ZaiR Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 De vanzare Daewoo Cielo An fabricatie 1995 Km.29.000 Culoare Argintiu, Masina nu a fost lovita / zgariata , Functioneaza impecabil. Are schimbata cureaua distributie. Este modelul GLE fara Aer conditionat Daca este nevoie poate fi verificata la orice service,numai din reteaua Daewoo Pretul este de 4200E si NU este negociabil Relatii numai la Tel: 0723.00.34.38 Link to comment
Newone Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 (edited) Din '95 si are doar 29.000 km pe bord ?!?! Esti sigur ca nu s-a strecurat vreo greseala (eventual lipsa unui "0" - 290.000)? Edited January 7, 2008 by Mircea Nu mai cita inutil mesajul anterior Link to comment
ZaiR Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 (edited) Sunt extrem de sigur..in afara capacelor,totul este original pe ea.. Edited January 7, 2008 by ZaiR Link to comment
madkat Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 scuze de offtopic - dar CUM? eu ma gandeam ca 68k km la al meu Cielo din 97 e putin... intrebarea e din partea unui prineten interesat sa isi ia un Cielo Link to comment
ZaiR Posted January 28, 2008 Author Share Posted January 28, 2008 Cum? 2 persoane iesite la pensie care nu circula in Bucuresti ,doar 2-3 ori pe an pana la casa de la Breaza. Am sa revin astazi cu poze. Link to comment
manolakiss2003 Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Cum? 2 persoane iesite la pensie care nu circula in Bucuresti ,doar 2-3 ori pe an pana la casa de la Breaza.Am sa revin astazi cu poze. Revin-o vere repede cu poze ca suntem curiosi..Eu unul sunt .. Link to comment
ZaiR Posted January 29, 2008 Author Share Posted January 29, 2008 Am facut poze astazi dar uitasem cheile de la masina acasa..asa ca pentru interior nu am sa va arat. Masina este chiar brici. Link to comment
manolakiss2003 Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 (edited) Am facut poze astazi dar uitasem cheile de la masina acasa..asa ca pentru interior nu am sa va arat.Masina este chiar brici. E interesant ca acest cielo are numarul de inmatriculare b-09-toi iar masina din fata ei, acel hyundai getz are b-10-toy..Inteleg ca exista o legatura intre ele..E pe numele dumneavoastra masina?Din cate vad aveti activitate numai pe topicurile de vanzari si cumparari. Cum puteti proba autenticitatea acelor putini km? O carte de service exista? Daca sunteti primul proprietar astept pm, daca nu, nu va mai obositi ca nu cred in veci in acel nr de km..Vad ca a-ti schimbat cureaua de distributie.. Era necesar la km aia? parca la 60.k km se schimba distributia la cielo, nu? Edited January 31, 2008 by manolakiss2003 Link to comment
KumKum Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 La varsta care o are oricum trebuia schimbata cureua de distributie pentru ca era imbatranita fizic, din cate stiu eu se schimba la 60.000 km ori la 3 ani. Link to comment
ZaiR Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 pentru : manolakiss2003 *Nu este nicio legatura intre cele 2 masini..doar tu ai obs. ca are si alta masina acest nr *CArte de service evident ca exista. *Sunt primul propietar. *Masina poate fi vazuta oricand si verificata doar de catre cineva autorizat. *Cureaua de distriburie se schimba la 3 ani sau 60.000km Si sa nu se inteleaga gresit nu sunt intermediar, cioflingar, samsar sau alte neamuri din categoria lor.Nu am nimic de ascuns la aceata masina. O vand pentru ca nu are AC si eu nu consider ca merita acest "tuning" Restul de detalii se pot da la fata locului sau la telefon. Link to comment
AliBaba Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Ei, na, si eu observasem ... Fara aluzii, ca te cred ! Noroc la vanzare. Link to comment
Recommended Posts