu mi-a adus si timpul sa ma duc sa ma dau... Sper sa ma dau macar pe 30 si pe 2-4... Merry XXXmas! Link to comment
Cumnatu Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 (edited) La mine ca intotdeauna Mosu' a adus asa : 1. Pt sotie un ES 80 PRO Face o cafea superba, rapida si usor de curatat dupa ea ( bine aduce si pret / ceasca = 2 RON fara sa pun la socoteala amortizarea aparaturlui, deci al naibii Mos m-a bagat la plata ) 2. Pentru Ana un pisoi pudic ( abia acum dupa 5 zile a inceput sa nu se mai teama de mine ) . Al naibii pisoi cand il pun la masa na-re nici o temere, in rest cand ma vede fuge de mine si un brad cu instructiuni de impodobire : 3. Mie o scutire de plata a unui imprumut de 1000E. E prima data cnad Mosul imi aduce ceva. Asa ca MFC2all ! Edited December 25, 2008 by Cumnatu Link to comment
cristi.a Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 La noi mosul avenit prin octombrie cu Vladut Superpici. Si acum de sezon ne-a dat papucii la amandoi (de mult imi caut ciocate). Oricum la Pici cutiile sunt imense...deja e pe primul loc, doar e cel mai cuminte. Sarbatori frumoase va doresc! Link to comment
laurentziu83 Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 (edited) Mie mi-a adus asta. Bine, nu mie neaparat, ci lui taica-miu, dar pana vin numerele la mert ma distrez si eu cu ea. Sa inchiriezi un ATV e 50 de lei ora, o masina de offroad costa de te indoaie, pista de kart-uri nu avem aici la noi, la parcul de distractii e 5ron/tura cu masinutele, deci tot cu asta e mai ieftin. Avea dreptate cine zicea ca Matizul nu e masina. Intr-adevar, masinile stau blocate in trafic. Cu Maty o tai pe trotuar. Aaaa, si asta, gata cu N73-ul. Edited December 25, 2008 by laurentziu83 Link to comment
tudor2402popescu Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Cum eu nu suport sa primesc cadouri...NIMIC. Link to comment
Ami Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 (edited) Mosul a hotarat ca matusi-mea a luat suficiente puncte pe permis din cauza mea, asa ca mi-a adus un detector de radar. Si l-a vazut pe NFS facand misto de aparatul meu foto la nationalele DWC, asa ca mi-a adus si un Nikon mai smecheras... Edited December 25, 2008 by Ami Link to comment
Lucian M Posted December 25, 2008 Author Share Posted December 25, 2008 Aaaa, si asta, gata cu N73-ul. Auzi- din cauza ca am dat seminte peste el ai schimbat telefonul? Nu de alta, de la atata sare cred ca a luat-o razna biebu' tilifon... Link to comment
rm.popa Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Cum eu nu suport sa primesc cadouri...NIMIC. Grinch?? Is that you??? Link to comment
soldoveanul Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 (edited) Mie nimic! Iata ce a primit al meu urmas:pacat ca are anvelope de vara si nu pot iesi cu el prin zapada. O noapte am muncit sa-l aduc in starea asta Edited December 25, 2008 by soldoveanul Link to comment
Lucian M Posted December 25, 2008 Author Share Posted December 25, 2008 Nici statie radio nici camera foto? Mos Craciun merita bataie... Link to comment
soldoveanul Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Saptamana asta mai vine o zi importanta... . Poate atunci! Link to comment
NFS Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Pe mine m-a ajutat Moshu sa schimb Matizu. Link to comment
augustinionut Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 De ce , a facut pe el ala micu ? Link to comment
laurentziu83 Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Auzi- din cauza ca am dat seminte peste el ai schimbat telefonul? Nu de alta, de la atata sare cred ca a luat-o razna biebu' tilifon... Nu, doar voiam ceva mai serios si mai..."telefon", nu stiu cum sa zic. N73-ul e pentru kizi, totusi. E51 se misca super, nu se mai inteapa softul, are wireless, nu scartaie nimic pe el. Din pacate s-a terminat cu pozele noaptea, ca n-are blitz. Eh, reactivam Canon-ul. Link to comment
MAVERICK_SS Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Mie mi-a adus Mosu' o broasca testoasa de plush enorma (testoasele sunt favoritele mele, am o gramada de plush plus 4 vii ). Speram la o masina noua care sa fie doar a mea, dar nu a fost sa fie... Poate la anu' . Pana atunci sunt pieton in marea majoritate a timpului . Link to comment
bebelushu Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Cum eu nu suport sa primesc cadouri...NIMIC. Nasol. Si ce meserie ai? Cumva medic, sau functionar public? Link to comment
tudor2402popescu Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Nasol.Si ce meserie ai? Cumva medic, sau functionar public? Mecanic de utilaj greu. Link to comment
Tommy Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 (edited) Pentru ca am fost ff cuminte.. mie moshu mi-a adus 2 craciunite de 1.80. Fiecare. Edited January 1, 2009 by Tommy Link to comment
MCojo Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Acum de Anul Nou?! Cam intarziat Mosu' asta... Link to comment
ing3r Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Mie mi-a adus un Pioneer nou pt masina. Ce imi place sa fiu Mos Craciun Link to comment
Tommy Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Nu Mcojo, acum am scapat insa si eu Link to comment
MCojo Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 La asta ma gandisem si eu, dar nu-ti puteam rapi placerea de a o spune... Link to comment
Recommended Posts