Jump to content

Ce ceasuri de mina purtati?

hitman

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Am o gramada de haine albastre(imi place albastrul) si in plus merge si putin contrast :P . E dragut ceasul, este foarte mare , in poza nu se vede.

Florinut, e dragut ceasul, chiar interesant.

Edited by BAD_MF
  • 1 month later...

E urit, respingator, zgiriat, oxidat, destul de imprecis...dar tin la el !!

Pobeda, luat acum zece ani, pe care il port din superstitie... :> ...cred ca imi aduce noroc...

Nu ma indur sa iau altul nou, pentru ca tot pe asta la l-as purta, indiferent de ocazie...

...

Mai demult, cind se oprise si nici un ceasornicar nu-i mai dadea vreo sansa, l-am purtat vreo 2 luni, chiar daca stia ora exacta doar de doua ori/zi... :D

post-1251-1158922482_thumb.jpg

• 6 months later...

Cam intarziat...dar nu e de vina ceasul :) . Abia acum am gasit si eu topicul. Pana in Decembrie 2006 am avut 2 ceasuri Q&Q identice. De ce doua? Primul l-am luat tot in Decembrie dar in 1999, iar in vara lui 2000 l-am facut cuiva cadou pe plaja de la Costinesti. :( Al doilea l-am luat in 2002 si mai merge si acum. Oricum bune ceasuri.

Acum am un Casio Ediffice EF-312, toata carcasa din otel. Pana acum sunt multumit de el.

Arata cam asa !

post-6093-1175503159_thumb.jpg

iar in vara lui 2000 l-am facut cuiva cadou pe plaja de la Costinesti. :( Al doilea l-am luat in 2002 si mai merge si acum.

Daca l-ai fi pierdut la Mamaia in 95 si era cu cadrul incrustat cu lemn imi ziceai si ti-l trimiteam inapoi. :D

In stanga e vechiul meu Q&Q, care inca mai merge, dar dupa ce un meserias care trebuia sa-i schimbe garniturile, nu numai ca nu i le-a schimbat, dar a inceput s-o ia razna cu ora, il folosesc pe cel din dreapta, un Casio Beside, fantoma cred, ca n-a prea auzit Gogu de el, dar merge bine. Vechiul q&q cred ca e la jumatatea greutatii Casio-ului, parca e de domnisoare.

Si mai pun o poza cu un "ceas" ce m-a insotit vreo 4 ani de zile si merge si acum.

post-79-1175543160_thumb.jpgpost-79-1175543149_thumb.jpg

Un ceas nemtesc electronic cu termometru, altimetru, busola, barometru si alte cateva nemernicii de genul asta... Maniac cu muntele parasutismul si paintballul il gasesc util. A costat vreo 300 euroi dar si-a scos parleala. :)

Un ceas nemtesc electronic cu termometru, altimetru, busola, barometru si alte cateva nemernicii de genul asta... Maniac cu muntele parasutismul si paintballul il gasesc util. A costat vreo 300 euroi dar si-a scos parleala. :)

Este vorba de TCM, adica asta:

post-3602-1175622559_thumb.jpg

Edited by raskala

Eu am un Festina dreptunghiular aurit , imi place foarte mult, l-am primit cadou, un Seiko automatic care nu prea este asa exact si pt. la pescuit unul model Ciuc ca si berea , probabil de la o promotie ceva .

Edited by mugur
  • 2 months later...