Jump to content

Ce ceasuri de mina purtati?

hitman

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

VAXXI, hai sa nu fim rai si sa luminam omu'...

Daca a inceput dintr-o data sa afiseze cifrele alea, e clar ca evenimentul a fost declansat de ceva major.

Ai doua variante:

- daca incrementeaza cifrele, iti arata cat a trecut de la ultima spovedanie

- daca le decrementeaza, in mod cert s-a sincronizat cu ritmul tau biologic, iar in cazul asta iti arata cat mai ai de trait

Sa-ti mai zic la ce sa fii atent, ca-s date dreaq ceasurile astea Tissot.

S-ar putea sa inceapa sa lumineze intermitent, fapt care va conduce la iminenta rapirii tale de catre extraterestrii.

Daca se formeaza condens pe geam, e bine sa verifici presiunea barcii pneumatice, pentru ca urmeaza o inundatie.

In cazul in care incepe sa ticaie suspect, pe ritm de Requiem... ah! asta nu pot sa-ti zic. Daca insisti, continuam pe PM.

Da' citeste dom'le manualul. Sau e prea complicat si vine mai usor sa-ntrebi ?

:o fftopic: Nu sti cum face romanu? Mai intai desface ambalajul si se joaca si cand il strica deabia atunci citeste manualul :P :tongue: si nu bateam nici un apropo.

On Topic eu zic sa te duci la o reprezentanta dea lor sau sa citesti cartea tehnica(manualul) :thumbl:

MAH fratzi carcotasi!! Am citit manualul!! Dar nu specifica nimic despre chestia asta! Daca scria in manual crede-ti ca mai intrebam?! :-W Nu n-am schimbat bateria..e automat.

Edited by BAD_MF
  • 6 months later...
Foarte atent copilotul! Ce aveai in fata de avea privirea aia ???

un tir care intrase pe contrasens :) ) . asa a stat tot drumul de la harsova la constanta. cred ca era fascinat de viteza...

@ NFS : nu ar fi rau. ceva de genul " DAEWOOCLUB.RO divizia Timex" :D

@vector> Copilotul cred ca era gata. Ii inghetase sira spinarii. Dar cu cat zici ca mergeai de era asa fascinat?

Eu de cand propun divizia Timex... Bine ca ne-am adunat cativa si nu oricare. :D

Dar sper ca toti aveti indiglo, ca altfel nu se pune. :thumbl:

Vivat divizia Timex!

Edited by Moshu

Atunci ma inscriu si eu...dar pentru a ne "edifica" asupra modelelor propun si cate o poza...ca sunt o multime de modele Expedition.

Al meu se numea(adica nu se mai produce) Timex Expedition si are indicativul T48871.

post-1382-1147246462_thumb.jpg

PS

pozna nu e facuta de mine...ca nu am "bacteriile" incarcate..

Deci, ziceti sa punem o poza. Ok. Al meu este Timex Ironman (30 lap, 100 m WR).

Nu am acum poze cu al meu, dar vi-l arat din catalog.

post-2385-1147260351_thumb.jpg

Edited by Moshu

Daca era fan club ceasuri elvetiene aveam si eu ce sa postez...

Dar oricum postez ca sunt fan ceasuri elvetiene :tongue:

Swatch IRONY Aluminium model din 1995 cu 4 rubine

Doxa model 5136405 din anii '60

Primul e cadou de la un prieten vechi si al doilea de la bunicul meu.

P.S. Stiu ca Swatch nu e marca de prestigiu dar modelul asta chiar imi place si merge de 11 ani fara probleme

post-198-1147281979_thumb.jpg

Edited by Pedala
Pai din cate stiu eu cel putin Dreamlike, Safari, Vector si Mosu au Timex asa ca incearca si ei sa se laude :D

Am un Seiko automatic, elegant, il pastrez pentru nunti, botezuri si alte evenimente de tinuta obligatorie.

De curand am achizitionat din Germania (cu ceva ajutor :osanale: ) un Timex Ironman Triathlon. O sa pun si poza cand o sa-i fac.

My_watch.bmp

Edited by dreamlike

Pana la urma ne-au ingramadit aici pe toti.

Noi am vrut sa facem un topic cu Timex, dar se pare ca n-avem succes... si din acest motiv ma retrag in liniste.

Pana la urma ne-au ingramadit aici pe toti.

Noi am vrut sa facem un topic cu Timex, dar se pare ca n-avem succes... si din acest motiv ma retrag in liniste.

invidia moshule...ii roade invidia :) )

Boieri de boieri !

Eu nu (mai) am boala cesurilor.

Pentru mine este numai un instrument - va si telefonul mobil, computerul si masina.

Nu sunt (inca) la nivel la care sa-mi ateste statutul social. Asta nu inseamna ca nu apreciez o astfel de "bijuterie" !

Acum folosesc un CASIO MTP 1244 (la asta, modelul adica, numai acum m-am uitat).

Am dat pe el ~ 250 RON (nu mai retin exact).

Isi face treaba si nici urat nu e ...

Haha, eu am un CASIO MTP-1142 ;)

Vreo 300RON la vremea lui. Uratel, deja zgariat, va fi schimbat in viitorul foarte indepartat cu un Tissot sau vreun Swatch ;)