EM!L Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 I don't get it Eu ziceam "toi" adica - TOI, toiuri, s.n. 1. (La sg.) Punctul culminant al unei acţiuni sau al unui fenomen în desfăşurare. Link to comment
VFX Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 La cum se lucreaza in .ro, cred ca amandoua afirmatiile sunt valabile: 1. TOI, toiuri, s.n. 1. (La sg.) Punctul culminant al unei acţiuni sau al unui fenomen în desfăşurare. 2. TOI - cabine de plastic (ecologice). > Link to comment
VAXXi Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Ambele complet gresite. http://dexonline.ro/search.php?cuv=toi ŢOI2, ţoiuri, s.n. Păhărel în formă de sticluţă cu gâtul lung şi îngust, din care se bea ţuică sau rachiu. ♦ Conţinutul unui asemenea păhărel. – Et. nec. Link to comment
EM!L Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 (edited) 'Aidi bre ca e diferite Ţ(z) O I T O I Da' ai si matale dreptate, daca muncitorii aia nu dadeau 2-3...10 ţoiuri pe gat inainte de a incepe lucrarea... (poate) nu mai cadea cifa Edited June 19, 2008 by EM!L Link to comment
sebian Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Eu mai degraba cred ca-i asta http://www.toi-toi.ro/ Link to comment
VFX Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 La asta ma refeream si eu, Sebiane. Merci de suport. Link to comment
EM!L Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Ce-am mai cautat un toi-toi d'asta odataaa! Da' si ce-am mai multumit primariei lu' sect. 3 care este Link to comment
RaZoR-07 Posted June 26, 2008 Author Share Posted June 26, 2008 'Aidi bre ca e diferite Ţ(z) O I T O I Da' ai si matale dreptate, daca muncitorii aia nu dadeau 2-3...10 ţoiuri pe gat inainte de a incepe lucrarea... (poate) nu mai cadea cifa Nuuuu, cadea orasul intreg. > Azi am avut parte de o surpriza placuta, exceptand portiunea cu lucrari dintre Hanul Craiovita si strada Brestei, TRAFIC FLUENT, aglomerat dar fluent. Intre 16:00 si 16:45 in diverse zone ale Craiovei pe unde m-au purtat interesele... Link to comment
RaZoR-07 Posted July 7, 2008 Author Share Posted July 7, 2008 Mi-am dat vreo trei palme sa ma asigur ca nu visez... "> Cred ca a fost un fenomen irepetabil. Link to comment
EM!L Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 (edited) Cel mai frumos se circula vineri noapte dupa 23-24, sambata/duminica dimineata pana pe la 9:30-10...(pentru ca lipseste traficul :mrgreen Edited July 7, 2008 by EM!L Link to comment
Razv Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 De'acord cu sambata si duminica dimineata ... nu ai treaba . Dar vineri noaptea e aglomerat prin centru/Calea Bucuresti ... Link to comment
EM!L Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Tocmai am vazut o urmarire. 2 Logane (dotate cu puternicele propulsoare 1.4mpi) urmareau un bronzat intr-un gipan... prin zona Râului. De la stadion, de unde a inceput urmarirea, si pana pe Râului (in zona cu circulatia inchisa pe sensul dinspre Brestei spre Stadion) n-au reusit sa-l opreasca, si din ce am apucat sa vad deja intrase in zona ... unde politistii nu calca (doar "mascatii"), deci probabil a fost 1-0 pt el Link to comment
RaZoR-07 Posted September 17, 2008 Author Share Posted September 17, 2008 In Craiova au inflorit sensurile giratorii mai ceva decat civilizatiile disparute. Pe de alt parte, cam prea multi soferi nu stiu cum se circula in sensul giratoriu. Au ramas cu prioritatea de dreapta in unicul neuron pe care il poseda. Cei mai suparatori sunt cei care intra in sensul giratoriu pe o banda, indiferent care, si imediat, fara ca macar sa semnalizeze, schimba banda... spre stanga. Iar cei care stau ca dobitocii in sensul giratoriu si dau prioritate celor care intra, desi par de-a dreptul hilari, sunt cu atat mai periculosi. Totul, asezonat cu cretinismul celor care au proiectat niste sensuri giratorii inghesuite prea tare intre niste borduri periculos de inalte, desi in zona exista spatiu suficient pentru o lucrare mai aerisita. Link to comment
EM!L Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Pare-mi-se mai apare unu la gară... Eu am zis de mult că-s catastrofale giratoriile, cel puţin la traficul de la noi. Singurul care mi se pare cât de cât ok e cel de la Medicina Veche... Link to comment
RaZoR-07 Posted September 17, 2008 Author Share Posted September 17, 2008 Si ala are un aer de improvizatie. Singurul ok este cel care a fost gandit din start ca sens giratoriu, cel de la Ciuperca, dar are prea multe benzi pentru mononeuronalii care trec pe acolo. Link to comment
smailmiami Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Ala de la Consul mi se pare bunicel, iar cel de la Medicina inutil. De cand ma stiu, laMedicina n-am prins2 semafoare la rand ... Link to comment
EM!L Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Da, ăla e superb... tot se circula ok în zonă, trebuia să apară ceva în mijloc să te facă să frânezi şi să te înghesui. Pe mine nu mă incomodează cu nimic, niciunul, alţii văd că au dificultăţi şi din cauza lor se duce naibii circulaţia. Link to comment
EM!L Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Tocmai am vazut o urmarire. 2 Logane (dotate cu puternicele propulsoare 1.4mpi) urmareau un bronzat intr-un gipan... And another one Ieri, în 1Mai. Dar de acestă dată urmăritul a fost şi prins, asta graţie soferilor care s-au prins de manevră şi l-au blocat pe "jmecher" (cu 2 de "jm"). N-au mai participat 2 Logane, ci 3 , împreună cu un Passat şi un Transporter. Link to comment
sebian Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Da' ce-i cu haituiala asta pe la voi? Link to comment
iulia Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Daca n-au scos pistoalele, tot degeaba. Se zice ca acum Craiova e noul Far West Link to comment
EM!L Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Şi întâmplător stau lângă Ema West Păi au scos şi pistoalele, de astă dată doar poliţiştii Nu ştiu ce e cu hăituiala asta, da' e funny Link to comment
RaZoR-07 Posted October 9, 2008 Author Share Posted October 9, 2008 E un mic razboi contra micului terorism. > Link to comment
sebian Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Azi pe cine au mai executat loganele? Link to comment
Recommended Posts