laurentziu83 Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 (edited) Asa-i de joasa depresiunea aia intre Babungo si Bat, in NV Cameroun, de sunt doar 4 metri fata de nivelul marii? Edited July 13, 2007 by laurentziu83 Link to comment
RaZoR-07 Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Rizi tu rizi, dar daca ai merge cu jobul prin desert par eczamplu (unde nu vezi nici un reper) sa vezi tu ce utile sint ceasurile cu busola! Ceasurile cu busola sunt utile pentru cei care nu stiu sa determine pozitia punctelor cardinale utilizand un ceas normal. Si nu port ceas din toate motivele diverse enumerate deja de altii pe acest topic. Link to comment
laurentziu83 Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Daca n-ai soare afara din parti determini punctele cardinale cu ceasul. Bine, ca si busola are abatere de 6 grade la Nord intre Europa si America de Nord. Link to comment
paul_marines Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Dar ora stie sa o spuna? Cate melodii are? Apoi cate melodii are nu stiu, insa sigur stie de ora exacta altfel nu descopera longitudinea si mai mult de atat se initializeaza mai greu cautand satelitii disponibili din zona de receptie. Intr-o alta imagine si noua achizitie Casio G Schock MTG920DA. Asa-i de joasa depresiunea aia intre Babungo si Bat, in NV Cameroun, de sunt doar 4 metri fata de nivelul marii? Laurentiu sincer ma bucur de iscusinta ta de a ma localiza dupa GPS, insa esti la cca 1000 de km de realitate .. despre care scrie si in profil Mai calatoriti in jurul blocului cu schema orasului si apoi puneti manuta pe o harta. Nu de alta dar e posibil sa va rataciti. Incearca sa vezi de ce oare se spune latitudine si longitudine si sensul lor fata de axa pamantului poate atunci iti iese corecta localizarea. (aivornoM: snupsaR) Link to comment
laurentziu83 Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Footoi $%^*&&(**&($^%%&**($#^%&, cum am putut sa uit de W ul ala? Cred ca nu eram bine trezit din somn. A dreaku meridian Greenwich, care trece pe acolo, daca era facut dupa vechiul sistem Washington, la greseala asta ma trimitea Google la mama naibii, asa m-a trimis diametral opus la doar 1000 de km, nu cine stie ce. Las ca refac dupa-amiaza calculele, momentan imi dau in mare coordonatele. In liceu am avut un prof cam tampit de geografie si nici nu m-a mai pasionat prea mult subiectul. Link to comment
hitman Posted December 17, 2007 Author Share Posted December 17, 2007 (edited) De sarbatori mi-am schimbat si eu batrinul ceas Orient cu alt ceas. Vroiam unul cu cel putin 200 m water resist si cu iluminare noaptea. Am optat pentru acest ceas, iluminarea pentru noapte cu tritiu radioactiv. L-am ochit de mult si abia acum am avut sansa sa-l cumpar. In special iluminarea noaptea face toti banii, este foarte puternica si nu are nevoie sa se 'incarce' cu lumina ca la phosfor. Lumineaza la fel toata noaptea. Am cerut schimbarea bratarii de silicon tot cu una Traser dar din SS, cea siliconica cedeaza dupa max 2 ani. Edited December 17, 2007 by hitman Link to comment
tolin Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 (edited) Un grup de cercetatori americani a ajuns la concluzia ca acel ceas provoaca cancerul. Edited December 18, 2007 by tolin Link to comment
hitman Posted December 18, 2007 Author Share Posted December 18, 2007 (edited) Super! Acum spui? Later edit: Maestre, ma faci sa-mi sara inima din loc si sa caut pe Google? Dar totusi, ca sa informam forumistul bine: Common Radioactive Items And more: Health concerns While they contain a radioactive substance, self-powered lighting does not pose a health concern. Tritium is only mildly radioactivity ; it emits beta particles which cannot pass through the glass of the tube, and each tube segment contains only a minute quantity of the gas. Direct, short-term exposure to small amounts is relatively harmless. If a tritium tube should break, one should leave the area and allow the gas to diffuse into the air. Tritium exists naturally, but in very small quantities. Edited December 18, 2007 by hitman Link to comment
VFX Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Eu am unu asa(atach)...primit cadou...un CASIO Edifice Link to comment
wallaby Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 (edited) Port de 18 luni un Fossil Abacus Un ceas cu Palm OS si touch screen Edited December 18, 2007 by wallaby Link to comment
Newone Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Un Swatch Irony Chrono Link to comment
Satori Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Port de 18 luni un Fossil Abacus Un ceas cu Palm OS si touch screen Si ce stie sa faca? Link to comment
wallaby Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Tot ce stie sa faca un PDA. Gasesti mii de pachete software, cum ar fi ora pe glob, lista de cheltuieli, convertoare SI/Imperial, contabilitate, jocuri, notepad... Ai cateva mii de contacte in cartea de telefon. Se incarca si se sincronizeaza printr-un port USB cu PC-ul. Un biju', ce mai! Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Mama, daca aveam ceasul asta la examene terminam facultatea cu 10. ) Link to comment
NFS Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 (edited) Ultima mea achizitie e asta: Suunto X9i (modelul pe gri inchis) Imi place ca e baban, dar e incomod de purtat iarna (pe sub geaca, adica). Edited December 19, 2007 by NFS Link to comment
dreaQ Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 (edited) Hmm foarte interesant. Chiar cautam intr-un timp un asa ceas pt altimetru. Si daca mai are si GPS e cu atat mai bun pe munte. Fii bun si da-mi macar pe PM de unde si cat cascaval ai dat Merci PS: ca sa nu mai punem la socoteala compasul (busola) si barometrul bune si ele pe munte. LA noi l-am vazut cam scumput... Edited December 19, 2007 by dreaQ Link to comment
Wolfman Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 (edited) Eu prefer ceva mai clasic: Pulsar by Seiko. Edited December 16, 2008 by Wolfman Link to comment
Satori Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Tot ce stie sa faca un PDA. Gasesti mii de pachete software, cum ar fi ora pe glob, lista de cheltuieli, convertoare SI/Imperial, contabilitate, jocuri, notepad... Ai cateva mii de contacte in cartea de telefon. Se incarca si se sincronizeaza printr-un port USB cu PC-ul. Un biju', ce mai! Numai pe ceas nu ma jucasem pana acum Link to comment
Lao Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Mi-am reînnoit "colecţia" de ceasuri cu acesta. Este un Fossil Men's Regis Tank, automatic, carcasa din oţel şiii... 11 ani garanţie. Este absolut superb... şi greu. Link to comment
Engine Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 (edited) De asta http://www.casawatch.hr/satovi.php?id=519 Edited December 21, 2007 by Engine Link to comment
paul_marines Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Super! Acum spui? a radioactive substance, self-powered lighting does not pose a health concern. Si la 3 ani de la formarea preparatului radioactiv luminozitatea scade la 50% sau cum vrei cu 50%. Altfel sa-l porti cu placere si sa afisezi la loc vizibil semnul... Link to comment
hitman Posted December 21, 2007 Author Share Posted December 21, 2007 Si la 3 ani de la formarea preparatului radioactiv luminozitatea scade la 50% sau cum vrei cu 50%.... Sorry mate, dupa 12.3 ani ca sa fim mai exacti, conform producatorului. Link to comment
wsc Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Mos Craciun mi-a adus ceva frumos si destul de destept. http://www.casawatch.hr/satovi.php?id=1171 Sa-l pot cu placere. Multumesc. Link to comment
VFX Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 hmmm, din ce in ce mai multe CASIO... Link to comment
tolin Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Va bucurati dejaba, voi n-ati avut Pobeda, sa intarzie doar 1 min pe zi. Link to comment
Recommended Posts