Jump to content

Povestiri De Groaza Din Traficul Oltenesc

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...
Ala de la Consul mi se pare bunicel, iar cel de la Medicina inutil...

Şi a mai apărut unul, total inutil după părerea mea, în intersecţia de la Fortuna :mrgreen: (ce ţi-e şi cu campania asta)

Edited by EM!L

N-am mai trecut pe acolo, nu stiam... macar acolo au avut loc suficient sa faca asa ceva, nu inghesuit ca altele.

A incercat cineva marea cu degetul, intrand in giratoriul de la Ciuperca, din orice directie, in mod special dinspre Madona Dudu? Filmele de groaza par desene animate pentru prescolari pe langa aventura asta. :(

L.E.: Sunt chiar enervante emoticoanele astea, unele merg altele parca sunt blocate in trafic.

Edited by RaZoR-07

Sper că încă mai e acolo, minunea (mă refer la cel de la Fortuna). At least, aseară era. Atât de mare, încât autobuzele ce veneau dinspre poşta şi voiau să facă stânga spre "cinematograf" d'abia se puteau încadra =)) .

He-he, la Ciupercă mă şi miram să nu spargă asfaltul, prea era bun!

Cel mai show, după mine, e la "Consul", unde dup"amiaza/seara faci o grămadă de timp să traversezi " #-o " ăla de giratoriu... în special pe sensul de mers spre Craioviţa.

E clar, n-ai trecut pe la Ciuperca, cel putin nu la ora de varf... ieri am avut nevoie de o jumatate de ora sa traversez. Era coada pana la Madona Dudu si se misca in stil capitalist, cate o jumatate de metru. :wallbanger:

Dap, de obicei nu prea trec pe acolo, cel puţin la ore de vârf...

Cam atât mi-a luat aseară de la intersecţia lui Dacia cu Brazda lui Novac, până să ajung să fac stânga pe Brâncoveanu (la Olimp) :D

• 4 months later...
  • 6 months later...
In Craiova au inflorit sensurile giratorii mai ceva decat civilizatiile disparute.

Totul, asezonat cu cretinismul celor care au proiectat niste sensuri giratorii inghesuite prea tare intre niste borduri periculos de inalte, desi in zona exista spatiu suficient pentru o lucrare mai aerisita.

Ala de la Consul mi se pare bunicel
Cel mai show, după mine, e la "Consul", unde dup"amiaza/seara faci o grămadă de timp să traversezi " #-o " ăla de giratoriu... în special pe sensul de mers spre Craioviţa.

Mda, abia acu' realizez că de fapt se mergea chiar foarte bine prin respectivul giratoriu. De când au dat drumul la semaforizare am făcut drumul Craioviţa - Şimnic dus-întors de minim 3 ori/zi (cel puţin 1 dată/zi cu traversarea bvd. Dacia până la str. Bariera Vâlcii), de fiecare dată la "rush-hour"... o minunăţie! :wallbanger:

Articol GDS / Articol ES

Primăria Craiova a refuzat sistemul de semaforizare de două milioane de lei (20 de miliarde de lei vechi) oferit de una dintre firmele care au participat la licitaţia pentru reabilitarea Rocadei, pe motiv că documentaţia nu avea ataşat un proiect realizat de o firmă de specialitate. A acceptat în schimb, proiectul de zece milioane de lei al firmei UTI Traffic Management
semaforizarea intersecţiei cu sens giratoriu de la Consul, pe care proiectanţii şi primăria au justificat-o penibil prin asemănarea cu pieţele din Bucureşti: Piaţa Universităţii, Piaţa Aviatorilor, Piaţa Obor
=)) =))

Că tot adusei vorba de str. Bariera Vâlcii, aţi avut cumva drum pe acolo, recent? Dacă nu, nici nu vă sfătuiesc să vă aventuraţi pe acolo dacă ţineţi cât de cât la maşină!

Pentru cine e interesat de cum se circula înainte de "semaforizare" (şi nu ştie zona):

vs.
. Tot în ultimul link găsiţi şi nişte imagini cu str. Bariera Vâlcii (de la min. 4:00), acum câteva zile. Edited by EM!L
  • 1 month later...

O adevarata provocare pemntru teroristi, si mai ales pentru soferii teroristi din capitala Olteniei: de ce sa te chinui sa driblezi turnurile gemene la NY, cand e more fun sa faci opturi in giratoriile gemene din Banie? Te mai mira ceva in Craiova lui Solomon? :wallbanger: Extras din articol: "Unii, mai bezmetici, fac un giratoriu pe stânga şi unul pe dreapta, încurcându-se de tot circulaţia"Deh, in Craiova nu se mai fac cerculete, ca nu mai e la moda, acum facem opturi. :tongue: Asta in timp ce soferii idioti (cu idei) inca nu au invatat sa nu mai intre in giratoriu pe banda doi si imediat sa le ia fata celor de pe banda trei, ca pe aici si legile fizicii sunt diferite, forta centrifuga actioneaza catre interiorul giratoriului, fantana arteziana comportandu-se ca o gaura neagra care ameninta sa inghita toate masinile care intra in giratoriu. :wallbanger: Cu asa soferi, care voteaza tot asa cum sofeaza, nu-i de mirare ca Solo a obtinut inca un mandat de edil sef al Cetatii Banilor (departe de mine a face vreo aluzie, daaaa?... nu ca n-as avea de ce... Cetatea Banilor este o denumire adanc inradacinata in istoria urbei).

Edited by RaZoR-07

Pai cine ar mai avea timp de poze in jungla asta?... Aici trebe sa ai copilot, ca la raliu, ca sa te poti descurca onorabil. Abia a treia persoana din masina ar putea face ceva poze, dar ies miscate, ca la fiecare 10 metri trebuie sa fentezi stanga-dreapta, ba o groapa, ba vreun idiot dotat cu masina, ba vreun pieton sinucigas. :wallbanger: Adrenalina, frate...

• 5 months later...

Bai frate, voi sinteti de groaza in Banie acolo. La voi expresia "Hai sa mergem cu masina la bar" vad ca trebuie luata ad litteram :shock: .

Cel putin flacaul de aici se pare ca asa a luat-o.

Eh, data fiind enorma lui experienta de sub un an la volan s-a bagat la o liniuta cu bolidul de 60 de cai.

Adevarul ca sa bei o bere linistit si sa te trezesti ca unul aterizeaza cu masina la masa vecina, e groaza, nu de groaza :)

Am vazut la iRealitatea imaginile inregistrate de camera video a barului. Masina s-a oprit la putini cm. de 4 persoane care se uitau probabil interzisi cum navaleste tartareata peste ei

Ne-am facut dreq de bafta prin toata Romania! Prin natura serviciului merg saptamanal prin Moldova si toti ma intreba ce se intampla la noi!" Mica Sicilie" le zic ! Nu veniti la noi fara asigurari de viata la zi! :tongue: