VAXXi Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Prezent ma subsemnez si subscriu precum personajul din poza Link to comment
paraman Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Vin sigur, dar nu o sa pot sta foarte mult din pacate... Vaxxi sa nu ma uiti cu autocolantele alea... Ne vedem la 8! Link to comment
closchkutza Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Sunt 90% sanse sa ajung si eu astazi, dupa o lunga perioada de chiul . Locul este tot acelasi? Link to comment
Alezz Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Undeva pe langa Polivalenta,data trecuta erau ascunsi prin boschieti.Astia nu stau la vedere,eu am trecut pe langa ei fara sa-mi dau seama... Link to comment
ileana Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 Cum intri in parcarea din spatele polivalentei, al doilea tufis din stanga Link to comment
Leutzu Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Vin si eu dar nu stau mult decat daca mergem pe undeva la un ceai...sunt racit cobza.. Link to comment
ileana Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 Eu zic pas. E ceata prea deasa si cred ca mai mult stau pe drum. Link to comment
Ami Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Bolesc si masineta nu merge, asa ca nu am avut de ales. Sorry. Link to comment
Schumy Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 eu am fost pe la 22 cand am reusit sa ajung pe acolo dar din pacate nu era nimeni sau erau ascunsi ) va pot spune ca era o ceata de am scos capu pe geam afara ca sa vad ceva ("> nu se vedea absolut nimik ... astept urmatoarea intalnire ! Link to comment
VAXXi Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 La 10 fara un sfert s-a plecat spre carciuma din motive de bezna si frig, ai avut chiar ghinion de 15 minute. S-a mai consumat una bucata intalnire, cu: - discutii aprinse despre LCDuri, citoplasme, "a mea e mai mare si mai intunecoasa", 1080 si 1920 de linii (de ziceai ca suntem forumul pasionatilor de magnetofoane) - s-au impartit autocolante din prima-prima serie facuta vreodata; bre tatutzilor, ca sa-l citez pe Obi, alea's de colectie sa stiti ! mai ales ca dupa atata amar de vreme, am indoieli ca mai sunt "colante"... poate cu un pic de prenadez - a fost salvata de la moarte prin sete de antigel o masina, cu pomelnicul de pareri emanat de colectivul forumistic: ccurge de la servo, curge de la pompa, naspa ca are piese de BMW, s-o crezi tu ca astepti 2 saptamani dupa ele, mai bine o vinzi de-acum sa nu te mai chinui, se caleaza motorul, e de la presetupa (nici in ziua de azi nu stiu ce-i aia, da' imi place cuvantul), , ce frumos stii sa torni din sticla, o picatura n-ai varsat ! daaa, experienta ... , etc Discutiile aprige au continuat in colectiv restrans, mai exact BogdanG, Sharpe, Leutzu si subsemnatul, cu urmatoarele notabile evenimente: - s-a decis unanim ca limonada din Shooters e mai convenabila dpdv economic la cantitate de 1 litru, dar neaparat trebuie cerut zahar pentru ea, eventual sa ne ramana si pt. acasa (de zahar zic) - pizza e naspa, data viitoare ori copanele, ori lasagna lui Garfield... aa... BogdanG - storsul lamailor din limonada e o activitate taman buna de omorat timpul, pana vine haleul, si chiar molipsitoare, pana cand stropesti un coleg de masa cu zama de lamaie in ochi si iese cu scandal - daca ai noroc si fumezi o anumita marca de tigari (ptiu, fir-ar sa fie, acum mi-am gasit sa ma las) vine o tanti la tine ce te pune sa rezolvi ecuatii integrale de ordinul treishpe pe laptopul ei de patruj' de mii de parai, si-ti da un premiu in mufa (USB, adica) Si la mai mare ! Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Presetupa e chestia aia care se pune cand trebuie (deexemplu) sa scoti un cablu dintr-o cutie printr-o gaura in cutie ca sa nu intre apa si praf in respectiva cutie. E un inel cu cauciuc (garnitura de etansare) care strange in jurul cablului. Who's the engineer now? Link to comment
Tommy Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 (edited) Sa ma ia naiba, eu stiam ca-i spune prepoot (la pl asma). Acelasi rol are, sa nu intre praf si apa? Edited January 18, 2008 by Tommy Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Ba, al meu nu e din cauciuc sau din plastic Cand ma fac mare o sa am si eu nevoie de asa ceva? S"> Link to comment
Sharpe Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Cu siguranta Zmeule, daca vei primi intre timp un deget(!?)in ochi(ul maro). Link to comment
Schumy Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 (edited) ee... asta e see you next time Edited January 21, 2008 by ileana Link to comment
Recommended Posts