ilie_v Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Salutari, Din marie m-am reintors la Seiko - seria 5 automatic. Link to comment
Andrei.ss Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 (edited) Pe langa ca mi-a placut design-ul, am decis sa sustin singurul producator autohton de ceasuri si am cumparat asta: Absolut nimic de reprosat, se vede ca e facut cu simt de raspundere. Edited August 16, 2016 by Andrei.ss Link to comment
alx Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 Garmin 235 Sent from my D5803 using Tapatalk Link to comment
calinjack Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 Pe langa ca mi-a placut design-ul, am decis sa sustin singurul producator autohton de ceasuri si am cumparat asta: 88176d31a85cfea8a2051b11cf1cdac7.jpg Absolut nimic de reprosat, se vede ca e facut cu simt de raspundere. Unde zici ca se fabrica?Eu acum nu mai port,am avut mai multe ceasuri care s-au stricat.printre ele si un Vostok automatic.cel mai precis ceas era un Mebus cu care puteam face si dus.acum astept reluarea productiei Orex asa ca sa ajut economia Romaneasca. Link to comment
vrazvanc Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 Autohton, deci Romania. Eu am Timex-ul din poza, cumparat acum 3 ani juma'. Ieftin si 'merge' foarte bine. Link to comment
Recommended Posts