paul_marines Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 In al doilea rand, raver service nu mai exista, dealerul daewoo reaver, ne mai avand obiectul muncii s-a transformat in dealer kia La Multi Ani si din partea mea si o corectura pentru Dreamlike. Raver inca se ocupa de Daewoo desi viseaza sa inunde piata cu modelele KIA. Acolo imi revizuiesc periodic Matizelul sotiei (ultima revizie pe 12 01 08). Ase se intampla cu unii proaspeti stranepoti ai modelului legendar "T" care uitara de Tizulache albastru de odinioara cu okii oblici. Era sa uit Dreamlike, o seara placuta si frapeuri pe indestulate. Poate in viitorul apropiat voi avea ocazia sa ma alatur ca odinioara. "> Link to comment
pacuraru daniel-florin Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 VA MULTUMESC DIN SUFLET stimati domni atat pentru urari cat si pentru viteza cu care mi-ati raspuns intrebarii mele. Tinand cont de faptul ca am luat masina acum 3 ani de noua , va dati seama ca am cartile ei , insa am ramas ,, interzis " cum zice unii jmecheri , cand am auzit ca la 4 jdemii km ( nefacuti ) tre " sa sar la cap cu vreo 3-4 milioane pentru curele , cand orice masina care se respecta le schimba la 60 de mii . Sau o fi trecut si machineta mea prin perioada de tranzitie , asa incat nu mai are gauri la curele sa le mai stranga . Oricum va multumesc din nou . Cu respect acelasi P.D.F. Link to comment
mike.omega Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 Curelele se mai schimba si din cauza varstei nu neaparat a kilometrilor parcursi. Daca ai deja de 3 ani masina cam trebuie sa schimbi curelele chit ca nu ai 60k de km. Asta e in plan si la mine anu asta @Safari: Pai si atunci de ce scrie acolo Kia Motors mare cat un matiz? Oricum spre bucuria posesorilor de Kia, Raver nu e singurul service Kia din oras @Renatremo: multumim pentru istorisirea de aseara despre TATA Motors(care apropo sunt indieni si nu chinezi deci s-ar putea sa manance ceva mai putin orez ) acest ARO al secolului 21 )"> Link to comment
paul_marines Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 @Safari: Pai si atunci de ce scrie acolo Kia Motors mare cat un matiz? Mikey, salutare in primul rand, apoi firma care reprezinta concernul KIA si inca mai ofera reparatii defunctului Daewoo se numeste "SC Raver Service". Tot asa Expocar pentru Chevy si Opel si Cardinal Motors pentru VW. Dar asta stiai, insa nu ai dat prea multa atentie inainte de a posta raspunsul. Link to comment
mike.omega Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 Si afiseaza o imensa firma luminoasa cu Kia Motors nu e nici o problema Service-ul Daewoo a ramas pentru cei cunoascatori )"> Ceilalati care se lupta cu garantia de 5 ani de la Kia sunt cei de la Autohaus Tudor, reprezentanta Bosch pe langa altele. Care de alfel arata ca un fel de laborator nu service de maisni Link to comment
TBird Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 (edited) Salutare tuturor, Hai ca vin si eu la intalnire... poate fac rost de niste autocolate daewooclub. Dar... unde este intalnirea mai exact si cand ca nu am vazut pe aici decat ora 19 daca nu ma insel . Hai sa Edit : Mda cred ca a fost ieri pe 19 . Nasol data viitoare vin si eu Edited January 20, 2008 by TBirdi Link to comment
mike.omega Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 Din cate stiu eu autocolante noi nu mai avem iar cele cu daewooclub au disparut in neant ca si fabrica Locul de intalnire e in parcarea de la Crazy pe aleea din parcul din fata Teatrului Ovidius. Link to comment
TBird Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Da... dar a fost pe 19.1.2008 sau urmeaza ? Link to comment
Immortal Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 A fost, urmeaza... Acum serios, fiind baieti (si nu "paduri cutreieram") valabili, noi ne intalnim sambata de sambata, fara exceptii. Cat despre 'data exacta', se va vedea mereu chiar in descriptionul threadului. Una peste alta, inca nu avem topic pt urmatoarea intalnire, insa banuiesc ca tot la ora 19.00 va fi Link to comment
free_spirit Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 (edited) Salutare !! Lume, lumeeee , sunt in mare sesiuneeee !!! ) Vai de capul meu de student batrin )"> !! Nu am ajuns la intalnire, din pacate, dar sper sa nu bifez foarte multe absente in dreptul "shpiritului". Mentionand doar ca ora 19.00 e al dracu' de tarzie pentru navetisti( la vara o punem la 21.00 ??? ), va doresc sa aveti o saptamana linistita si implinita. De asemeni doresc bafta maxima celor care trec prin chinurile examenelor sesiunii. Respect !! Edited January 20, 2008 by free_spirit Link to comment
ing3r Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Fiind si eu student nu pot decat sa iti multumesc si sa iti urez si eu tie "Bafta la examene!"... sorry k nu am putut ajunge la intalnire sambata asta dar eram pe undeva pe la Mangalia...si chiar nu aveam cum sa ajung sper sa prind urmatoarea intalnire...Cheers! Link to comment
Recommended Posts