mike.omega Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Este incredibil, chiar am reusit sa scriu data corect ) Revenind la cele deja stiute, io propun sa ne pastram ora de 16:30 si avand in sper sa ne gasim locuri in Crazy Link to comment
Scoop Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Ramanem in creazi la niste coke atunci pe sambata vedeti cat intre timp Link to comment
dreamlike Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 "La multi ani!" tuturor inca o data pentru 2008. Ne vedem sambata la 16.30. Link to comment
ing3r Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Sal all si "La multi ani!"...sper sa pot ajunge si eu sambata asta, sa vad cum "trag chiulul" de la munca ... app...eu sunt Nicu, "glad 2 meet u" Link to comment
dreamlike Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Hai salut! Esti chiar Nicu sau doar un Nicu? Ne bucuram sa te avem printre noi sambata dar totusi nu-ti risca serviciul pentru o amarata de intalnire unde se aduna cativa indivizi (deveniti prieteni intre timp) care beau bauturi alcoolice dar mai ales nonalcoolice, fumeaza trabuc sau tigari obisnuite, eventual mananca si discuta despre: masini, fotbal, masini, femei, masini, filme, masini, calculatoare, masini, alte sporturi, masini, alte prostii si masini (bine cu masinile am cam exagerat), pentru ca s-ar putea sa vrei sa chiulesti de la munca in fiecare sambata si atunci chiar ai avea probleme. Link to comment
MCojo Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Mai ales ca nu stim cati ani ai, iar in clubul nostru cei care vin si au sub 30 ani sunt castrati... Daca nu crezi intreaba-l pe Scoop... Link to comment
Scoop Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Mai ales ca nu stim cati ani ai, iar in clubul nostru cei care vin si au sub 30 ani sunt castrati... Daca nu crezi intreaba-l pe Scoop... Adevar graieste omu Link to comment
ing3r Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 nu imi risc serviciul...k la 4 juma scap...dar sper sa ajung ... am 20...dar sper sa nu am parte de aceeasi soarta pe langa masina mai am si femeie de aia sper sa ma crutati Link to comment
Immortal Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Prevad marea uniune nationala a... tramvaistilor! Dupa ce'am muncit juma' de ora la zapada, cat s'o dau jos de pe masina (ca nah, atarna greu la eleron), am concluzionat cum ca n'o mai misc cel putin o saptamana. Nu de alta, da' zapada ajunge acum la nivelul geamurilo (imprejurul ei). Ferice de cei din camp (MCojoule, s'aude?! ) si de cei cu cauciucuri de iarna (uhm...s'aude?!). In orice caz, eu ma prezint Link to comment
ing3r Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 eu azi am incercat sa ma duc la munca, cu masina , si m-am impotmolit de 4 ori in zapada dar oricum vreau sa ajung si eu Link to comment
Scoop Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Prevad marea uniune nationala a... tramvaistilor! Dupa ce'am muncit juma' de ora la zapada, cat s'o dau jos de pe masina (ca nah, atarna greu la eleron), am concluzionat cum ca n'o mai misc cel putin o saptamana. Nu de alta, da' zapada ajunge acum la nivelul geamurilo (imprejurul ei). Ferice de cei din camp (MCojoule, s'aude?! ) si de cei cu cauciucuri de iarna (uhm...s'aude?!). In orice caz, eu ma prezint Vii la mine si scoatem pe a mea ca e mai ushor, si merem ca sa mai am pe cineva sa impinga la masina daca ramanem undeva sa nu fiu sg Link to comment
mike.omega Posted January 3, 2008 Author Share Posted January 3, 2008 Ce bine de voi! Io sunt sinistrat in oras din cauza faptului ca dragele noastre autoritati nu au binevoit sa curete drumul si in mod evident drumul spre casa e alb, juma de metru de zapada. Daca se mai topeste ceva din zapada ajung si eu sambata, if not! Momentan sper sa ajung acasa Link to comment
Immortal Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 (edited) @mike.un.kilo: sper c'ai ajuns cu bine acasa, nu de alta, da' nimeni nu se va incumeta sa'ti ia postul. Cel putin nu in fiecare saptamana. Avem nevoie de tine, eventual pe cociucuri de iarna, sa fii puternic, ca nihaitza Pana una alta, in timp ce mai toata lumea automobilistica injura de mama focului, altii au gasit preocupari interesante, demne de umplerea unor programe 'artistice' (big big picture attached - da' pana la urma am mai modificat-o) )"> Ne vedem sambata, care cum om putea (sper eu, la cat mai multi). Edited January 4, 2008 by Immortal Link to comment
mike.omega Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 Immo.fara.kilo. : Inca n-am ajuns acasa. Momentan supraveghez site-uri cu starea drumurilor si ceva stiri ca daca ma duc sa ma inghesui din nou la iesirea din oras nu rezolv nimic Link to comment
MCojo Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 (edited) @Immo...unde era fotografu' profesionist care tinea ascuns sub maneca ditamai Canonu' 710 IS... ) Edited January 4, 2008 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 Iupeeee! I'm at home! Hai sa va prezint cronica unor zile de ger naprasnic si zapada cat cuprinde. 02.01.2008, seara. Era viscol si deja apareau troiene, m-am gandit eu ca nu o sa se puna prea multa pana dimineata. 03.01.2008 dimineata: Era vreo ora 9 cand am scos capul pe geam si ce vad, un vecin dadea la lopata, altu isi curata masina iar eu spre fericirea mea puteam sa plec linistit. Asa ca am plecat. Iesirea din cartier, e... asa cum o stiti! Bolborosind ceva cu si despre autoritati am plecat cu un avant heirupist spre oras pe un viscol de imi muta masina din loc. Ajuns in oras observ cu stupoare ca nici aici dragele noastre autoritati n-au ridicat un pai, o lopata, ceva! Distractia a inceput cand a trebuit sa cobor pe strada traian spre Piata Ovidiu, aderenta zero(pneuri de iarna zero), de jos urcau niste unii care nu puteau urca pe Mircea, ce mai! era o feerie. Sa mai zic cum batea vantu in Piata Ovidiu?! 03.01.2008 la pranz: Am presupus ca in 3 ore s-a simtit careva sa curete Mircea, aoleo ce de presupuneri mai fac... Pe Mircea era(si probabil inca mai este) zapada de vreo 50 cm asa ca am inceput si eu sa urc pe Traian cu chiu cu vai am ajuns sus la Lupoaica si de acolo a fost relativ bine. Cu gandul ca acasa e cald si bine si vin fiert am zis heirup, hai din nou pe DN2A cand colo ma opreste un nene militian care tipa din toti rarunchii la mine ca e drumu blocat. In incercarea de calma purtatorul de cascheta am incercat sa-i explic care-i situatia si ii desenam ca nu vreau sa ajung la Ovidiu sau mai stiu eu unde. El tot tipa. Nu m-a lasat sa trec asa ca am plecat pe varianta spre Palas sa-l recuperez pe taicamiu, altu fara pneuri de iarna si infundat prin zapada. Ne-am intors la intrarea in oras si politia era tot acolo asa ca ne-am pus pe asteptat. Mai devreme ne-au zis ca "se lucreaza"..... La un moment dat nenea cu cascheta se urca in Loganu din dotare si pleaca, vola se retrage si ea, de unde am dedus noi ca se poate trece dar de unde... masinile erau tot acolo, asteptau ceva... Ca sa va faceti asa o idee, din cauza viscolului intre scuarurile de la Carrefour era zapada intre 1 si 2m si vizibilitate ZERO! Buuun, ne-am pus in coada pe asteptat ca totusi unii treceau... Vine alt militian, de data asta cu caciula de astrahan gen stim noi cine si tipa la noi ca sa ne intoarcem ca nu au pe unde sa treaca masinile de deszapezit. Pai da sunt 2 benzi libere(ii zic eu) iar el a inceput sa bolboroseasca ceva la mine si l-am lasat in pace. Asta era pe la vreo 4, dupa 2 ore de stat. Foarte interesant era faptul ca totusi niste utilaje veneau dinspre ovidiu, deci de circulat se circula cumva, binenteles toata lumea se intreba de ce totusi nu face nimeni nimic. 03.01.2008 seara(~17:00): dupa ce m-am saturat de asteptat si dupa ce masinile deja se bagasera pe 3 benzi din 4 am hotarat sa ma intorc in oras si cand ajung la vapor ce vad... utilajele stateau.. pai de ce?! 04.01.2008: am reusit pe la 9-10 sa ajung acasa, au curatat drumul dar in oras se circula la fel de prost si pe bulevarde, pe strazile mai mici nici nu se pune problema... As dori ca pe aceasta cale sa le multumesc autoritatilor ca m-au tinut departe de casa pentru 24 de ore si le felicit pentru faptul ca le-a trebuit tot 24 de ore sa deszapezeasca un drum de cativa km. O sa va mai voteze aia cu cascheta!!! Urmeaza poze, regret foarte mult ca n-am avut aparatu foto dupa mine... Link to comment
MCojo Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 ...n-am avut aparatu foto dupa mine... Pai vorbeste cu Immo ca la ce Canon si-a tras... si el tace malc banditul... Link to comment
mike.omega Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 Immo e speriat ca maine-poimaine vine vanatorul inapoi acasa si il prinde iar pe picior gresit si crede ca prin megapixeli mai multi si 20 de moduri de fotografiere face ceva ) Io cand i-am zis sa-si ia 100SX IS nu m-a ascultat, acum o sa fuga dupa pasari in loc sa le dea cu zoomu peste ochi Link to comment
MCojo Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Bai Mike nu toti "e" profesionisti ca alde tine in fotografii, sa ne trebuiasca cate un FZ50 pe luna pentru satisfacerea poftei de pozat. Astia mai normali umbla cu A75, S50, aparate ce suporta si ochi de amatori. Link to comment
Immortal Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Dovada vie ca "omu', cat e inzapezit, vorbeste vorbe" )"> Nu mi-am luat, oameni buni, nicio camera. V-am aratat o poza, ce naiba, da'n loc sa comentati despre omuletu' meu... Link to comment
MCojo Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Mda, se pare ca iti seamana destul de bine... cu partea nasoasa sta mai prost... buey ce facusi bre cu morcovul omului de zapada?!! Link to comment
mike.omega Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 Hi hi! Eram sigur ca o sa reactionati asa la postul meu @Immo: vrei oameni de zapada? Vino la mine-n curte ca ai zapada sa faci o familie de oameni de zapada, dau eu vinul fiert Link to comment
dreamlike Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 ....da'n loc sa comentati despre omuletu' meu... Aaaa, ala era om de zapada ...? Eu am crezut ca tu esti, chiar ii ziceam Cristinei: "Uite draga, in sfarsit, si-a pus Ady fular, nu mai vine in tenisi!" Cat priveste partea cu deszapezitul nu mai fiti carcotasi ... problema nu e chiar asa cum o prezinta Mike din masina ... Pentru cei care se plang ca nu au cu ce sa vina: Sa trec sa va iau fetelor? Link to comment
mike.omega Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 Tu esti ca fratimiu care n-a mai iesit din casa de o sapt Azi mi-a trantit o teorie cum ca trebuia sa las masina pe la Sere(la intrare in oras) si sa vin pe jos acasa prin viscol Maine cred ca vin si eu. Ca azi s-a mai topit zapda, la noapte ingheata si sper sa se dezghete maine la loc ) Link to comment
dreamlike Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Hihihihi, categoric e prima ta zapada leobule. Link to comment
Recommended Posts