Jump to content

Alarma Maat (veche)

Recommended Posts

Am o alarma mai veche (97) la un Cielo care nu mai raspunde (dintr-odata) la (tele)comenzi. Am resetat-o, dar fara folos. Exista o mare probabilitate sa se fi rupt vreun fir pe undeva dar imi este foarte incomod sa urmaresc traseul diverselor fire (este montata in zona panoului de sigurante, dar firele sint incurcate cu alte cablaje de la masina si e foarte greu sa le descurc). Are cineva vreun manual sau vreo schita cu semnificatiia pinilor (are un conector principal cu 12 pini si unul mai mic (3 pini) pentru senzorul de soc).

Nu reusesc sa identific modelul alarmei, dar cu siguranta este marca Maat (sau "Altech Auto", cum scrie pe cablaj - unde mai scrie si un "NET-8605"). Multumesc anticipat pentru orice sugestie. Am incercat sa-i contactez pe taiwanezii de la Maat (altech) dar n-am primit nici un raspuns.

N-are nimeni vreun model mai vechi de MAAT? Eventual, vreo alarma asemanatoare cu un conector cu 12 pini? M-ar interesa macar semnificatia pinilor.. btw, alarma are doua telecomenzi cu 2 butoane (o telecomanda este neagra iar una este maro furnir).