spionutz Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 (edited) Salut. am cumparat si eu ieri o alarma Scorpion din Kaufland shi din neatentia mea nu m`am uitat inauntru. Cand am ajuns acasa am obs ca nu avea manualul cu schema,problema e ca era si ultima de pe raft. Am cautat tot forumul pt o schema era la un moment dat a postat cineva dar nu mai este fisierul. Daca o mai are cineva salvata si ar putea sa o puna nu mica mi`ar fii placerea Bafta Edited January 14, 2008 by spionutz Link to comment
ToPser Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Eu am pus-o de vreo doua ori cred (adica juniorul) sa caut schema ! Nu poti sa mergi la magazin sa-i rogi pe cei de acolo sa-ti dea schema sa o copiezi din alta cutie ? Link to comment
spionutz Posted January 14, 2008 Author Share Posted January 14, 2008 am fost deja ... era ultima de pe raft, ultima de pe stoc Link to comment
ToPser Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Alarma este buna ,caut schema si o scanez ,mai depate vad eu ,asta in caz ca mai ai nevoie ! >- Link to comment
nacoro Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 salut, am si eu nevoie de manual scorpion am o masina s-h si nu mi-a dat manualul. daca poate cineva sa-mi spuna um se seteaza pentru soc ,cate trepte de sensibilitaten are etc dacapostati manualul v-as fi recunoscator nu stiu ce model este alarma dar pot sa va spun ca are 2 butoane verzi(fosforescente). multumiri Link to comment
ToPser Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 manualul scanat. spor la treaba 1 Link to comment
nacoro Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 manualul scanat.spor la treaba iti multumesc din suflet pt.manual alarma asta da promptitudine Numai bine! Link to comment
Dr.L Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Salut Foarte folositor manualul,acum am aflat si eu ce poate alarma mea! Insa am o nelamurire,si anume,pe prima pagina,la punctul 15 zice "iesire auxilirara pager si portbagaj"-asta inseamna ca are conamda pt deschiredea portbagajului? Daca da,care e iesirea pt acutatorul portbagajului? Si-mi poate spune cineva care are aceasta alarma montata,daca senzorul de soc are 2 sau 3 fire? ms Link to comment
Recommended Posts