Satori Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Pentru unii (nu stiu exact pentru cine si de ce) 1 e Duminica. Deci 7 SAT e plauzibil. Link to comment
NightClub Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 (edited) Wow eu unu n-as da atatia bani pe un ceas sau as da, dar l-as tine in vitrina sa fie admirat! Oricum sa-l stapanesti sanatos! Edited October 31, 2005 by NightClub Link to comment
BAD_MF Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Mersi night club , sper sa ma tina! Dar tot nu m-am lamuri ce-i cu cifrele alea?! nu stiu de ce pana acum nu le afisa si acum deodata le afiseaza. LUminati-ma oameni Link to comment
VAXXi Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Da' citeste dom'le manualul. Sau e prea complicat si vine mai usor sa-ntrebi ? Link to comment
claz Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 VAXXI, hai sa nu fim rai si sa luminam omu'... Daca a inceput dintr-o data sa afiseze cifrele alea, e clar ca evenimentul a fost declansat de ceva major. Ai doua variante: - daca incrementeaza cifrele, iti arata cat a trecut de la ultima spovedanie - daca le decrementeaza, in mod cert s-a sincronizat cu ritmul tau biologic, iar in cazul asta iti arata cat mai ai de trait Sa-ti mai zic la ce sa fii atent, ca-s date dreaq ceasurile astea Tissot. S-ar putea sa inceapa sa lumineze intermitent, fapt care va conduce la iminenta rapirii tale de catre extraterestrii. Daca se formeaza condens pe geam, e bine sa verifici presiunea barcii pneumatice, pentru ca urmeaza o inundatie. In cazul in care incepe sa ticaie suspect, pe ritm de Requiem... ah! asta nu pot sa-ti zic. Daca insisti, continuam pe PM. Link to comment
john Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 nu stiu de ce pana acum nu le afisa si acum deodata le afiseaza. LUminati-ma oameni I-ai schimat cumva bacteria ?? Link to comment
NightClub Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Da' citeste dom'le manualul. Sau e prea complicat si vine mai usor sa-ntrebi ? fftopic: Nu sti cum face romanu? Mai intai desface ambalajul si se joaca si cand il strica deabia atunci citeste manualul si nu bateam nici un apropo. On Topic eu zic sa te duci la o reprezentanta dea lor sau sa citesti cartea tehnica(manualul) Link to comment
BAD_MF Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 (edited) MAH fratzi carcotasi!! Am citit manualul!! Dar nu specifica nimic despre chestia asta! Daca scria in manual crede-ti ca mai intrebam?! Nu n-am schimbat bateria..e automat. Edited November 1, 2005 by BAD_MF Link to comment
masterbobs Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Mai fratilor da eu nu pricep care e treaba cu TIMEX? Eu am un expedition cu lumina indiglo...si nu vad ceva ineregula cu el. Link to comment
mike.omega Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Pai din cate stiu eu cel putin Dreamlike, Safari, Vector si Mosu au Timex asa ca incearca si ei sa se laude Link to comment
NFS Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 bine ai venit in club. al meu e tot expedition indiglo. >- La fel si-al meu! Bine v-am gasit! Nu ne facem niste autocolante? ) Link to comment
VECTOR Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Foarte atent copilotul! Ce aveai in fata de avea privirea aia ??? un tir care intrase pe contrasens ) . asa a stat tot drumul de la harsova la constanta. cred ca era fascinat de viteza... @ NFS : nu ar fi rau. ceva de genul " DAEWOOCLUB.RO divizia Timex" Link to comment
Moshu Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 (edited) @vector> Copilotul cred ca era gata. Ii inghetase sira spinarii. Dar cu cat zici ca mergeai de era asa fascinat? Eu de cand propun divizia Timex... Bine ca ne-am adunat cativa si nu oricare. Dar sper ca toti aveti indiglo, ca altfel nu se pune. Vivat divizia Timex! Edited May 9, 2006 by Moshu Link to comment
masterbobs Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Atunci ma inscriu si eu...dar pentru a ne "edifica" asupra modelelor propun si cate o poza...ca sunt o multime de modele Expedition. Al meu se numea(adica nu se mai produce) Timex Expedition si are indicativul T48871. PS pozna nu e facuta de mine...ca nu am "bacteriile" incarcate.. Link to comment
vlad35 Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Mai primiti inscrieri pentru timexclub.ro ? Link to comment
Moshu Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 (edited) Deci, ziceti sa punem o poza. Ok. Al meu este Timex Ironman (30 lap, 100 m WR). Nu am acum poze cu al meu, dar vi-l arat din catalog. Edited May 10, 2006 by Moshu Link to comment
VECTOR Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 asta e al meu. prima poza e cea de pe site. a doua(mai neclara e proprietate personala). Link to comment
NFS Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Al meu nu stiu ce model e, dar se gaseste la timex pe site la nr 43391: Pe spate are gravate instructiunile de utlizare )"> Link to comment
Pedala Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 (edited) Daca era fan club ceasuri elvetiene aveam si eu ce sa postez... Dar oricum postez ca sunt fan ceasuri elvetiene Swatch IRONY Aluminium model din 1995 cu 4 rubine Doxa model 5136405 din anii '60 Primul e cadou de la un prieten vechi si al doilea de la bunicul meu. P.S. Stiu ca Swatch nu e marca de prestigiu dar modelul asta chiar imi place si merge de 11 ani fara probleme Edited May 10, 2006 by Pedala Link to comment
dreamlike Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 (edited) Pai din cate stiu eu cel putin Dreamlike, Safari, Vector si Mosu au Timex asa ca incearca si ei sa se laude Am un Seiko automatic, elegant, il pastrez pentru nunti, botezuri si alte evenimente de tinuta obligatorie. De curand am achizitionat din Germania (cu ceva ajutor ) un Timex Ironman Triathlon. O sa pun si poza cand o sa-i fac. My_watch.bmp Edited May 10, 2006 by dreamlike Link to comment
Moshu Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Pana la urma ne-au ingramadit aici pe toti. Noi am vrut sa facem un topic cu Timex, dar se pare ca n-avem succes... si din acest motiv ma retrag in liniste. Link to comment
VECTOR Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Pana la urma ne-au ingramadit aici pe toti. Noi am vrut sa facem un topic cu Timex, dar se pare ca n-avem succes... si din acest motiv ma retrag in liniste. invidia moshule...ii roade invidia ) Link to comment
exmil Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Salutare...tot timex am si eu: Ironman Thriatlon 50 Lap, 100 m underwater timex.bmp Link to comment
marr Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Boieri de boieri ! Eu nu (mai) am boala cesurilor. Pentru mine este numai un instrument - va si telefonul mobil, computerul si masina. Nu sunt (inca) la nivel la care sa-mi ateste statutul social. Asta nu inseamna ca nu apreciez o astfel de "bijuterie" ! Acum folosesc un CASIO MTP 1244 (la asta, modelul adica, numai acum m-am uitat). Am dat pe el ~ 250 RON (nu mai retin exact). Isi face treaba si nici urat nu e ... Link to comment
Immortal Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Haha, eu am un CASIO MTP-1142 Vreo 300RON la vremea lui. Uratel, deja zgariat, va fi schimbat in viitorul foarte indepartat cu un Tissot sau vreun Swatch Link to comment
Recommended Posts