mike.omega Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Intrati bre pe linku cu webshots! Revenind! Foaie verde si-o aluna, io imi spal masina odata pe luna! Nu stiu cum se face ca ba e prea curata ba e prea murdara cand ajung pe la intalniri, se poate observa intr-o poza a lui "CCaine" ce strat de praf/noroi are pe ea. Buuuun, trecem la chestii mai serioase. Trecuse deja de 16:30 si eu inca ma mai strecuram ca o baba la coada la pensii prin trafic cand ma suna Scoop sa-i tin si lui un loc ca el se strecura afara din Carrefour. Ajung in parcare unde dau peste M Cojo, Topserii, Arry, Axel Vix si dupa aia au mai aparut Dreamlike, Dark Dogg, Immortal, Scoop si intr-un final Free Spirit. N-am uitat pe nimeni nu?! Ca la ora asta memoria e in ceata sau cum zic unii pe invisible Am primit niste reclamatii cum ca barca mea scoate ceva zgomote in mers, zgomote care insa nu ajung si in interior deci... ori lumea vroia sa se plimbe cu masina mea ori... da' las ca verific eu luni si sa vedeti ce va trag de urechi! Dupa ce ne-am calmat la capitolu ascultat muzici, vazut masini, testat xenoane, am descins in cafenea, eu mai pe la coada sa pot sa ma rad mai bine in caz de n-am avut loc. Evident ca am avut loc, se pare ca tre sa apara anumite persoane la intalnire sa avem si noi loc in cafenea, rusine sa ne fie ) Pe lista de noutati am avea asa: 1. Dreamlike se mandreste cu un consum extraurban de 8.4%. Intre trebuia sa cumperi diesel si GPL io unu iti recomand sa nu ne asculti )"> 2. Topseru Senior a montat nu stiu ce leduri in stopurile de ceata si mers inapoi. Io raman la ideea mea de a pune in ambele stopuri si ceata si mers inapoi 3. Dark Dogg s-a laudat cu o chestie care facea si poze, Fuji 5700, la banii aia e bust buy nimic de zis da mai ceteste si mata pe net. Norocu tau ca nu prea te stie vanatorul! 4. M Cojo si Topseru Senior au afumat atmosfera cu niste trabucuri(sau trabuce? ) spre disperarea lui Dreamlike. 5. Free Spiritu se lauda si el cu un aparat de pozat de buzunar, si ca un om serios ce e, tot pe Panasonic a mers 6. La sfarsit in parcare ne-am laudat in instalatii GPL, butelii, guri de umplere, injectoare & stuff. Acestea fiind zise, printre urari de An Nou bun si un 2008 plin de impliniri am incheiat seria de intalniri pe acest an, nu inainte de primi si oferi salutari de la Safari Hunter. Pozele de la mine vin mai incolo. Link to comment
Scoop Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Si o poza de voie buna si de an nou fericit Link to comment
aXeL.ViX Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Intrati bre pe linku cu webshots!Revenind! Foaie verde si-o aluna, io imi spal masina odata pe luna! Nu stiu cum se face ca ba e prea curata ba e prea murdara cand ajung pe la intalniri, se poate observa intr-o poza a lui "CCaine" ce strat de praf/noroi are pe ea. Buuuun, trecem la chestii mai serioase. Trecuse deja de 16:30 si eu inca ma mai strecuram ca o baba la coada la pensii prin trafic cand ma suna Scoop sa-i tin si lui un loc ca el se strecura afara din Carrefour. Ajung in parcare unde dau peste M Cojo, Topserii, Arry, Axel Vix si dupa aia au mai aparut Dreamlike, Dark Dogg, Immortal, Scoop si intr-un final Free Spirit. N-am uitat pe nimeni nu?! Ca la ora asta memoria e in ceata sau cum zic unii pe invisible Am primit niste reclamatii cum ca barca mea scoate ceva zgomote in mers, zgomote care insa nu ajung si in interior deci... ori lumea vroia sa se plimbe cu masina mea ori... da' las ca verific eu luni si sa vedeti ce va trag de urechi! Dupa ce ne-am calmat la capitolu ascultat muzici, vazut masini, testat xenoane, am descins in cafenea, eu mai pe la coada sa pot sa ma rad mai bine in caz de n-am avut loc. Evident ca am avut loc, se pare ca tre sa apara anumite persoane la intalnire sa avem si noi loc in cafenea, rusine sa ne fie ) Pe lista de noutati am avea asa: 1. Dreamlike se mandreste cu un consum extraurban de 8.4%. Intre trebuia sa cumperi diesel si GPL io unu iti recomand sa nu ne asculti )"> 2. Topseru Senior a montat nu stiu ce leduri in stopurile de ceata si mers inapoi. Io raman la ideea mea de a pune in ambele stopuri si ceata si mers inapoi 3. Dark Dogg s-a laudat cu o chestie care facea si poze, Fuji 5700, la banii aia e bust buy nimic de zis da mai ceteste si mata pe net. Norocu tau ca nu prea te stie vanatorul! 4. M Cojo si Topseru Senior au afumat atmosfera cu niste trabucuri(sau trabuce? ) spre disperarea lui Dreamlike. 5. Free Spiritu se lauda si el cu un aparat de pozat de buzunar, si ca un om serios ce e, tot pe Panasonic a mers 6. La sfarsit in parcare ne-am laudat in instalatii GPL, butelii, guri de umplere, injectoare & stuff. Acestea fiind zise, printre urari de An Nou bun si un 2008 plin de impliniri am incheiat seria de intalniri pe acest an, nu inainte de primi si oferi salutari de la Safari Hunter. Pozele de la mine vin mai incolo. Mike asta de fiecare data ma uita cu cate ceva, "bre" mike angel eyes`urile mele nu le-ai vazut ? Una peste alta, un An Nou Fericit si "sanatos" la toti si sa ne vedem cu bine la anu' ! Link to comment
Immortal Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Te-a trecut la capitolu' "xenoane". Si nu te mai plange, macar de tine a scris ceva ) Link to comment
mike.omega Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Las ca de alea vorbim data aviatoare si facem si poze nu ce a facut Ccaine @Immo: vrei sa pun duma aia lu Topser? Link to comment
Immortal Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Dacoom. Vrei sa'ti bag un cartof pe esapament, sa scapi de sgomot? )"> Las' wa, ca io nu ma plang. Decat nimik... Link to comment
ToPser Posted December 31, 2007 Author Share Posted December 31, 2007 Mai Mike O mega care-i treaba cu duma ca eu sunt mai batran si nu inteleg ? Si treaba cu mersu inapoi si ceata s-a notat se face, vrei drept de autor ? In alta ordine de idei va urez un An Nou fericit ,toate cele bune si multa sanatate ca sa ne putem intalni in continuare ! PS ,Mai Scoop care-i treba cu elefantu ? Aaaa si pozele de ce trebuie sa ma trimiteti prin straini sa le vad ? Link to comment
mike.omega Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Hai cu pozele ca iar ma urecheaza astia... Link to comment
ing3r Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Sal baieti...eu sunt nou pe aici...dar cu toate astea as dori si eu sa ma alatur voua! deci, poate la una din urmatoarele intalniri ne vedem...asta dak doriti La multi ani tuturor! Link to comment
Scoop Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Sal baieti...eu sunt nou pe aici...dar cu toate astea as dori si eu sa ma alatur voua! deci, poate la una din urmatoarele intalniri ne vedem...asta dak doriti La multi ani tuturor! Te asteptam in locul cred ca deja cunoscut, daca nu lasa un mesaj te pescuiesc de undeva, ne vedem pe toicu pt 2008 Link to comment
Recommended Posts