robertto1909 Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Rog pe cei cu cunostinte in domeniu sa ma ajute sa-mi rezolv singur problema pe care o am. De cateva zile nu-mi mai functioneaza deloc faza mica, farurile ramanand aprinse tot pe pozitie. Cand dau faza mare, se aprinde doar farul din stanga, cel din drepta, la fel, ramane pe lumina de pozitie. Ma gandesc ca e problema de releu... Sau... pur si simplu sunt becurile arse? Dar daca-s arse, se mai aprind pe pozitie? As fi mers la un electrician dar m-am lamurit si cu astia, iti iau banii de pomana. Am avut probl cu semnalizarea si m-a pus sa cumpar degeaba bloc de lumini cand, de fapt, era releul de semnalizare. Asa, in loc de 25 ron, cat e un releu, am dat 75 pe bloc de lumini plus 20 ca mi-a "curatat" el vechiul bloc. Si, evident, problema a persistat. Link to comment
Tommy Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 (edited) Pozitie ai becuri separat. Lunga si scurta pe acelasi bec: H4. Se poate arde numai scurta sau numai lunga. Sigurante? Schimba becurile intre ele si vezi. Oricum un bec nu e scump si il poti schimba singur (se gaseste si pe la benzinarii), desfaci capacul si ai o siguranta ce o indepartezi cu surubelnita sau cu degetele. Edited January 7, 2008 by Tommy Link to comment
robertto1909 Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 merci fain, tommy. acum cobor la masina, verific toate sigurantele apoi schimb becurile intre ele. sper sa fie numai de la sigurante, as scapa cel mai usor . gata, s-a rezolvat, erau becurile arse. merci, tommy. Link to comment
Recommended Posts