andrei_xxl Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 (edited) Imi apare asa ceva : Given - 0, Available - 0 Sa inteleg ca nu se mai pot trimite invitatii? Cand dau click pe Available imi zice Sorry No invites! Edit : Acum imi zice : The current user account limit (50,000) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later... Cred ca nu se mai dau deocamdata. Mai incerc mai tarziu, daca pot o sa mai fac pt LucianM (inca astept mailul tau pe pm), magnet (la fel) si sorinel. Sper sa mearga. Edited January 24, 2008 by andrei_ics_ics_el Link to comment
magnet Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Foarte corect ai ramas in pana Link to comment
bella Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Lucian are cont. Ce vrei sa mai faci pentru el? Link to comment
VFX Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 si sorinel are cont (XCode) de mai multa vreme...ideea era daca se mai poate da, stiti voi, statut de'la cu majuscule... Link to comment
andrei_xxl Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Sa vedem ce pot sa fac pt VIPsti, nu de alta, dar tare as mai bea o bere Macar sa o recuperez pe cea pe care i-o voi da lui Cumnatu... Mai am o intrebare : eu oricum obisnuiesc sa las computaurul deschis peste noapte, daca las la seed ce am tras, e vreo problema? Eu nu cred...dar zisei ca sa intreb. Link to comment
bella Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Din contra...daca il lasi mai mult, ajuti torentul sa traiasca.Totusi, poti sa imi spui ce vrei sa faci tu pentru cei care nu au prins statusul de VIP? Link to comment
andrei_xxl Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 (edited) Ptiu! Acuma ma prinsei...ai dreptate ) Nu pot face nimic. Cred ca mi s-a urcat statutul de VIP la cap Edited January 24, 2008 by andrei_ics_ics_el Link to comment
Cumnatu Posted January 24, 2008 Author Share Posted January 24, 2008 Pentru conturi normale, fara VIP va rog sa ma anuntati, le fac cu placere. Link to comment
Cumnatu Posted January 25, 2008 Author Share Posted January 25, 2008 In 10 ore plec in Germania asa ca o sa va rog pe cei care mi-ati dat mesaje cu cereri de conturi sa mai aveti putina rabdare pana vin ( joi ) , le voi face atunci, multumesc ! Link to comment
Cumnatu Posted February 24, 2008 Author Share Posted February 24, 2008 Cum ambele subiecte s-au .. perimat, se poate inchide, multumesc ! Link to comment
Recommended Posts