Cristaky Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 (edited) Presupun ca un loc mai bun pt acest topic nu este decat la cafenea. Daca ma insel, rog un moderator sa mute si sa nu imi dea warn ... Am o Astra G, hatchback, neagra. Vreau sa ii fac in curand un micut cadou : un set de jante de aliaj. Pentru ca imi este greu sa ma decid, m-am gandit ca ar fi ok sa cer si alte pareri, mai "obiective" decat parerea mea. Exprimati-va liber, va rog. Fotografiile sunt numerotate in ordinea preferintelor mele. Edited January 18, 2008 by Cristaky Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Varianta cu multe spite as alege eu. Partea nasoala e ca se curata greu. Link to comment
tarabostes Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 ai discuri pe spate? daca ai, jantele tre sa le puna in vedere, daca nu ai jantele tre sa ascunda asta, suportul ala de tamburi arata naspa Link to comment
Cristaky Posted January 18, 2008 Author Share Posted January 18, 2008 Nu am discuri pe spate. Tamburii se pot "masca" oarecum, vopsindu-i negri. Sau pt ca tot ii am si nu pot scapa de ei (investitie inutila) as putea sa ii vopsesc intr-o culoare contrastanta cu restul masinii. Dar mai bine negru... Link to comment
sprite Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Exprimati-va liber, va rog. Varianta 2. "Dau" cel mai bine pe o AstraG. Daca tot e la liber: 1. - aspect bizar 3. - invechite 4. - parca e un tort in vitrina cofetariei. Link to comment
Marius* Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Eu as opta pt varianta nr. 1, avand in vedere ca masina ta e neagra. Succes ! Link to comment
dxr Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Prima varianta mi se pare cea mai potrivita pentru ca masina este de culoare inchisa. Link to comment
Tommy Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 4 si 3.. eventual pe gri, negru bate la ochi. Cele cu 5 brate subtiri.. nu stiu, mie imi creeaza o impresie de dezechilibru Stiam la astra la diesel au discuri spate standard. Link to comment
Satori Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Gasesti "configuratoare" pe unele siteuri (un exemplu: http://www.bmf-gmbh.de/cgi-bin/borbet/fr_m...Text=&LK=7) Cauti ceva asemanator cu ce vrei tu si iti faci o idee despre cum ar arata pe masina. Apoi alegi. Link to comment
mdascalu Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 (edited) Indiscutabil, varianta 1 sau 2. La masina ta se potrivesc cel mai bine. Edited February 1, 2008 by mdascalu Link to comment
BogdanG Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Totusi iti recomand altceva, de ce nu iei jante gen astra Bertone. Sunt practic fara moarte adica extrem de rezistente, le gasesti la bani foarte buni adica 400E setul aduse din Germania aproape noi. Sunt pe 17" dar nu cred ca asta este un impediment, adica pe astra G se pot pune roti pe 17. Cam asa arata ca idee: Link to comment
VRE Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Varianta 4 e cea mai mortala, cred ca ar da cel mai bine... Ca "backup" as alege varianta numarul 1. Link to comment
uskt2005 Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 OZ ruuuuuuuuuuuulzzzzzzzzzzz Si misto si calitate Link to comment
EM!L Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Mie varianta #3 mi se pare ca s-ar incadra cel mai bine pe Astra . Link to comment
Recommended Posts