mike.omega Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Intre 2 examene si o pereche noua de stergatoare deschid si topicul asta. Tot la Crazy in mod evident! Immortal stie de ce! > Link to comment
MCojo Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Yam, yam deja ma gandesc la frappe! Link to comment
TBird Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 O sa imi fac si eu simtita prezenta daca nu deranjez Link to comment
Immortal Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Pe noi nimeni nu ne deranjeaza, in plus, oricine are intrebari in stilul 'dreamlike si Immortal' e bine-venit @mike: da da da, am rezervat locul GENIAL de la margine... Link to comment
mike.omega Posted January 23, 2008 Author Share Posted January 23, 2008 Si io langa tine ca fin observator ce sunt Link to comment
TBird Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 bai da voi aveti deja locuri rezervate.. .etc... incep sa cred ca sunt in plus pe acolo ) Link to comment
paul_marines Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 TBirdi said: incep sa cred ca sunt in plus pe acolo ) Nope!! Ai putea fi un mare "+" daca ai avea un Chevy, altfel te poti inghesui intr-u egalitate cu toata lumea. Cine stie ce-ti va rezerva viitorul apropiat. Link to comment
MCojo Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 TBirdi said: bai da voi aveti deja locuri rezervate.. .etc... incep sa cred ca sunt in plus pe acolo ) Nu esti in plus atata timp cat oferi plusuri in frappe-uri membrilor cu greutate. Link to comment
TBird Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 bun... m-am mai linistit ...ne vedem pe acolo Link to comment
ToPser Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 iar ora 19:00 fratilor ? lasati-o balta... Link to comment
mike.omega Posted January 24, 2008 Author Share Posted January 24, 2008 Pazea ca vin si cu masina curata Asta daca binenteles o sa se pastreze curata pana atunci Link to comment
dreamlike Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 (edited) Immortal said: .... oricine are intrebari in stilul 'dreamlike si Immortal' e bine-venit ... Naiba stie cand te vorbeste Immortal de bine ... S"> ? TBirdi said: .... incep sa cred ca sunt in plus pe acolo ... Ai fi in plus doar daca esti dinamovist, desi ne-am distra de minune pe seama ta. Daca nu ti-a dat nimeni parola pentru intalnirea de saptamana asta si chiar vrei sa ni te alaturi (ne-ar face mare placere) te rog sa ne spui si sa o soliciti pe forum pentru a te putea recunoaste, rugamintea noastra fiind sa nu o transmiti la altcineva din afara clubului (daca nu ti-a spus nimeni pana acum). Edited January 24, 2008 by dreamlike Link to comment
TBird Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Pai nu mi-a zis nimeni nimic... ai putea sa imi zici tu.. Nu si iar NU sunt dinamovist... da oricum nici de bine nu e... sunt Rapidist... si sper sa nu fiu singurul pe acolo rapidist nu-i asa ? Ca altfel e scandal Link to comment
Immortal Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Eh ok, daca vei avea soarta mea, vei deveni dinamovisti dupa 2 ore de discutii cu 'micro(bist)u' ) PS: Era de bine, dreamlikeule, era de bine )"> Link to comment
Scoop Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Din pacate nici sambata asta nu ajung din cauza unu majorat, o sa incerc sapt viitoare "> Link to comment
mike.omega Posted January 25, 2008 Author Share Posted January 25, 2008 Uaaaa! Moare Immortal de doru tau Link to comment
TBird Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 nea... sunt obijnuit... SINGUR IMPOTRIVA TUTUROR Link to comment
ing3r Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 de data asta cred k ajung si eu...cu tot cu stergatoarele mele de 2 lei Link to comment
Immortal Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 mike.omega said: Uaaaa!Moare Immortal de doru tau De bucurat sigur nu ma bucur...va trebui sa balesc toata seara si sa savurez un pep...prigat, fara sa am de cine ma lua... ("> Link to comment
free_spirit Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Salutare !! Cum spuneam si in postul meu din topic-ul trecut, ora 19.00 mi se pare al dracu' de tarzie pentru navetisti.Si chiar intrebam daca la vara o sa ne intalnim la 21.00. Ma rog..., ce mai conetaza? Azi n-am examene asa ca,daca nu aleg sa zac pentru restul zilei in pat, poate voi ajunge la Crazy pentru un frappe. Respect !! Link to comment
th3_grimreaper Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 M-ati imbolnavit, fratilor, cu ora asta! Care din voi nu e de acord cu, de exemplu, ora 17.00 si DE CE NU? In ritmul asta eu nu mai pot veni niciodata la intalniri, si chiar imi pare rau! Si din cate vad, nu sunt singurul caruia nu-i convine ora asta. Topser nu mai vine de vreo 2 intalniri incoace, si il inteleg! Link to comment
pacuraru daniel-florin Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Stimati domni , Daca ajungeti si in aceasta seara la intalnire , beti va rog un frape si in cinstea lui raposatu N. Ceausescu ca tot e ziua lui azi .Daca vreti sa ma injurati ca m-am gandit la el , ganditi-va dv. la taxa auto si vedeti ce e incorect in ,, discursul " meu . "> Link to comment
TBird Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 (edited) Fratilor imi cer scuze ca nu am putut sa ajung la intalnire... cu toate ca mi-am anuntat prezenta. O sa vin data viitoare, am avut niste probleme pe la munca si... imi pare rau Edited January 27, 2008 by TBirdi Link to comment
dreamlike Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 pacuraru daniel-florin said: Stimati domni , Daca ajungeti si in aceasta seara la intalnire , beti va rog un frape si in cinstea lui raposatu N. Ceausescu ca tot e ziua lui azi. Tovarase pacuraru daniel-florin... pentru raposatu' ... .... poti sa bei dumneata niste nechezol daca tii cu tot dinadinsul sa-i cinstesti memoria. Eventual poti sa mai servesti niste creveti cu pufarine, ca mai mult nu ai voie decat cu cartela. ####@@@!!!##$$$$$$$ (aceste simboluri nu se pot traduce). Link to comment
Recommended Posts