Jump to content

Mai E Putin Si Vine Mos Craciun!

Lucian M

Recommended Posts

La mine a venit mosu cu o pereche de schiuri. Dar nu mi-a adus si timpul sa ma duc sa ma dau... Sper sa ma dau macar pe 30 si pe 2-4...

Merry XXXmas!

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

La mine ca intotdeauna Mosu' a adus asa :

1. Pt sotie un ES 80 PRO

Face o cafea superba, rapida si usor de curatat dupa ea ( bine aduce si pret / ceasca = 2 RON fara sa pun la socoteala amortizarea aparaturlui, deci al naibii Mos m-a bagat la plata )

2. Pentru Ana un pisoi pudic ( abia acum dupa 5 zile a inceput sa nu se mai teama de mine ) . Al naibii pisoi cand il pun la masa na-re nici o temere, in rest cand ma vede fuge de mine :scarpin:

post-3313-1230190467_thumb.jpg

si un brad cu instructiuni de impodobire :

post-3313-1230190491_thumb.jpg

3. Mie o scutire de plata a unui imprumut de 1000E. E prima data cnad Mosul imi aduce ceva.

Asa ca MFC2all !

Edited by Cumnatu

La noi mosul avenit prin octombrie cu Vladut Superpici.

Si acum de sezon ne-a dat papucii la amandoi (de mult imi caut ciocate). Oricum la Pici cutiile sunt imense...deja e pe primul loc, doar e cel mai cuminte.

Sarbatori frumoase va doresc!

post-1446-1230194300_thumb.jpg

post-1446-1230194343_thumb.jpg

post-1446-1230194374_thumb.jpg

Mie mi-a adus asta. Bine, nu mie neaparat, ci lui taica-miu, dar pana vin numerele la mert ma distrez si eu cu ea.

Sa inchiriezi un ATV e 50 de lei ora, o masina de offroad costa de te indoaie, pista de kart-uri nu avem aici la noi, la parcul de distractii e 5ron/tura cu masinutele, deci tot cu asta e mai ieftin.

Avea dreptate cine zicea ca Matizul nu e masina. Intr-adevar, masinile stau blocate in trafic. Cu Maty o tai pe trotuar. :dizzy:

Aaaa, si asta, gata cu N73-ul.

post-79-1230195593_thumb.jpg

Edited by laurentziu83

Mosul a hotarat ca matusi-mea a luat suficiente puncte pe permis din cauza mea, asa ca mi-a adus un detector de radar. Si l-a vazut pe NFS facand misto de aparatul meu foto la nationalele DWC, asa ca mi-a adus si un Nikon mai smecheras... :thumbl:

Edited by Ami
Auzi- din cauza ca am dat seminte peste el ai schimbat telefonul? Nu de alta, de la atata sare cred ca a luat-o razna biebu' tilifon...

Nu, doar voiam ceva mai serios si mai..."telefon", nu stiu cum sa zic. N73-ul e pentru kizi, totusi. E51 se misca super, nu se mai inteapa softul, are wireless, nu scartaie nimic pe el. Din pacate s-a terminat cu pozele noaptea, ca n-are blitz. Eh, reactivam Canon-ul.

Mie mi-a adus Mosu' o broasca testoasa de plush enorma (testoasele sunt favoritele mele, am o gramada de plush plus 4 vii :) ). Speram la o masina noua care sa fie doar a mea, dar nu a fost sa fie... :( :( Poate la anu' . Pana atunci sunt pieton in marea majoritate a timpului . :)