Jump to content

Intalniri 2008

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare baieti,numai bine ce am plecat de la intalnirea cu voi,am intrat pe cosbuc,la semaforul de ma "miorita"gasesc rosu,opresc,cand se face verde si dau sa plec de pe loc intra cu putere un taxiu in spatele meu (motivul idiotului-am vazut ca s-a facut verde,am dat inainte cu ochii in semafor).Bara mea din spate nu mai sta acum la locul ei(este un pic suie),cateva zgarieturi minore,si foarte putin indoita.Oare am sanse sa mi-o schimbe de tot?Are cineva vreo cunostinta la Asitrans?Bara mea mai prezinta si niste zgarieturi mai vechi,sper macar sa o vopseasca si sa o aseze bine la loc daca nu o schimba

PS:ce service imi recomandati?

treaba buna se pare ca fac cei de la iricad...in rest am numai cuvinte bune despre taximetristi (daia nu mai stau tablele botului meu la locul lor...)

De service, dupa cum a zis si naylui mergi la Iricad, de unde ai sanse mari sa pleci multumit. In legatura cu RCA-ul taximetristului ... la ASITRANS ... s-ar putea sa ai probleme, in sensul ca fac orice ca tu sa primesti cat mai putini bani, si ATENTIE !!!! - nu accepta sa faci masina la orice service !!!

NOROC !!!

Cu parere de rau iti spun ca o sa ti-o indrepte la cald (bara) si apoi o sa ti-o vopseasca

Sunt patit

P.S. Am facut-o pe CASCO meu nici decum pe asigurerea altuia, de aceea nu cred ca ti-o va inlocui

Edited by uskt2005
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...