Jump to content

Povestiri De Groaza Din Traficul Oltenesc

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

La cum se lucreaza in .ro, cred ca amandoua afirmatiile sunt valabile:

1. TOI, toiuri, s.n. 1. (La sg.) Punctul culminant al unei acţiuni sau al unui fenomen în desfăşurare.

2. TOI - cabine de plastic (ecologice).

> :)

'Aidi bre ca e diferite :D

Ţ(z) O I

T O I

Da' ai si matale dreptate, daca muncitorii aia nu dadeau 2-3...10 ţoiuri pe gat inainte de a incepe lucrarea... (poate) nu mai cadea cifa :D =))

Nuuuu, cadea orasul intreg. > :)

Azi am avut parte de o surpriza placuta, exceptand portiunea cu lucrari dintre Hanul Craiovita si strada Brestei, TRAFIC FLUENT, aglomerat dar fluent. Intre 16:00 si 16:45 in diverse zone ale Craiovei pe unde m-au purtat interesele...

Cel mai frumos se circula vineri noapte dupa 23-24, sambata/duminica dimineata pana pe la 9:30-10...(pentru ca lipseste traficul :mrgreen :)

Edited by EM!L

Tocmai am vazut o urmarire. 2 Logane (dotate cu puternicele propulsoare 1.4mpi) urmareau un bronzat intr-un gipan... prin zona Râului. De la stadion, de unde a inceput urmarirea, si pana pe Râului (in zona cu circulatia inchisa pe sensul dinspre Brestei spre Stadion) n-au reusit sa-l opreasca, si din ce am apucat sa vad deja intrase in zona ... unde politistii nu calca (doar "mascatii"), deci probabil a fost 1-0 pt el :mrgreen:

• 1 month later...

In Craiova au inflorit sensurile giratorii mai ceva decat civilizatiile disparute.

Pe de alt parte, cam prea multi soferi nu stiu cum se circula in sensul giratoriu.

Au ramas cu prioritatea de dreapta in unicul neuron pe care il poseda.

Cei mai suparatori sunt cei care intra in sensul giratoriu pe o banda, indiferent care, si imediat, fara ca macar sa semnalizeze, schimba banda... spre stanga. :wallbanger:

Iar cei care stau ca dobitocii in sensul giratoriu si dau prioritate celor care intra, desi par de-a dreptul hilari, sunt cu atat mai periculosi. :spumelagura:

Totul, asezonat cu cretinismul celor care au proiectat niste sensuri giratorii inghesuite prea tare intre niste borduri periculos de inalte, desi in zona exista spatiu suficient pentru o lucrare mai aerisita.

Da, ăla e superb... tot se circula ok în zonă, trebuia să apară ceva în mijloc să te facă să frânezi şi să te înghesui.

Pe mine nu mă incomodează cu nimic, niciunul, alţii văd că au dificultăţi şi din cauza lor se duce naibii circulaţia.

• 3 weeks later...
Tocmai am vazut o urmarire. 2 Logane (dotate cu puternicele propulsoare 1.4mpi) urmareau un bronzat intr-un gipan...

And another one :mrgreen: Ieri, în 1Mai. Dar de acestă dată urmăritul a fost şi prins, asta graţie soferilor care s-au prins de manevră şi l-au blocat pe "jmecher" (cu 2 de "jm").

N-au mai participat 2 Logane, ci 3 :D , împreună cu un Passat şi un Transporter.