muscarul Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 (edited) Salut De ieri, am inceput sa le aud Nu am bani de reparat acuma, nu troncane f tare, asa numai, usor, mai ales pe drumuri rele (Cine cunoaste stadiul Strazii Campului din Cluj stie ce inseamna drum rau ). In conditiile date, ce se poate intampla, inafara de stresul urechilor? Se poate duce naibii ceva, se dezechilibreaza masina sau ce naiba se intampla? Am de facut cam 1200 de km de sarbatori, si parca ma apuca ceva emotii... Edited December 20, 2007 by muscarul Link to comment
closchkutza Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Misca in lateral de masina, de partea spate. Daca troncane ceva, sunt pe duca, daca nu, asa fac ele si nu ai de ce sa le schimbi, doar daca te deranjaza prea tare la urechi. Link to comment
muscarul Posted December 20, 2007 Author Share Posted December 20, 2007 O, mama, am zgaltaito in toate directiile pe loc, nu se aude nimic numa in mers... prima data am crezut ca ii placa aia de la portbagaj, da se pare ca nu ii aia Link to comment
costinel Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Stai linistit, n-au nimic. Dar cu masina goala asa zdrangane ele, cam la toate. Daca vei incarca masina si pe spate nu vei mai auzi nimic... Link to comment
muscarul Posted December 20, 2007 Author Share Posted December 20, 2007 Pai da, numa cand e goala. Ca e goala saraca tot timpu, adica in spate ma refer. Link to comment
closchkutza Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Este din ciclul "Asa face toate". Puntea spate este usoara, amotizoare tari => zgomot la denivelari mici. Stai calm, masina nu are nimic. Link to comment
eugen2005 Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Si eu patesc la Cielo-ul meu la fel. De vina este uleiul prost din ele care la temperaturi scazute devine foarte viscos si amortizorul nu-si mai face cursa. O sa vezi ca-si revin atunci cand o sa se incalzeasca afara si uleiul o sa devina subtire. Asta mi se intampla in fiecare iarna, am pe masina amortizoare romanesti. Abia daca nu-si revin trebuie sa te ingrijorezi. Link to comment
muscarul Posted December 20, 2007 Author Share Posted December 20, 2007 Ok, m-am linistit. Multumesc de ajutor Link to comment
RaZoR-07 Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Ca sa te linistesti si mai tare, verifica tabla de pe fundul portbagajului, sub placa de PFL, daca are urme de frecare. Asemenea urme arata clar ca se deplaseaza placa de PFL si nu mai atinge cu buretii, ci cu cartonul, provocand exact acele troncanituri "numai cu portbagajul gol". Pune sub PFL o patura subtire (isi va dovedi utilitatea si in alte privinte). Link to comment
muscarul Posted December 25, 2007 Author Share Posted December 25, 2007 Gata, am elucidat.Era in parte si nenorocita aia de placa de pfl, da si ceva amortizoare pe spate. Oricum, am mers si cu alt matiz in wekend, si mi-am dat seama ce silentioasa e masina mea. Link to comment
Recommended Posts