aly Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Vreau sa-mi iau un laptop pe care sa-l folosesc exclusiv pentru diagnoza. Deci ar trebui sa supotre win 98(pt myaldl si daewoo.exe), sa aiba port com nativ si unitate cd si bineinteles sa-l tina bateria cat de cat. Cam care ar fi configuratia minima, unde si la ce bani asi gasi unul(nou sau sh)? Multumesc. Link to comment
andreib Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Nou cu serial nu mai gasesti acum. SH vei gasi greu o jucarie functionala (pentru ce vrei merge si win 95, deci de la 486 in sus ) . Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Gasesti Dell cu serial dar nici macar dobitocii de le Emag nu stiu ca are si serial desi il vand. Stie doar siteul Dell. Link to comment
hawkeye Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Toate DELL-urile Latitude au port serial nativ, inclusiv cele de ultima generatie. Nu stiu de ce, am verificat chiar acum pe site-ul dell si D530 si D630 au serial. Link to comment
dobrescucris Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Si eu am facut asta acum vreun an, si am gasit pe net un Compaq Presario mai vechi, cu procesor Pentium la vreo 200mhz, 32 ram. Merge Win98 lejer pe el, si isi face toata treaba pt care a fost cumparat (scanner pt Cielo). Are alimentator la 220V, bateria nu mai tine deloc, dar i-am confectionat singur un alimentator pt masina (bricheta 12V) Adica doar o mufa de bricheta cu o siguranta in ea, putin cablu si mufa universala de alimentare laptop. Mai tarziu am vazut ca se gasea prin magazine asa ceva cam cu 10 lei. Pe laptop am dat vreo 200. Link to comment
mr_ Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 (edited) Eu am un Dell P2 266Mhz, cu 98MB de Ram, pe care nu-l mai folosesc la altceva. Ruleaza pe el Win Me, si merge si MyAldl, si Efilive, mai merge si un excel si un mozilla firefox. Si are si wireless ca sa pot accesa forumul daewoo din masina Bateria tine inca vreo 20-25 minute fara wireless si cam la jumate cu wirelessul activ, insa am un transformator 12V-220V de 300W. Din pacate insa mi s-a prajit interfata... A doua... Edited December 20, 2007 by mr_ Link to comment
Recommended Posts