aisionline Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 A desfacut cineva cotiera de la scaun? Eu vreau sa ii pun huse si nu stiu cum sa rezolv problema. Mi-e frica sa nu "cada" scaunul daca desfac surubul ala de la cotiera... Link to comment
Chevy 1977 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 (edited) Buna! LA MULTI ANI! Eu am gasit huse speciale cu scai pentru astfel de scaune. O zi buna! Edited January 4, 2008 by Mircea Nu mai cita inutil mesajul anterior Link to comment
Marius* Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 O fotografie ar fi ideala !!! Link to comment
cristi80 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Salut Eu am cumparat huse penntru Aveo de la Carrefour "Pufi" cu scai pentru scaunele de fata. Sunt speciale pentru cei ce au airbag-uri laterale si cotiera, sunt 170lei. Iti trimit o poza. Numai bine Link to comment
aditzu Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 intrebarea mea e alta..unde gasesc o astfel de cotiera ???.... .... scuze pt off-topic si o bere celor care ma ajuta.. Link to comment
elenyta Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Subscriu si eu la ce a spus @aditzu. Se poate monta o astfel de cotiera la o masina ce nu a fost echipata cu aceasta optiune sau trebuie schimbat scaunul ? Link to comment
Abram Burel Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 (edited) Nu ca n-as avea ce face, dar intreb si eu asa: de ce si-ar pune cineva o asemenea cotiera meschina pe masina, in loc sa isi ia una care se poate monta pe consola mediana, fara sa se schimbe scaunele, rotile si motorul? Mai nimerit mi s-ar parea, pentru cei care o au: cum se poate da jos? Edited January 5, 2008 by Abram Burel Link to comment
cristi80 Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 De acord cu Abram Burel, eu de cand am masina nu ma folosit-o de 2 ori. Una care se monteaza pe consola mediana este super. Vezi daca gasesti ceva aici www.auto-accesorii.ro . Pe site gasesti accesorii si pentru Aveo. Mai vb. Link to comment
aditzu Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 (edited) sunt de acord ca e urata..dar..s-ar potrivi de minune la accent(asa ar fi fost cele din fabrica + se misca o data cu scaunul) sunt altele mult mai aspectuoase pe piata ..dar tapiteria mea e 75 % bej...restul un gri maroniu(asa ca nu am ce face cu una neagra/gri sobolan )..cele vandute de anumiti dealeri sunt de o calitate groaznica, plus ca sunt o cu totul alta nuanta de bej...si 400 ron stiu...sunt pretentios Edited January 5, 2008 by aditzu Link to comment
Recommended Posts