Jump to content

Intalniri 2008

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Era odata pe Calea Prutului cand te duci spre Badalan, pe partea dreapta dupa ce treci de 11 Iunie este sediul Petrom ori nu mai stiu ce sigur, au un gard de tabla ondulata, aproape de capatul lui mai au o poarta, acolo era un nene care facea contra cost treaba asta, da sa stii ca era neoficial si nu stiu sigur daca mai esta.

Nu mai este nimeni de un an.Am primit de la cineva de acolo(de la paza) o adresa , str. Romana 57 , dar nu mai locuieste acolo cel ce se ocupa cu operatiunea .Multumesc pentru amabilitate!

@Moshu daca ne mai gasim vreau sa vb poate ai un numar de pe la baieti din service , poate fac si eu reparatia aia pe dreapta fata stii tu despre ce vorbesc, tot la ei.

Eu plec de pe 10 la mare asa ca...da oricum mai vb.

Maine care vine?

Edited by KumKum
@Moshu daca ne mai gasim vreau sa vb poate ai un numar de pe la baieti din service ...

Da, sa ma suni si vorbim.

LE

Pentru cine vrea o iesire la mare cu cortul, la Hanul Piratilor e loc destul, plaja curata, apa asijderea, 12 lei/noapte/pers si masina 10 lei/noapte. Deci va faceti socotelile si poate facem o intalnire si pe litoral.

Edited by Moshu

Sorry, dar n-ai nimerit-o. Am dormit foarte bine si ziua si noaptea. Am facut si insolatie de atata dormit pe plaja X(

Vezi ca zgomotosii vin in we viitor, cand eu sunt la munte... :P

Nu mai este nimeni de un an.Am primit de la cineva de acolo(de la paza) o adresa , str. Romana 57 , dar nu mai locuieste acolo cel ce se ocupa cu operatiunea .Multumesc pentru amabilitate!

Am auzit ca s-ar incarca undeva intre General si viaduct, trebuie sa ajungi in zona sa te interesezi.

Edited by Moshu
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...