Jump to content

Donez "shrek The Third.2007"

Cumnatu

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Accesul "muritorilor" la free sign-up este inchis pe tracker cand acesta atinge o anumita limita de utilizatori.

Pe masura ce userii neseriosi sunt banati si "se elibereaza locuri" sign-up-ul este deschis din nou.

Doamne cate mesaje am primit in ultimele 12 ore :D

Deci, ca sa solutionam.

Din cate am vb cu Yve inscrierea este libera samd.

Facati-va cont si scrieti AICI numele userului.

Primii 9 ( NOUA ) vor primii imunitate astfel incat nu vor fi nevoiti sa faca upload.

Lista cu cei 9 o voi inainta catre admin cand se va implinii ( cand se posteaza al 9-lea ) .

NU trebuie invitatie, faceti voi ceva gresit la inscriere. ( dovada ca altii au reusit )

Va rog sa scrieti aici NUMAI IDul, ulterioare comenturi sa fie.. ulterioare.

Astept , multumesc !

NUmaratoarea incepe AKUm !

We are a private site now and require an invite to join. Please do not request to be invited on non-invite forums, thanks.

Asta imi da cand vreau sa fac sign-up.

L.E.Am incercat si de pe alt calc/IP si acelasi mesaj il da.

Imi face si mie pls cineva un use???catalinu(sau altceva daca nu e liber)

PLSSSSSSSSSSSSS

Edited by bella

Mesajul ala e din cauza ca s-a ajuns la 50.000 useri :P

CINE A PRIMIT ACEL MESAJ SI NU A REUSIT SA ISI FACA CONT SA IMI DEA PM CU USER SI PAROLA SI E-MAIL SI II SE VA FACE CONT MANUAL !!!!!!

LE : incercati acum din nou sa va faceti cont, am mai facut ceva loc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pentru corectitudinea toate mesajele pe care le-am primit de aseara pana acum si care sunt altele decat cei 9 care vor posta aici vor primii si ei conturi, asadar total vor fi mai mult de 9.

Astept aici inca 7 ( sapte ) @bella fiind inclusa cand va reusii sa isi faca cont !

Edited by Cumnatu
Ne poti spune si noua cum ai reusit? Nu de alta dar sign-up-ul este inchis.

Merci

Pai tu mi-ai spus :P

Cred ca am avut noroc. Dupa ce am incercat de vreo 2-3 ori aseara si azi la fel, la un moment dat a aparut formularul de inregistrare in loc de mesajul ala cu sign-up inchis. Banuiesc ca au mai eliberat altii locurile :D

Lista:

1. Zmeulcelrau

2.catalinu,catainu123(care dintre ele e liber)

3. nonel

4. xbitz

5. ionutnegru

Edited by john

Facut VIP + Imunitate + 10 invitatii / cont la :

1. Zmeulcelrau

2. catainu123

3. nonel

4. xbitz ------------------------ DONE !

5. ionutnegru

6. rimache

7. mcojo

8. andyandrei ------------------ Cum Doamne fereste sa ramai cu cont normal, ai VIP acum ! :P

hai baieti, hai cu conturile ! ( sper ca cei care aveti acum invitatii la dispozitie sa le puneti la discretia colegilor de pe forum ce nu au prins acest trenulet ) ( asta daca va fi cazul pt ca pe masura ce se upgradeaza se mareste limita aia de 50 mii )

Edited by Cumnatu
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...