Jump to content

Nu conteaza, ninge, ploua/Sa'i dam lu' Bombo la oua!

Superbus Maximus

Recommended Posts

Am fost azi la consulatul Romaniei din Ankara sa vad si eu unde o sa votez, sa nu dau din colt in colt duminica. In timp ce ma conversam cu madamele pe acolo, apare unu cu un pachet si una din madame imi spune ca au venit voturile. M-am abtinut cu greu sa n-o intreb "Gata stampilate?"

Bai ma gandeam sa nu ma duc la vot da' dupa ce am vazut ce-ati pus voi pe aici spiritul meu contrarian nu se poate abtine !deci ma duc sa-l votez pe Adelu' !!Sorry da' din cauza voastra ca nu eram deloc hotarat ...Ah si m-a ajutat si o groapa din asfal;t in dimineatza asta pe ditai bulevardul reparat acum nici un an !!!!!.... :) )))))

Iuzare , daca astia sunt oamenii de "cultura" ai romaniei singura mea speranta ramane totusi Congo !!!!!!!!

Decat sa lingi mai bine stai deoparte daca nu-ti convine nici unul din candidati !

DAR EI AU FOST OBISNUITI SA LINGA DE PE VREMEA LUI CEASCA SI ACUM AU REINCEPUT !!!!!!!

Pai asa fac mai telectualii voi nu v-ati trezit!?!?!....Oricum pana la urma cum a zis Nea Traian avem de ales dintre doi comunisti unu mai tare ca altu' ...Auziti mai da' cum puii mei statea Traian la post in Belgia pe vremea lu' Ceasca ca nu intzeleg!!!