Salex Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Na, ca a comis-o si Raikkonen ! Ferrari pare a fi in colaps, erori peste erori, fie la standuri, fie pe pista ... Link to comment
Tommy Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 (edited) Nah ca raikkonen a comis-o din nou. Pe cat e de rapid, pe atat e de varza cu nervii. Recupereaza 11 pozitii sa o faca de oaie din nou, din nou la 2 ture inainte de final. Imi bag picioarele in lada de gunoi in care va fi aruncat de istoria sportului. Uite-i si mecla de dixtrus. Brava Alonso Edited September 28, 2008 by Tommy Link to comment
EM!L Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Ciudată cursă Raikkonen tare prost mai stă cu nevii şi Ferrari stă prost în general, lately, la toate capitolele... Totusi.. frumos circuit Link to comment
Tommy Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Care toate? Masinile sunt foarte bune. Uita-te si la timpi. Daca nu ar fi fost atat de batuti in cap sa faca din nou trecerea pe la pit in acelasi tur si sa se grabeasca aveau dubla in mana! Link to comment
EM!L Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Just, toate în afară de maşini , dar oricum "plecarea" lui Todt a însemnat/contat foarte mult. Link to comment
Salex Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Paradoxal, azi l-am vazut la boxe. Aproape ca pe vremuri ... cu castile la urechi, cu burtica onorabila, insa nu avea camasa rosie de Ferrari . Nu le-a purtat deloc noroc Link to comment
EM!L Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 La ce tactică au aplicat şi la ce erori au făcut, parcă nimeni/nimic nu le putea purta noroc . Eh, win some, lose some Link to comment
Tommy Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 (edited) Foarte faina replica lui massa Felipe Massa, Ferrari (13th): "It's hard to deal with losing in this fashion a race that was within our grasp, with a car that was just the way I wanted it. We had a good strategy and all the signs were there that we could get a one-two finish. But things can change in a moment and that's what happened today. At the pit stop, one of the guys made a mistake. But we are only human. Each one of us always tries to do our best and these things can happen. With the Safety Car still on track, I didn't lose a lap, but then I got a drive-through and later I also picked up a puncture in the left rear. On this track it is almost impossible to overtake and ending up at the back meant I had not chance of getting into the points. Seven points to make up in three races? That can be a lot or it can be a little. We have the potential to do well, as we saw today and we will give it our best shot. We mustn't give up and I'm sure we won't." Kimi Raikkonen, Ferrari (15th): "I was trying to attack Glock in case he might make a mistake, but I went slightly wide at the chicane, jumping over the kerb and when the car landed, I lost control and ended up in the barriers. My situation in the championship was already rather compromised, so this doesn't really make that much difference but I am unhappy because the team has lost precious points in the constructors' classification. In the opening laps, the car was a bit difficult but then it improved a lot, to such an extent that I was able to close right up to Hamilton. When the Safety Car came out, I know my race was compromised given that I had to pit behind Felipe. I was able to get back up to fifth but then the incident I described earlier happened. Clearly, morale is not high today. But I am not used to giving up and will do my very best to try and help the team reach its targets." Edited September 28, 2008 by Tommy Link to comment
Salex Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Ce s-au inrait ungurii ... S-au dublat preturile la bielete pentru MP al Ungariei fata de ce stiam. S-au dublat valoric si sint in EUR, nu in USD cum erau cindva. In plus, am vaga senzatie ca au si schimbat putin clasificarea tribunelor, in sensul ca le-au ridicat in rang. E clar ca a trecut prea multa vreme de cind am fost ultima data. Anul asta imi doream sa ajung insa iarasi au aparut altele ... cine stie, poate la anul. Poate o punem de o expeditie Link to comment
Alezz Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Pentru MP al Chinei se anunta o lupta foarte interesanta. Hamilton e in pole urmat ce cei 2 de la Ferrari si Alonso.Nici unu din ei nu il suporta pe Lewis . 1 22 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:36.303 2 1 Kimi Räikkönen Ferrari 1:36.645 3 2 Felipe Massa Ferrari 1:36.889 4 5 Fernando Alonso Renault 1:36.927 5 23 Heikki Kovalainen McLaren-Mercedes 1:36.930 6 10 Mark Webber Red Bull-Renault 1:37.083 Sa vedem daca vor fi jocuri de culise Link to comment
Tommy Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Am vazut azi noapte interviul lui Alonso, el spune ca nu are nimic cu Hamilton, dar cu Mclaren.. da Personal, mi-ar place sa castige kimi, nu m-ar deranja sa fie iar ziua lui Alonso, dar nici eu nu-l suport pe britanic.. asa ca sa fie ziua lui massa Link to comment
EM!L Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Alezz said: Pentru MP al Chinei se anunta o lupta foarte interesanta.--- Sa vedem daca vor fi jocuri de culise Ar fi prea interesantă lupta fără aşa ceva Nu prea îl văd pe Hamilton să rămână în frunte până la sfărşit... Link to comment
Tommy Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Nu e nevoie, cele doua ferrari trebuie sa-l incolteasca la start, daca macar unul il calca, au o sansa. O tactica din wtcc eu as aplica insa hamilton e bataios rau, uneori are chiar mai mult instinct decat inteligenta Link to comment
VFX Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Alezz said: Se anunta ploaie . In concluzie: Go Honda! Link to comment
Alezz Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 (edited) Ferrari penibili,sub orice critica,zic de acuma ca Massa o sa il depaseasca pe Kimi.Mai are si cauciucuri hard si Kimi soft care sunt mult mai rapide decat cele hard,ce panarame . Ce i-au huiduit astia din camera presei,rusine.Nici nu mai trebuia sa urce pe podium,hua. Nu e de mirare ca manevrele au fost facute in patria comunismului...nici macar o boaba de team radio de la ferrari... Edited October 19, 2008 by Alezz Link to comment
tolin Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Slaba cursa din toate punctele de vedere, sper s-o scoata din calendar, bani pierduti. Link to comment
EM!L Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Şi timp pierdut la vizionarea ei... Link to comment
Salex Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Si eu care, iarasi, m-am ofticat ca am ratat-o dupa ce imi planuisem cu grija de ieri programul pentru azi ... Link to comment
tolin Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 "Esti castigat", pe limba romana. Link to comment
Alezz Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 N-ai pierdut nimic,Hamilton a dominat total si calificarile si cursa iar Ferrari au fost huiduiti de toata lumea.Massa mai avea putin si plangea pe podium iar Raikkonen mai ca avea putin si intra in pamant dupa asa zisa "problema" simulata dupa ieserea de la boxe... Link to comment
tolin Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 (edited) Lasa chestiile astea, orice echipa are "ordine", e "normal". Problema-i alta: circuit imens pe care pilotii nu vedeau marginea pistei pentru ca era atat de departata si 36.000 de spectatori platitori la un oras de 20.000.000 de locuitori. Asta, asa, ca sa ma lamureasca cei care zic ca "duduie" industria chineza si populatia muncitoarea a ajuns la un nivel de trai incat isi permite sa cumpere spectacolul oferit. Cat timp a fost hipodrom la Ploiesti, bucurestenii mergeau cu catel si cu purcel la curse, dar chinejii nu se duc la aceeasi distanta, oare de ce ? Precis ca muncitorii chineji sunt tinuti in vilele lor de catre plasmele de 1,2m pe care si-le cumpara "in drum spre servici". PS inca o dovada ca Bernie s-a ramolit, dupa acest fiasco lamentabil vrea sa transforme cursele de F1 in curse de karting, toti sa alerge cu aceleasi motoare ! Judeca bine, tataie, daca au acelasi ECM, de ce n-ar avea acelasi motor ? A trait si asta degeaba, n-a invatat din viata ca banii nu cumpara neuroni si ca exista o limita la care trebuie sa te retragi, discret. Edited October 19, 2008 by tolin Link to comment
Tommy Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Cinstit vorbind, desi nu-mi place de el, merita totusi titlul anul asta. Massa e condamnat sa ia drumul lui barichelo si raikkonen pe al lui hakkinen Eu as vrea sa vad un kubica sau alonso la ferari.. si de ce nu .. un vettel? VFX said: In concluzie: Go Honda! Unde? Link to comment
EM!L Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 La constructori. Pe locul 9 Link to comment
Salex Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Dintre cei "tineri" si eu mi-as dori sa il vad pe Kubica la o echipa cu pretentii ceva mai mari la titlu. M-am uitat astazi pe clasament (deh, daca am pierdut cursa) si l-am gasit (cu surprindere destul de mare) pe Alonso pe locul 6 cu oarece sanse de a mai urca putin. Talent eu zic ca are, daca prinde si o masina mai buna cred ca ar mai avea destule de aratat. Merita sau nu Hamilton titlul anul asta ? A avut si curse bune (nu stiu in ce masura a contat mai mult masina aici) a si gresit ca un incepator (aici sigur a contat pilotul ). Pe fondul unor "strategii glorioase" ale unor echipe (Ferarri ar fi prima vizata) asta e situatia la zi, deci ... sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului si sa nu mai circotim din comoditatea si confortul fotoliilor noastre de acasa . Pina una alta, astept cu interes inceputul sezonului 2009 , asta de acum nu prea a fost in masura sa atraga noi spectatori/telespectatori. Pe de alta parte, sper ca viitoarele reglementari sa nu fie atit de tembele incit sa transforme marele ring intr-o serie de curse anoste si plafonate de genul Cupa Logan ... Link to comment
Recommended Posts