naghis Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Bun gasit voua forumistilor!,pe scurt povestea mea suna cam asa. Eram in de o masina,NOUA (ca m-am saturat de SH-uri, chiar si de firma am avut numai Mercedes-uri pana acum) frumoasa, mare,si neaparat sa nu fie Dacia. Mi-am fixat pretul tinta la 10 000 de Euro si am plecat la colindat prin magazine (virtuale sau nu ). Dupa indelungi discutii si drive testuri mergand deziluzionat spre casa, am vazut intr-o vitrina a unui magazin un ochios, Mercedes 220 cdi, si zic...-Ia sa vad cat costa. Cand intru , ce sa vad...??? reprezentanta Daewoo, si asa am intrat pana la urma in posesia ultimului Daewoo Nubira II SX din anul de productie 2007, pe care am dat 9700 de euro. Sincer sunt uimit de calitatea masinii (in sensul bun fireste), si chiar i-mi place si culoarea alba pe care o are, arata distins si e frumoasa. Sper sa fie de bun augur faptul ca a fost ultima masina si sa nu fi fost doar o ramasita din imperiul lui Woo,ca m-am saturat de mecanici si de ulei si vasilina pe maini. Astept si parerile voastre la faptul ca am ales o masina ** pe moarte** cu mi-a spus un cunoscut,ca de ce nu am ales unul din modelele de Renault sau Opel etc. cu drag Emil Link to comment
ToPser Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Bravo!!! Ai ceva care atesta ca este ultima masina din serie ,ar fi o chestie tare ! Cate s-au fabricat ? Felicitari inca o data pt achizitie !!! Link to comment
EM!L Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Sa te poarte fara probleme! Faina culoare, e a 2a Nubira alba pe care-o vad, ii sta foarte bine! >- Link to comment
madkat Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 fain da albul cu culoarea interiorului! multi km fara probleme! Link to comment
Matizel Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Sa te plimbi cu ea sanatos sute de mii de km fara probleme. Stai linistit ca toti avem masini "pe moarte" dar bag mana in foc ca o sa mancam pensia mai mult decat loganistii Link to comment
puchi Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Felicitari>NAGHIS<,bine ai venit printre noi.Cat mai multi km. Link to comment
perfidus Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Sa ai bafta de cat mai multi kkm cu ea fara probleme! Mai sunt altii cu "dambla" pe Daewoo, uite-te doar pe forum si te lamuresti... Un coleg de servici a vrut neaparat sa-si ia la "rabla" un Cielo cu GPL si l-a luat ca tine pe ultimul, cu pile la dealer, restul erau "rezervate" intern. In afara de chestiile stiute de finisare mai slaba la actualele modele, n-are nici cea mai mica problema. Nubira II din cate am vazut eu are finisaje mai bune decat Cielo. La culoarea asta i-ar sta numai bine niste folie pe geamuri. Dar fara sa-i pui si negreala d-aia pe blocurile optice din spate ... Link to comment
Strike Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 haha, la nubira2 nu stiu ce e aia ulei pe maini... stai fara griji cativa ani buni Link to comment
naghis Posted January 18, 2008 Author Share Posted January 18, 2008 Link to comment Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. It's easy! Register a new account Sign in Already have an account? Sign in here. Sign In Now Followers 0
Recommended Posts