Scoop Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Bine ca a iesit barca lu mike ushor, sa nu zic eu ca am mare experienta in a scoate masini din zapada (ce vremuri pe la sat). Orice ar fi eu sustin patinoarul, pe gheata cu noi. Link to comment
ing3r Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 dak nu sunt sambata la munca la ora aia ma bag si eu chiar vreau sa mai dau o tura pe la patinoar Link to comment
mike.omega Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 Patinuar? patinuar? plimbare?plimbare?...la patinuar?....i`m in!!!!Care mai doreste care mai pofteste?....Bre ...fa lista... 1` eu...PEP`u poate asa ma mai dezmortesc si io... pensionarrilor!!!!!!! Ps: sant mare idiot!!! acum am vazut ca era vb de Constanta... in concluzie nu cred ca vin.. ) Si unde mai pui ca autostrada e inchisa...hahahahahaaaa Neatza domu Peppino La vara la Costinesti nu cred ca o sa fie patinoar dar mai stii... Link to comment
Scoop Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Neatza domu Peppino La vara la Costinesti nu cred ca o sa fie patinoar dar mai stii... Se face in zona la iaki pe plaja unu in fiecare vara daca neaparat o sa vrea cineva la vara, in slip sa se dea pe gheata Link to comment
Recommended Posts