mike.omega Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 The usual stuff, la ora 19:00 propun eu, in ideea ca pana atunci se trezeste toata lumea si e apta de un Frappe Link to comment
dreamlike Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Cam devreme mike, cam devreme S"> . Eu zic sa facem si o rezervare pentru o masa cu 4 scaune, iar daca, Doamne fereste, chiar venim mai multi ne mai tinem pe colt unul pe altul. Link to comment
alin.giga Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Noroc , De ceva timp incerc si eu sa ajung la aceste intatniri cu masinuta mea dar se pare ca tot timpul a trbuit sa apara cite ceva(ba la munca ba acasa asta este ce sa fac) .Incerc si eu sa ajung sambata asta .Intrebarea este unde se mai tine intalnirea asta?????? Ora am vazut-o eu adica 19.00 dar tinand cont ca este prima data cind vin cum stiu care sunteti la meeting?????. In speranta ca in acest weekend voi reusi sa ajung cu stima si respect va salut . >- Link to comment
ToPser Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Ce ora 19 frate ?! Am lipsit o data si gata va faceti de cap? > Link to comment
mike.omega Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 Sesiunea ofera deja cosmaruri?! Las ca asa e la-nceput! )"> Link to comment
ing3r Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 sper sa ajung si eu de data asta! si cu masina cu tot Link to comment
MCojo Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Nu pot lipsi din cauza instructiei saptamanale pe care trebuie sa v-o fac in front... Link to comment
mike.omega Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 Si lasa-ma sa ghicesc, daca nu suntem cuminti ne bagi la duba?! ("> Link to comment
dreamlike Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Domnule / doamna organizator / organizatoare, Cu deosebit respect va rog insistent sa ma treceti si pe mine in caietul de intalniri saptamanale ale clubului posesorilor defunctei si prestigioase marci daewoo si al prosperului brand chevrolet, pentru sambata 19.01.2008 la 19.00. Va multumesc anticipat pentru bunavointa. Cu aleasa consideratie, va rog sa primiti alesele mele sentimente de pretuire si respect, Al dumneavoastra umil membru cotizant, Dreamlike! Link to comment
mike.omega Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 (edited) Domnule/Doamna scriitor/scriitoare Va rog insistent sa va uitati si in curtea propie si sa vedeti pe ce roze sta Ford, mai ales ca mai nou vine Volvo, Jaguar si Land Rover Defuncta si foarte prestigioasa marca Daewoo va reinvia ca si pasarea focului cand o zbura ala de guita la fiecare Ignat dar lasa ca vine din spate G(W)M sa-i ia locul )"> Cu deosebit respect, Al dumneavoastra membru studios, Mikey PS: Evident ramane pentru ora 19:00 Edited January 17, 2008 by mike.omega Link to comment
Tommy Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Daca tot nu semnati, dati macar o stampiila Link to comment
mike.omega Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 Cu degetu inmuiat in tus? Link to comment
dreamlike Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Draga membrule studios, parerea mea personala este ca esti putin cam frustrat. Da-mi voie sa-ti dau un sfat si sa-ti recomand sa mai lasi calculatorul, moderatul si masinile si eventual sa-ti cauti o prietena. Vei putea vedea, cand dragostea iti va da tarcoale, ca daca un om isi scoate putin brisca din jep nu inseamna neaparat ca vrea sa-ti ia glanda cu ea ci ar putea sa vrea sa-si taie niste slana cu pita pentru a baga pe sub nas. Adicatalea, nu orice incercare de a de a scrie un post din mai mult de 3 cuvinte este un atac la persoana. In alta ordine de idei, chiar daca, sa presupunem prin absurd ca as fi avut macar vreo urma de sarcasm in minte, ce e rau in faptul din a spune despre ceva care nu mai e, ca nu mai e (vorba filmului: nu este o jignire pentru cineva sa spui despre un mort ca este mort) iar despre ceva care e sus, ca e sus. In concluzie, dragul meu prea critic prieten Mike, chiar daca dumneata esti de formatie inginer si ai niste parametrii extrem de exacti de masura si control, fi te rog mai maleabil in gandire si nu considera orice incercare, mai colorata de a iesi din tipar, o sabie gata sa taie piatra-n patru si sa o consideri un pretext pentru a-i baga pumnul in gura onestului interlocutor. P.S. Bineinteles ca o sa fiu prezent la 19.00 Link to comment
mike.omega Posted January 18, 2008 Author Share Posted January 18, 2008 Da sunt frustrat ca marci ca Land Rover si Jaguar se duc pe apa sambetei in timp ce rasar altele gen GWM si Geely care n-au nici o treaba cu industria automobilelor Link to comment
Scoop Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Jaguar doar ce a scos noul XJ care a fost foarte bine primit XK-u se vinde foarte bine, si Land Rover vinde Range Rover ca paine calda si noul Freelander e mare hit in state. Am citit si eu ca au dificultati financiare dar nu prea inteleg Link to comment
aXeL.ViX Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 OO da mare marca Land Rover ) Link to comment
ToPser Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 bah iar o dati in balarii... Link to comment
mike.omega Posted January 18, 2008 Author Share Posted January 18, 2008 Decat pe gheata... Link to comment
dreamlike Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 (edited) bah iar o dati in balarii... ... rau de tot ... ce s-o alege de tarisoara asta frumoasa si bogata cand va ajunge pe mainile baietilor astia. Cred ca o sa fie bataie pe bune pe biletele pentru Congo. Edited January 18, 2008 by dreamlike Link to comment
Scoop Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Din pacate maine nu pot sa ajung frape-uri placute celor care vor fi prezenti Link to comment
renatremo Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 (edited) Fratilor saptamana asta ajung si eu. Ajutat de masina de facut kebab, cu cate un rateu in filtru... din cand in cand... si am lucruri interesante sa va povestesc... Ce ziceti despre automobilele TATA...??? va povestesc sambata la intalnire... Edited January 18, 2008 by renatremo Link to comment
aXeL.ViX Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Ah am uitat sa va zic, ajung si eu cu o mica intarziere mai mult ca sigur pt ca o sa am de facut o livrare ) Link to comment
pacuraru daniel-florin Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Vreau si eu , vreau si eu sa stiu despre TATA ( chiar de nu stiu al cui tata e ) , dar totusi imi place ,, jeep(g) -ul orezarilor , cu toate ca la capitolul siguranta , stelele le vezi la ei numai cand dai cu capul de plafon . Sa nu spuneti mr. Taner ca vor face la Timisoara in locul Dacie 500 zis si Lastun ,,TATA" VA SALUTEZ PE TOTI CU RESPECT P.D.F. de la TL Pis .Pis. Cu respect , daca nu e cu suparare , la cati km sau ani se schimba curelele la Cielo , ca am dat un telefon la dv. la CT ( mai exact Raver Service ) , pt. revizia de 30 000 km. si au zis ca trebuie schimbate si ma ajunge in total ,, doar" vreo 800 lei creca ca vechi , nu ? Sarumana Link to comment
dreamlike Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 In primul rand "La multi ani!" pacuraru daniel-florin pentru varsta pe care o implinesti astazi. In al doilea rand, raver service nu mai exista, dealerul daewoo reaver, ne mai avand obiectul muncii s-a transformat in dealer kia (sper sa nu se ia mike iarasi de mine si sa ma puna sa ma uit nu stiu ce ograda), este foarte posibil insa sa lucreze inca si la masinile daewoo. Cat priveste curelele de cielo, cu tristete te anunt ca la intalnirile noastre nu mai vine nici o astfel de masina, insa mai indicat ar fi sa te uiti in cartea de service, iar daca nu ai una sunt convins ca in sectiunea cielo nu exista nici o problema nediscutata a acestei masini. Si cum tot nu ai timp sa ajungi la Constanta iti doresc spor la citit. Link to comment
Recommended Posts