Immortal Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 (edited) A nu se raspunde deloc; se va intelege "DA"ul din tacere. @Mike.de-un.mega: de ce'l provoci? Chiar vrei sa'mi ia rolu' de top-spammer? Si mie ce-mi mai ramane? @dreamlike'ule: nu te iert. Poate doar daca ia "Nena" sprintu'... NB: pentru 'omisiune' - nah, ca mi-am luat toate masurile de precautie Edited January 10, 2008 by Immortal Link to comment
mike.omega Posted January 10, 2008 Author Share Posted January 10, 2008 Nu-ti iau nici un loc, ti-l las tie! Enjoy it! Link to comment
Immortal Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 (edited) Nu ma temeam ca mi l-ai luat tu. Tu ejti incapabil de aja ceva. De scuup ma tem io... *emoticon cu ala care roade unghii aici* @Scuup: si iar ma va intreba lumea sambata "ce am cu tine" *emoticon cu ala care da ochii peste cap aici*. Dar stiu - voi da vina pe privarea de somn si orele de munca infecte (e drept, NU la stat, spre dezamagirea celui care m-a omis din cea mai importanta replica a threadului *emoticon cu aia de ciocnesc paharele de... PEPSI aici*). Noapte buna Edited January 10, 2008 by Immortal Link to comment
Scoop Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Nu stiam ca lumea pe aici se simte amenintata de unu care cica nu stie lb natala . Oricum am fost prin teritoriu si parerea mea ca 17:30 e putin cam tarziu, atunci se intra deja pe gheat. Acum fiecare cum vrea, de cate ori am fost m-am dus cu vreo 15 minute mai devreme. Link to comment
mike.omega Posted January 10, 2008 Author Share Posted January 10, 2008 Adica cum?! Tu vrei sa ne vezi cazand 1 ora si 1/2 fix? Link to comment
dreamlike Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Bai, gata lsati caterinca si spuneti pe bune unde ne vedem si la ce ora ca nu mai inteleg nimic . Eu propun ora 17 la patinoar. Pana ne strangem, pana ne schimbam ciorapii (intre noi), pana una, pana alta ... si dupa ce ne dam destul ne retragem la un frapeu (sa nu ramana intalnirea necafelita). E bine? Felicitari temerarului Scoop care a mers pana la patinoar numai de dragul de a fi cat mai exact si de a ne afisa programul patinoarului pe forum . Link to comment
Immortal Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Eu zic ca'i in regula. Propun si "intalnirea uzuala" de la creizi pe la un 19.30, pentru un cine'o avea chef si o mai putea (exclus, cel mai probabil, EU). Ce zicem? Link to comment
MCojo Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 La patinoar nu vin din motive subiective. Vine cineva la frappe?! sa stiu daca scot si eu nasul la Crazy... Link to comment
free_spirit Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Salutare !! La patinoar, clar, nu vin !! ( Fraternizez cu Mcojo, ca stim noi de ce )"> ) Apoi, daca va hotariti sa mergeti la Crazy, va rog sa-mi da-ti si mie un semn ca sa stiu la ce ora va gasesc. O sa fiu in C-ta, dar nu vreau sa intarzii prea mult. Sper sa nu va raniti foarte tare si sa mai fie cineva in stare sa ajunga si la un frappe. Respect !! Link to comment
Immortal Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Eu va trebui sa aleg ori patinoar, ori creizi, si parca as merge mai mult pe a doua optiune (deh, mai mult somn). Cum nu stiu sigur nimic, incerc sa "updatez" maine dimineata, dupa... munca Link to comment
aXeL.ViX Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 (edited) Pff vrea omu sa vina la intalnire si voi sunteti nehotarati Deci asadar si prin urmare spune-ti si voi ora si locul intalnirii Edited January 11, 2008 by aXeL.ViX Link to comment
dreamlike Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Nu mai inteleg nimic, mai bine stau acasa . Link to comment
Immortal Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Deci asadar si prin urmare spune-ti si voi ora si locul intalnirii 17.00 la patinoar. Care nu vrea sa riste contuzii sau dislocari, la 19.30 la Crazy. Link to comment
MCojo Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Cred ca asa e cel mai bine. Link to comment
mike.omega Posted January 12, 2008 Author Share Posted January 12, 2008 La patinoar nu vin din motive subiective.Vine cineva la frappe?! sa stiu daca scot si eu nasul la Crazy... Hibernezi ursule, hibernezi? Link to comment
MCojo Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 (edited) Da hibernez la Jiji... ... prietenii stiu de ce... Ne vedem diseara la un frappe la 19:30. Edited January 12, 2008 by MCojo Link to comment
aXeL.ViX Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 17.00 la patinoar.Care nu vrea sa riste contuzii sau dislocari, la 19.30 la Crazy. Immortal intotdeauna pe faza. Thx! Link to comment
mike.omega Posted January 13, 2008 Author Share Posted January 13, 2008 Domne ce ti-e si cu forumistii astia... In concluzie: am fost la patinoar, am concluzionat destul de repede ca io si gheata nu ne prea intelegem. Am fugit sa-mi pun gaz si dupa aia la Crazt ca doar venea crema intalnirilor din CT, cu intarzieri dar a venit! Link to comment
Scoop Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 (edited) Mike mai incerca pe role Edited January 13, 2008 by Scoop Link to comment
dreamlike Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Ce topic paltpitant . Imi pregatisem o bere si o punga de alune pentru a citi noutatile ultimelor zile (vreo 3 zile am avut treaba si n-am intrat) si cand colo fssssssss ... ma duc sa bag berea la loc, poate mai ies macar cu masina sa ma dau ca aici am terminat mai repede decat a terminat scoop cand a avut prima intalnire cu o fata . Link to comment
MCojo Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Eu zic sa vii cu berea pe topicul de la intalnirea viitoare... Link to comment
Scoop Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Ce topic paltpitant . Imi pregatisem o bere si o punga de alune pentru a citi noutatile ultimelor zile (vreo 3 zile am avut treaba si n-am intrat) si cand colo fssssssss ... ma duc sa bag berea la loc, poate mai ies macar cu masina sa ma dau ca aici am terminat mai repede decat a terminat scoop cand a avut prima intalnire cu o fata . Inseamna ca s-a clocit berea aia. Link to comment
Recommended Posts