VAXXi Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Maine e joi, e prima intalnire pe 2008, inca ne obisnuim cu a scrie 2008 in loc de 2007, nu e asa frig afara, in oras se circula bine, sa stingem un termos cu ceai Link to comment
ileana Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 (edited) Din cauza de canicula, nu pot ajunge azi. Edited January 3, 2008 by ileana Link to comment
Dj_Dark Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Pana la urma ajunge cineva azi? Link to comment
Abram Burel Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 (edited) Eu zic sa ne intalnim p-acilea Si pentru ca e primul post pe anul asta ia mai manati maaaaiii! La Multi Ani... kilometri si bani Edited January 3, 2008 by Abram Burel Link to comment
Ami Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Copii, sorry. Cand am plecat la munca, zapada era mai inalta decat Matizelu', asa ca sunt pieton(t) azi. Oricum felicitari pentru cine are curaj si distracite faina. Cu putin noroc va pup si eu de La Multi Ani saptamana viitoare. Link to comment
VAXXi Posted January 3, 2008 Author Share Posted January 3, 2008 Mda, nu pot sa zic decat asta: Se pare ca in cateva ore vor sa inceapa inchiderea bulevardelor, ca sa le poata curata, si maine sa treaca la deszapezirea stradutelor laterale. E interesant de vazut unde o sa puna toata zapada pe care o s-o dea la o parte, se anunta niste buletine de stiri interesante. Asa ca intalnirea din seara asta se desfasoara ... la caldurica, online Si totusi, intalnirea se tine, mama ei de treaba. Online ! La ora 20:00, deschidem conferinta pe Yahoo, intalnirea de joi seara ! Dati-mi un mesaj ca sa va invit la "intalnire". Link to comment
Tommy Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Alo, se aude? Fara cronici va rog frumos.. ca la cat alcohol a curs, hac, ne aude toata teara si ne strica la prestijiu si tinem si noi la onoarea si dixtinctia noastra. Link to comment
ted78 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Chiar daca nu sunt eu prea prezent fizic din cauze obiective de timp, inca sunt alaturi de voi si citesc pe forum ce noutati mai sunt prin club. Orcum La multi ani! tot ce va doriti in noul an si poate mai mult timp. "> Link to comment
Mircea Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 A fo' fain. Singura intalnire bucuresteana la care s-a baut pe rupte. Din meniu: - palinca cu lapte - mai-tai - bere - vin - votca - vin fiert - tuica fiarta - apa plata Intalnirea a fost deschisa la 19.30 de Vaxxi si subsemnatul, iar ulterior s-a intins pana aproape de ora 23. Am avut participanti si din provincie, Oradea si Iasi, dar si din tari mai calde, Spania Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Nu ai scris: Long Island Ice Tea. Mai Tai nu a baut nimeni. Link to comment
ileana Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Ba eu! Mai Tai o felie de tort! Link to comment
zeneseu Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Bai neneeeee...habar n-am avut in ce am nimerit aseara. Deci asta era. Multumesc de invitatie. Ca sa mai completez tabloul intalnirii, pe langa mancare si bauturica, aseara s-a mai mesterit si pe la masini. Adica subsemnatul, s-a gandit sa isi mai refrigereze degetele si sa dea cu glicerina pe la chedere, ca deh... s-a facut frig si la Oradea. Hai noroc si la mai mare Link to comment
Sharpe Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Pana mea! Eu cu BogdanG, care nu am mai intrat pe forum din cauza de lucrari, am ajuns la locul stiut in jurul orelor 21:00. Link to comment
Tommy Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Sssshiii.. ati condus sssherpuit? Link to comment
BogdanG Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Mai mult decit atit am ajuns acolo si am ramas suspendati pe un munte de zapada, pina la urma am reusit sa plecam de acolo dupa 30 min. La Daimond`s era inchis deci am schimbat pizzeria A fost o intalnire superba. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Ne gandeam sa venim dupa voi dar bausem. Link to comment
Tommy Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Noi l-am trimis pe NFS! Era singurul treaz Pacat ca era la barcelona (parca, hac) Link to comment
Sharpe Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Da, la Barcelona, ca pe el l-am sunat primul... Multumiri Steph-ului a vrut sa vina sa ne deszapezeasca!. Link to comment
Recommended Posts