cristi i Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Stie cineva unde se monteaza AC pe matiz E si cam cat costa? Link to comment
alx Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Am incercat eu mai demult pt supernova. Am gasit o gramada de preturi incepand cu 1000 si terminand cu 1800 de euro. Dar cand am zis, gata, maine vin sa va aduc masina sa va apucati de treaba, toti au zis ca stai sa vedem sa incercam etc. Concluzia a fost: NU SE POATE MONTA daca masina nu a fost proiectata din fabrica CU A/C. Daca tu gasesti, iti dau o Bere. Sau doua. Eu eram dispus sa dau oricat pe instalatie, nu se punea problema de bani. Link to comment
FLEX Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Incearca la un service Daewoo si vezi ce iti zic aia ... daca iti zic ca nu se poate, incearca si un telefon/mail la Telefonul Clientului de la Craiova; daca si aia zic ca nu se poate, citeste mica publicitate din Rl sau Anunturile si gasesti firme ce instaleaza A/C. Parerea mea e ca o sa te coste foarte mult, pronostichez 1000E, sint foarte multe de schimbat/inlocuit pentru montarea A/C. Link to comment
Satori Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 orice se poate. se pune problema de costuri. Link to comment
Recommended Posts