mike.omega Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Daca tot stau in casa si ma uit pe geam cum ninge si ma gandesc de teorii mai debiteaza profru de Rezistenta Materialelor pe la cursuri m-am gandit sa deschid topicul de pe acum Propunere: mergem si noi sambata sa ne dam sau sa va dati cu patinele? Link to comment
Scoop Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Si eu daca tot stau degeaba cu o mica laringita prin casa sa raspund la topic, eu zic la patinoar si cei care n-ati mai patinat pana acuma nu va rusinati se invata usor Link to comment
Immortal Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 (edited) Alt maestru. Toti scolitii de la Kitzbuhel s'au adunat in DWCC CT, ieste? @mike: puteai s'o pui si tu de-un "pul", macar acu' - eu unu vin, normal, oriunde'ar fi (creizi or pationoar). Da' nu cu masina (mea) Edited January 7, 2008 by Immortal Link to comment
mike.omega Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 Ce poll-u meu mai vrei cand la intalniri venim 5-6?! Si cei care vin fara sa citeasca ori vin la noroc ori suna Link to comment
Scoop Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 (edited) O ora de intrare buna ar fi de la 6 la 8,sau de la 8 la 10, sau mai devreme de la 4 la 6. Daca vreti oraru fix as putea sa ma duc eu pe vineri sa vad exact. Edited January 8, 2008 by Scoop Link to comment
dreamlike Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Ma bag si eu la un patinaj sambata (desigur daca majoritatea este de acord cu intalnirea pe gheata). @Immortal - vrei sa facem o pereche reusita ? Link to comment
Immortal Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Daca n-am imbatranit suficient si daca ma mai ajuta si matematica, ar fi: 15.00 - 16.30 17.30 - 19.00 20.00 - 21.30 Ma pregatesc sufleteste pentru un 'miting' fara pic de frappe or' pepsi Patinatorilor, unde si la ce ora? Si, nota bene, vanatorul nostru ce zice? @dreamlikeule: ai vazut tu pereche mai reusita de la Gigi si MM incoace? Link to comment
Scoop Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Au vin fiert si chiar foarte bun . Link to comment
mike.omega Posted January 8, 2008 Author Share Posted January 8, 2008 17:30-19:00, clar! Si ca sa nu mai radeti de fundatura mea de oras in care stau, tin sa va anunt ca de la mine de pe strada se aduna zapada(atentie Domnu Gadea! se aduna zapada!) cu vola, deci nu degeaba platesc impozit pentru zona 1 "> Link to comment
dreamlike Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Si, nota bene, vanatorul nostru ce zice? S-o fi speriat de nameti si s-o fi intors inapoi ... Link to comment
ing3r Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 (edited) mda...eu nu pot sa onorez cu prezenta k sunt la munca...sorry Edited January 9, 2008 by Mircea Nu mai folosi limbaj IRC Link to comment
GRIGO Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 (edited) Daca iti face placere sa discuti despre masini sau orice altceva te asteptam la intalnirile pe care le tinem saptamanal in parcarea de la Crazy sau de la patinoar (unde incercam sa mergem sambata). Auzisem o data ca se fac intalniri dar nu am venit nici o data ... unu din motive era ca nu va cunosteam ... si va dati seama ca mie cam greu sa vin asa deodata si sa ma bag cu japca ... totusi am sa incerc sa ajung la intalniri ...poa` mai invat si eu cate ceva dale matizului fete aveti prin gasca? oricum daca vedeti vreun matiz cu parasolar negru pe care scrie OZ Racing sa stiti ca io`s sper sa nu fie vreo pb ca am postat aici ... tu mi-ai dat linkul cu trimitere la topicul asta Edited January 8, 2008 by GRIGO Link to comment
Scoop Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Toata lumea e binevenit, dar sa stii ca la noi nu tine frana de mana si MCojo conduce festivitatile de primire a fiecarui membru nou (care aduce bisturiu acum??) oricum pe sambata "> Link to comment
Immortal Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Toata lumea e binevenit, dar sa stii ca la noi nu tine frana de mana Pesemne ca ai cosmaruri in fiece noapte... )"> NB: Il propun pe Scoop ca membru postator-oficial ) Link to comment
NFS Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 ... si va dati seama ca mie cam greu sa vin asa deodata si sa ma bag cu japca ... Pai atunci vino si tu putin cite putin... azi trimiti o mina (dreapta, sa faci cunostinta), saptamana viitoare un picior.. Link to comment
mike.omega Posted January 9, 2008 Author Share Posted January 9, 2008 Auzisem o data ca se fac intalniri dar nu am venit nici o data ... unu din motive era ca nu va cunosteam ... si va dati seama ca mie cam greu sa vin asa deodata si sa ma bag cu japca ... Unii au venit cu japca si au supravietuit deci se poate Si nu, n-avem fete-n club dar suntem deschisi la orice colaborari Toata lumea e binevenit, dar sa stii ca la noi nu tine frana de mana si MCojo conduce festivitatile de primire a fiecarui membru nou (care aduce bisturiu acum??) oricum pe sambata "> Cu cine zicea-i tu ca faci Romana la scoala? Link to comment
Scoop Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Cu doamna diriginta tinerica care arata bine de numai la "materie" sunt atent (Iordache Mihaela daca o stii mike) Link to comment
GRIGO Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Unii au venit cu japca si au supravietuit deci se poate Si nu, n-avem fete-n club dar suntem deschisi la orice colaborari ok atunci incerc sa ajung sambata ... Link to comment
mike.omega Posted January 9, 2008 Author Share Posted January 9, 2008 @Scoop: n-o stiu, io am facut cu directoarea, deci sunteti norocosi rau! Link to comment
Scoop Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 (edited) Apropo voiam sa intreb sa fiu sigur, la patinoarul de la palatul copiilor mergem nu? Edited January 9, 2008 by Scoop Link to comment
MCojo Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Nope, la ala la care se bea un frappe crazzy! Link to comment
dreamlike Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Din cele relatate ma sus, inteleg urmatoarele lucruri: Avem un membru care vrea sa vina la intalniri incetul cu incetul. ... si va dati seama ca mie cam greu sa vin asa deodata ... Scoop mai are probleme cu gramatica (cred ca de cand a fost ienicer). Toata lumea e binevenit... Mike nu are ochi decat pentru baieti. Si nu, n-avem fete-n club dar suntem deschisi la orice colaborari Nu mai mergem la patinoar. Nope, la ala la care se bea un frappe crazzy! Daca am tras vreo concluzie pripita, mi se rupe, dar sunt receptiv la critici . Link to comment
ing3r Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 e fosta mea profa de romana scoop!!! ) Link to comment
mike.omega Posted January 10, 2008 Author Share Posted January 10, 2008 Apropo voiam sa intreb sa fiu sigur, la patinoarul de la palatul copiilor mergem nu? Evident ca la ala mergem! de la 17:30! Inteles?! A se raspunde doar cu "Da, sa traiti!" ) Link to comment
Recommended Posts