Ana Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 hm, as avea doua intrebari - se apropie sarbatorile, deci zile libere - cat pot sa car cu matizul fara sa il stric si cum se recomanda sa car (pe bancheta din spate / portbagaj pe masina)? - intrucat matizul depaseste greutatea minima legala pentru a ii putea atasa remorca, pe unde as putea gasi o maciuca de remorca instalabila pe matiz si cum se poate face o asemenea instalatie? Link to comment
Shenck Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Daca-mi aduc bine aminte ce-am vazut in talonu de la Matiz n-ai voie sa-i agatzi remorca. Vezi Cat de mult ati putut cara cu Matizul Link to comment
ovidiuc Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Singura solutie e portbagaj aerian. Link to comment
Ana Posted December 9, 2004 Author Share Posted December 9, 2004 acuma m-am uitat si eu in talon ca nu e completat la masa remorcabila, dar in lege parca scrie ca trebuie sa ai 750kg ca sa ai dreptul la remorca si eu am 805kg... Link to comment
cchrism Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 750kg era masa maxima la remorca daca mai tin bine minte. La mine la masa remorcabila cu/fara dispozitiv de franare este completat cu 0 la ambele valori. Oricum din cate stiu masele sunt date de producator care stie ce poate pune la remorca si nu trebuie sa indeplineasca nici o regula nici inferioara, nici superioara. Daca masa trece de o anumita valoare ( 3,5 tone? ) se schimba la sofer datele problemei in sensul categoriei pt. care trebuie sa aiba permis dar atat. Link to comment
adriake Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Singura solutie e portbagaj aerian. <{POST_SNAPBACK}> unde gasesc, cam cat costa si cum se fixeaza portbagajul aerian pe matiz? Link to comment
bogdanc Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Am vazut in Cora cu aprox 5mil. Dar am impresia ca a mai intrebat cineva pe aici si baietii gasisera niste questii din astea mai ieftin, undeva pe la 100EUR. Succes Link to comment
FLEX Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Io am luat vara trecuta din Metro cutia = ~ 4.500.000ROL si barele din Carrefour, pe aluminiu = ~ 4.000.000ROL sau otel plastifiat = 2.500.000ROL; am testat si otel si aluminiu si din punctul meu de vedere cel mai bune sint de otel (zgomot mult mai redus, sectiune mai mica, nu se incovoaie ca cele de aluminiu; unde cistiga clar astea de AL e faptul ca au zavor cu cheita, dar nu e ceva care sa opreasca un hot hotarit); am cumparat de AL deoarece nu am mai gasit de otel, mare atentie! trebuie sa scrie clar pe ele ca se potrivesc la Matiz. Asta e cea mai ieftina varianta (Metro + 4four), alea mai de firma costa minim de 1.50 ori mai mult. Link to comment
Recommended Posts