Jump to content

Intalniri 2008

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare baieti,sunt mai nou pe acest forum,si nu de foarte mult timp posesor de daewoo.in cazul in care reusesc sa vin maine deranjeaza pe cineva prezenta mea?cumva locul in care va intalniti este in stanga gradinii publice?

Cum te uiti de la statuie spre gradina, e in dreapta, langa terenul de fotbal. Vezi ca era si o harta pe undeva prin forum, tot pe aici parca, la intalniri Galati. Te asteptam. Ado, nu mi-ai raspuns la postul precedent. :P

Hop si eu, vin si eu maine. :lavolan: ado, tie de la senzorul ala tampit ramanea turata in mers pana cand schimbai viteza si accelerai? ... ca mie asa imi face :tongue:

Da, de la rahatul ala de senzor. E 90 lei cu tot cu manopera la ENA.

@Bogdan13579 Nu deranjezi pe nimeni, nu vad de ce ai deranja, poate va fi mai greu pt tine pana te integrezi in grup alti au reusit, vin si acum la intalniri dar din pacate nu toti, au venit o data si atat.

Ia si harta sa-ti fie mai usor http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=14454

Eu o sa mai intarzii maine putin, ajung cred in jurul orei 11.30-12.00

Edited by KumKum

Salutare !!

Intentionez, dragilor, sa ajung si eu la intalnirea voastra de sambata, pentru ca imi doresc asta, dar ramane de vazut cat de lejer va fi programul meu pe timpul Festivalului Muzicilor Militare de la Braila, la care voi participa in weekend-ul asta.

Daca se va putea, cu siguranta am sa apar si eu sa...degust un frappe local :) .

Harta nu m-a lamurit indeajuns, dar pentru ca am in dotare una bucata gura, am sa intreb pana am sa gasesc locatia :P .

Am inteles ca este vorba de ora 11.00, dar pentru mai multe detalii, cred ca am sa dau un PM unui membru DaewooClub Galati.

Pana atunci, toate cele bune !!

Respect !!!

Fu bine, am avut si oaspeti de la Constanta, Free_Spirit adica, care era prin Braila si a tras o fuga si pe la noi, ii multumim pentru vizita. Am discutat de una de alta, am mai curatat un IAC, am mai baut un suc...

post-4967-1211991319_thumb.jpg

post-4967-1211991344_thumb.jpg

post-4967-1211991354_thumb.jpg

post-4967-1211991364_thumb.jpg

post-4967-1211991375_thumb.jpg

post-4967-1211991385_thumb.jpg

post-4967-1211991397_thumb.jpg

Edited by KumKum
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...