mugur Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 O cursa plin de surpize, mai putin hamilton, o cursa abramburita...greu de tras concluzii Link to comment
Alezz Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Componenţa grilei de start a Marelui Premiu al Malaysiei, stabilită sâmbătă, este următoarea: 1. Felipe Massa (Brazilia/Ferrari) 1:35.748; 2. Kimi Raikkonen (Finlanda/Ferrari) 1:36.230; 3. Heikki Kovalainen (Finlanda/McLaren-Mercedes) 1:36.613; 4. Lewis Hamilton (Marea Britanie/McLaren-Mercedes) 1:36.709; 5. Jarno Trulli (Italia/Toyota) 1:36.711; 6. Robert Kubica (Polonia/BMW-Sauber) 1:36.727; 7. Nick Heidfeld (Germania/BMW-Sauber) 1:36.753; 8. Mark Webber (Australia/Red Bull) 1:37.009; 9. Fernando Alonso (Spania/Renault) 1:38.450; 10. Timo Glock (Germania/Toyota) 1:39.656; 11. Jenson Button (Marea Britanie/Honda) 1:35.208; 12. David Coulthard (Marea Britanie/Red Bull) 1:35.408; 13. Nelsinho Piquet (Brazilia/Renault) 1:35.562; 14. Rubens Barrichello (Brazilia/Honda) 1:35.622; 15. Sebastian Vettel (Germania/Toro Rosso) 1:35.648; 16. Nico Rosberg (Germania/Williams) 1:35.670; 17. Giancarlo Fisichella (Italia/Force India) 1:36.240; 18. Sebastien Bourdais (Franţa/Toro Rosso) 1:36.677; 19. Takuma Sato (Japonia/Super Aguri) 1:37.087; 20. Adrian Sutil (German/Force India) 1:37.101; 21. Anthony Davidson (Marea Britanie/Super Aguri) 1:37.481. 22. Kazuki Nakajima (Japonia/Williams) 1:36.388 (pilot declasat zece poziţii după Marele Premiu al Australiei). Link to comment
george03 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Se pare ca grila de start tocmai s-a schimbat: http://www.prosport.ro/alte-sporturi/auto-...alizati-2475578 Cu ocazia asta cursa va deveni si mai interesanta ... mai ales ca McLaren au de recuperat niste pozitii ... Link to comment
Tommy Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 (edited) Ron Dennis nu-i cu toate monoposturile acasa Interesant ca hamilton pleaca exact din spatele lui alonso pe partea curata, start interesant as spune Desi ma trezesc lejer si fara, pun ceasul la 9 fara 15 1. Felipe Massa, Ferrari 2. Kimi Raikkonen, Ferrari 3. Jarno Trulli, Toyota 4. Robert Kubica, BMW Sauber 5. Nick Heidfeld, BMW Sauber 6. Mark Webber, Red Bull 7. Fernando Alonso, Renault 8. Heikki Kovalainen, McLaren 9. Lewis Hamilton, McLaren 10. Timo Glock, Toyota 11. Jenson Button, Honda 12. David Coulthard, Red Bull 13. Nelson Piquet, Renault 14. Rubens Barrichello, Honda 15. Sebastian Vettel, Toro Rosso 16. Nico Rosberg, Williams 17. Giancarlo Fisichella, Force India 18. Sebastien Bourdais, Toro Rosso 19. Takuma Sato, Super Aguri 20. Adrian Sutil, Force India 21. Anthony Davidson, Super Aguri 22. Kazuki Nakajima, Williams Edited March 22, 2008 by Tommy Link to comment
Tommy Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Cred ca parcursul fara cea mai mica eroare arata ca nu intamplator a ajuns CM Invers, se vede de ce niciodata unul ca Massa nu va ajunge vreodata acolo. Inversunare de individ lipsit de clasa si eleganta, ambitia de om mic s-a vazut iarasi, daca mai era cazul, si arata ca nu poate suplini lipsa de talent si fair-play (modul cum l-a impins la start pe raikkonen care era sa-i ia fata desi era pe partea murdara a pistei, felul disperat in care a alergat dupa). Inclusiv calificarile in care massa a alergat 18 ture sa prinda poll-ul si raikkonen doar 13 pentru a pastra benzina, a pregatit victoria. Alta, ca kimi e slab ca tester, atunci cum de masina lui sta atat de bine pe curbe, i-o pregateste to massa venit pelinie de rubedenie la ferrari? Link to comment
Salex Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 (edited) Fie s-a mai obisnuit cu lipsa controlului electronic al tractiunii, fie ce ai zis tu. Mi s-a parut putin ciudat altceva astazi, respectiv faptul ca masina lui Hamilton a avut deseori un comportament ciudat. E drept ca la un moment dat Hamilton nu a ratat nici un vibrator (ma refer la alea din curbe !!!), parca facea cu tot dinadinsul sa isi rupa masina in doua. E posibil sa fi contribuit si asta la instabilitatea masinii in viraje insa, daca e asa, nu are pe cine sa dea vina. Fata de cursa trecuta, McLaren parca a regresat in vreme ce Ferrari si-a (re)gasit trasa buna. In legatura cu Massa, nu as fi atit de drastic, cazuri de locotenenti complexati s-au mai vazut pina acum. Omul merge bine insa un campionat poate fi cistigat si numai prin constanta. Evolutii fulminante de moment urmate de multe multe chixuri nici eu nu cred ca o sa-i asigure vreun titlu. De altfel, imi mai vine in minte un personaj asemanator si ma refer la Coulthard. Oricum, de luat in seama si strategiile de echipa care pot dauna atit spectacolului cit si moralului pilotilor, in special a celor catalogati drept "vioara a 2a". Cursa de astazi mi s-a parut ingrozitor de anosta, cred ca nu au existat mai mult de 4-5 faze cu adevarat interesante pe intreaga desfasurare. Sincer sa fiu, la un moment dat ma rugam sa inceapa ploaia ... > Edited March 23, 2008 by Salex Link to comment
Alezz Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Sincer sa fiu, la un moment dat ma rugam sa inceapa ploaia ... > Idem. Link to comment
sebip Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Si apropo m-am bucurat ca i-am revazut pe Marco si Miodrag...mecanicii de la Ferrari... )"> Link to comment
EM!L Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Mie chiar mi-a placut evolutia lui Kimi , si-a aratat clasa in aceasta cursa, dupa parerea mea, n-a avut nici o greseala . Link to comment
Tommy Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 E nascut sa castige Ce sa mai arate.. l-am vazut de cand a aparut la sauber ca e altceva fata de toti pilotii din echipele mai slabe. Avea acelasi spirut si acuma, mergea spre victorie, nu la adunat puncte. 6 curse castigate anul trecut ii valideaza rezultatul, dupa mine. Link to comment
Alezz Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 E nascut sa cada n'cap mort de beat.Sa vedem saptamana asta ce va face,el va avea masina de data trecuta si Hamilton masina noua(motor).Exact aceeasi situatie de saptamana trecuta numai ca invers Link to comment
Tommy Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Da domnule, daca unora le este frica sa traiasca de teama sa nu greseasca, unii isi traiesc viata cum simt si vor Toata stima Cu atat mai mult ii expune talentul. Link to comment
Alezz Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Vedem talentul acuma la Bahrain mai ales ca s-a scos TC Link to comment
el cid Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Kimi nu ma incanta dar n-am incotro, Masa parca se mai poate "perfectiona" dar sper ca de data asta sa iasa Scuderia pe si 1 si 2. Ca sa-si trimita germanii spionii din nou. Link to comment
Salex Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Faza foarte tare la debutul sesiunii de calificari de azi. Se pare ca circuitul este supravegheat de beduini . Frumosi caii, nimic de zis, or avea de gind sa intre pe pista sa alerge dupa monoposturi ? Link to comment
EM!L Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Neee, noi suntem unici. E drept ca avem caini ce intra pe pista (si aia nu e de F1) da' totusi... Link to comment
Alezz Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Grila de start. 1. KUBICA BMW 2. MASSA Ferrari 3. HAMILTON McLaren 4. RAIKKONEN Ferrari 5. KOVALAINEN McLaren 6. HEIDFELD BMW 7. TRULLI Toyota 8. ROSBERG Williams 9. BUTTON Honda 10. ALONSO Renault 11. WEBBER Red Bull 12. BARRICHELLO Honda 13. GLOCK Toyota 14. PIQUET Renault 15. BOURDAIS Toro Rosso 16. NAKAJIMA Williams 17. COULTHARD Red Bull 18. FISICHELLA Force India 19. VETTEL Toro Rosso 20. SUTIL Force India 21. DAVIDSON Super Aguri 22. SATO Super Aguri Link to comment
Salex Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Interesanta dispunerea pe primele 6 locuri ale liniei de start, atit Ferrari-urile cit si McLaren-urile sint unul in spatele celuilalt. Ma astept la o manevra de depasire chiar din start a lui Kimi si, cel mai probabil ceva incidente inca de la primul viraj Link to comment
Alezz Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Hamilton si alcoolicu sunt cam la 1 secunda in spatele primilor 2 timpi.S-ar putea cei din prima linie sa intre primii la realimentare. Link to comment
sebip Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 (edited) Eu unul is curios sa vad cum se comporta Hamilton de pe pozitia 4, nici acuma nu risca ceva? Edited April 5, 2008 by sebip Link to comment
Tommy Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 3 Ma bucur de kubica, imi place foarte mult polonezul, dupa kimi cel mai mult. Curajoasa tactica bmw-ului daca au putina benzina. Ar fi frumos sa castige el cursa, am vedea o lupta in cel putin 3 GO KIMI! Link to comment
Alezz Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Ce GO???De cand a fost introdus MP al Bahrainului Kimi a terminat de 2 ori pe locul 3 si atat.E un circuit tehnic,va conta foarte mult scoaterea TC din cauza asta il vad pe Massa abandonand azi pe Kimi il vad maxim pe 3 Hamilton undeva pe 1 sau 2,Kovalainen dupa kimi ,Kubica in functie de strategie undeva locul 3-4. Link to comment
EM!L Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Cu putin noroc e posibil sa reuseasca o cursa buna azi Kubica . Mai e putin si incepe /"> Link to comment
Recommended Posts