KumKum Posted May 30, 2008 Author Share Posted May 30, 2008 Bai fratilor da parca suntem la sondaje ma omorati cu procentele astea, uite raspuns la baiatu: eu vin sigur. Link to comment
KumKum Posted May 30, 2008 Author Share Posted May 30, 2008 Adica nu mai vine nimeni, nu,bineeeeeeee. Link to comment
free_spirit Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Salutare !!! Si cum exista o vorba foarte cunoscuta la romani, "mai bine mai tarziu decat niciodata", iata ca m-am conformat si eu zicalei si am aparut pe forum cu pozele din weekend-ul cand mi-am facut simtita prezenta in cadrul intalnirii de la Galati. Stiu Kum-Kum, trebuia sa le postez pana acum, dar ma mir ca am avut timp sa respir saptamana ce a trecut, ca ma gasi sa fac studii la batrinete si am fost in sesiune. ). Va multumesc pentru primirea facuta si nu ezitati sa ne vizitati la intalnirile saptamanale de la Constanta, atunci cand sunteti in zona. Respect !!! Link to comment
bogudoby2 Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Mama ce fata am in prima poza! ) Multumim free spirit pentru poze. Link to comment
laurentziu83 Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Eu ma prezint maine de-abia la ora 14:00. Mai vine cineva? Link to comment
KumKum Posted June 6, 2008 Author Share Posted June 6, 2008 Maine nu stiu sigur daca ajung, chiar daca vin nu cred ca voi sta ca de obicei. Link to comment
KumKum Posted June 19, 2008 Author Share Posted June 19, 2008 Sambata nu voi putea veni la intanire, plec din localitate asa ca ne vedem sambata cealalta. P.S. Cred ca nu veti juca fotbal sambata asta cand lipsesc eu... Link to comment
KumKum Posted June 28, 2008 Author Share Posted June 28, 2008 Deci vom 2 de JE si eu numai? Link to comment
Moshu Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 V-ati gasit? Eu am fost plecat la Buzau sa fac un gratar de mititei si ficatei. Asta e. We viitor sunt la mare, asa ca mai bine schimbam ziua de intalnire. Altfel o sa va mai vad la toamna. Link to comment
iso Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Nici o problema, simbata dupa intilnire te vizitam in lipsa la domiciliu ... , numai sa ne spui sub care cearceaf tii epuroii . > Link to comment
laurentziu83 Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Eu nu cred ca voi mai aparea pe la intalniri luna asta, intrucat voi fi ori la munca, ori la mare, ori la Lepsa. Link to comment
KumKum Posted June 30, 2008 Author Share Posted June 30, 2008 Eu nu cred ca voi mai aparea pe la intalniri luna asta, intrucat voi fi ori la munca, ori la mare, ori la Lepsa. ...ori la moldoveni, ori la bulgari... @Moshu, ne-am gasit ca de obicei meniul care-l stii si discutii la greu...era bine sa fi venit ca nici nu a fost asa cald. Link to comment
naylui Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 pai daca zacusca romaneasca nu-i buna... Link to comment
Moshu Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Nu cred ca ne mai vedem pana in toamna daca nu schimbam ziua. Nu vreau sa fortez pe nimeni, dar asta e situatia. Vara nu e de stat sambata acasa... Cat mai e gaz la masina, drumul e al meu. Apropos, stanga fata e varza, a intrat un taximetrist in tabla mea, dupa care bineinteles, a taiat-o. Masina era in parcare iar eu la balcon... Tre sa-mi iau ori pusca, ori parasuta. Link to comment
uskt2005 Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Si...nu i-ai vazut numarul? Imi pare rau pt ce ai patit... P.S. in ce perioada esti la mare si ...in ce statiune? Link to comment
KumKum Posted July 2, 2008 Author Share Posted July 2, 2008 @Moshu, punem puii aia pe gratar tata si te scapam de probleme si atunci poti veni linistit sambata la intalnire, ai devenit fermier bre? Nasoala treaba cu masina imi pare rau, numai timp de stat prin service nu ai acum, da e lovita tare? Link to comment
bogdan13579 Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Eu as propune ca la urmatoarea intalnire sa ne luam si niste bate cu noi sa luam cu ele taximetristii care ne ies in cale ca poate se invata minte si circula si ei ca oamenii.Si ca bonus luam si vreo 2-3 soferi de maxi taxi sa ne descarcam de tot nervii provocati in trafic de cele doua categorii Link to comment
Moshu Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Deci azi am scos masina de la Iricad, treaba buna ca de obicei: - aripa stanga fata noua, vopsita - bara fata vopsita integral, era lovita in stanga - fata usa stanga zgariata, vopsit usa si schimbat ornamentele Extra, fara legatura cu accidentul: - vopsit oglinda dreapta - era lovita - reglat inchiderea centralizata usa dreapta - fixat ornament stalp fata dreapta - nu-l aveam pus de cand am schimbat parbrizul. Cam asta e, nu se mai vede nimic. Nu pot inca sa o spal, asa ca o mai tin jegoasa o saptamana. Pe cuvant ca daca nu plecam, veneam sa ne vedem. Daca va incearca vre-un gand de duca, eu voi fi la Hanu Piratilor la camping. Telefonul meu il aveti, asa ca va astept cu o bere rece. Link to comment
Recommended Posts