Cumnatu Posted January 23, 2008 Author Share Posted January 23, 2008 (edited) andrei_ics_ics_el = DONE ! Inca 1, 2 si gata, nu mai vrea nimeni ? ( sunt cativa colegi care mi-au dat mesaj cu userul, nu ma ajuta, imi trebuie user,pass si e-mail ( sau macar user si e-mail ) Edited January 23, 2008 by Cumnatu Link to comment
andrei_xxl Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Multumiri multe-multe! Oferta cu berea ramane valabila daca ajungi prin Craiova Link to comment
bella Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Cumnate...daca nu reusesti sa iti iei consola aia la masina pana in toamna cand plec in State ti-o aduc eu...macar atat sa fac. Merci inca o data. Link to comment
andrei_xxl Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 (edited) Imi place de Cumnatu...are multe anunturi cu "DONEZ...." Cand donezi "petrolierul" ma inscriu de pe-acum sa-l iau, sa nu ma uiti Edited January 23, 2008 by andrei_ics_ics_el Link to comment
uskt2005 Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 (edited) Cumnate Ti-am dat un PM cu datele pt un cont(daca se mai poate bineinteles) Multumesc L.E. Merge, 10x Edited January 23, 2008 by uskt2005 Link to comment
Cumnatu Posted January 23, 2008 Author Share Posted January 23, 2008 "saka" si userul "uskt2005" = DONE Centralizeaza cineva va rog ? Din punctul meu de vedere am terminat, multumesc ! Link to comment
bella Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 "saka" si userul "uskt2005" = DONE Centralizeaza cineva va rog ? Din punctul meu de vedere am terminat, multumesc ! 1. Zmeulcelrau 2. catainu123 3. nonel 4. xbitz 5. ionutnegru 6. rimache 7. mcojo 8. andyandrei 9.andrei_ics_ics_el Deci, in total 11. Multumiri. Link to comment
nonel Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Facut VIP + Imunitate = nu mai stau la seed? Eu oricum stau dar mai se intampla sa iau un film noaptea cand il urca uploaderul si nu pot sta atunci cu calculatorul deschis. Multumesc. Link to comment
Cumnatu Posted January 23, 2008 Author Share Posted January 23, 2008 NU mai trebuie sa stai la seed. A mai primit cineva 50 de PMuri in 2 ore ? Link to comment
Cumnatu Posted January 23, 2008 Author Share Posted January 23, 2008 Placerea e de partea mea ! Link to comment
nonel Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Cumnatu , contul de Vip il am dar invitatile nu au venit. Tot cele 4 vechi le am. Nu ma deranjeaza dar ma gandeam ca poate ajut si eu pe cineva de pe forum cu acele invitatii. Link to comment
rimache Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Inca o data multumesc. Pastrez la rece, poate ne-om intalni vre-odata Link to comment
magnet Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Cumnate daca mai merge, rogu-te si pentru ovidutz83. Sarumana Link to comment
Lucian M Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Ca de obicei, iar am ramas pe afara... Daca totusi se poate rezolva cumva (ai pus pe mess ca incerci), raman dator, aprind si eu o lumanare pentru sufletelul tau cel bun (la VII, nu va ganditi la prostii). Noapte buna! Link to comment
magnet Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Poate noi doi rosiatici reusim pe ultima suta de metri... Multumim Link to comment
bishnitzarul Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 doriti invitatie pe http://www.torrentbits.ro ? eu pot sa ofer 4 invitatii Link to comment
Lucian M Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Mi-am facut cont, lucianm. Mai trebuie facut ceva? Link to comment
nonel Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Si eu pot oferii 4 invitatii. Link to comment
andrei_xxl Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 (edited) Va ajut si eu, daca imi spuneti cum se procedeaza cu invitatiile...de unde dau, ce dau, unde scriu. LucianM, trimite-mi pm cu parola si e-mail (parca asa se face), username-ul l-ai scris. Cumnate, daca ne mai citesti, invata-ne si pe noi cum sa dam mai departe invitatii. Sau numai pe mine, eu pricep mai greu Edited January 24, 2008 by andrei_ics_ics_el Link to comment
Cumnatu Posted January 24, 2008 Author Share Posted January 24, 2008 (edited) Sincer habar nu am ! Dar avem printre noi cu siguranta useri care au mai facut asta, ar putea sa dea o mana de ajutor ! Daca cei care asteptati invitatiile doriti doar useri normali ( adica din genul celor care trebuie sa faca si upload ) pot sa va fac conturi fara nici o problema. Edited January 24, 2008 by Cumnatu Link to comment
bishnitzarul Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Va ajut si eu, daca imi spuneti cum se procedeaza cu invitatiile...de unde dau, ce dau, unde scriu.LucianM, trimite-mi pm cu parola si e-mail (parca asa se face), username-ul l-ai scris. Cumnate, daca ne mai citesti, invata-ne si pe noi cum sa dam mai departe invitatii. Sau numai pe mine, eu pricep mai greu dai click pe numele tau si o sa iti deschida o pagina. O sa iti apara cate invitatii poti sa trimeti si cate ai trimes,ca sa le tripeti dai click pe available si introduci adresa de mail cui vrei sa ii dai invitatie. Link to comment
bella Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 (edited) Nu ai nevoie de username pt a da invitatii. Asta e si ideea...tu ca membru dai invitatie unei persoane care nu se poate inscrie datorita atingerii limitei maxime de useri. Se procedeaza cam asa: -logat fiind, dai click pe usernameul tau care este primul ramd din pagina. -acolo ai un link "Availabile" care iti spune cate invitatii ai. Dai click pe el si bagi acolo emailul celui caruia vrei sa ii trimiti invitatia. Respectivul primeste un mail in care are instructiunile de sign-up. Oricum, in acest moment nu se mai poate face sign-up nici macar cu invitatie pt ca trackerul are 50.000 de useri. L.E. Bishnitzarul a fost mai rapid/la obiect. Mi-am facut cont, lucianm.Mai trebuie facut ceva? Nu mai trebuie facut nimic. Doar ca fiind user normal tb sa stai la seed si sa ai grija de ratia ta. Edited January 24, 2008 by bella Link to comment
magnet Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Eu ma gandeam la VIP Daca mai e valabil. user: ovidutz83 Mersi Link to comment
VFX Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 da, chiar...mai e valabil si pt. "intarziati"? ca in ultima perioada mi-am stricat rau ratia... ("> si nu da bine la CV... XCode - pt. cei interesati... Link to comment
Recommended Posts