ileana Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Hai sa infruntam gerul, chiciura, soselele alunecoase si aglomerate, agitatia de dinainte de revelion, neveste/barbati/prietene/prieteni/amanti/amante care ne vor acasa sau la cumparaturi, copii care ne trag de pantalon ca mai vor cate ceva exact in momentul cand iesi pe usa, slujbe care ne-au solicitat destul un an intreg si sa animam parcarea de la Polivalenta sau carciuma de peste drum. Ora oficiala este 20.00, fiecare vine cum poate, in fuctie de cum scapa de "dusmanii" de mai sus. Link to comment
Tommy Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Sa vezi potop de craciunite frate.. ma dau lovit Link to comment
Ami Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Ma tem ca va pupic de la distanta...deh, Stefan in familie...asa ca nu cred ca ajung... Link to comment
elprypas Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 (edited) Parca din tot amarul meu m`am hotarat ca azi de ziua mea sa imi fac cadou o excursie pana la bucuresti asadar pazea ca aterizez si eu pe la ce ora om mai vedea oricum in jur de 20:30 Edited December 27, 2007 by elprypas Link to comment
Tommy Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Eu credeam ca-i faci o surpriza Ioanei Link to comment
Recommended Posts