Jump to content

Troncane Amortizoarele Spate

Recommended Posts

Salut

De ieri, am inceput sa le aud :spumelagura:

Nu am bani de reparat acuma, nu troncane f tare, asa numai, usor, mai ales pe drumuri rele (Cine cunoaste stadiul Strazii Campului din Cluj stie ce inseamna drum rau :wallbanger: ).

In conditiile date, ce se poate intampla, inafara de stresul urechilor? Se poate duce naibii ceva, se dezechilibreaza masina sau ce naiba se intampla? Am de facut cam 1200 de km de sarbatori, si parca ma apuca ceva emotii...

Edited by muscarul

Si eu patesc la Cielo-ul meu la fel. De vina este uleiul prost din ele care la temperaturi scazute devine foarte viscos si amortizorul nu-si mai face cursa. O sa vezi ca-si revin atunci cand o sa se incalzeasca afara si uleiul o sa devina subtire. Asta mi se intampla in fiecare iarna, am pe masina amortizoare romanesti. Abia daca nu-si revin trebuie sa te ingrijorezi.

Ca sa te linistesti si mai tare, verifica tabla de pe fundul portbagajului, sub placa de PFL, daca are urme de frecare. Asemenea urme arata clar ca se deplaseaza placa de PFL si nu mai atinge cu buretii, ci cu cartonul, provocand exact acele troncanituri "numai cu portbagajul gol". Pune sub PFL o patura subtire (isi va dovedi utilitatea si in alte privinte).

Gata, am elucidat.Era in parte si nenorocita aia de placa de pfl, da si ceva amortizoare pe spate. Oricum, am mers si cu alt matiz in wekend, si mi-am dat seama ce silentioasa e masina mea.