Jump to content

Intalnire Bucuresti, 24.01.2008

Recommended Posts

Avand in vedere ca azi este marti seara, haideti sa vedem cine se anunta. Afara s-a facut mai caldut, asa ca merge de o mica intalnire.

Ileana, daca vii, vreau si eu un exemplar din cartea lui Obi. [-O<

L.E: Si pe la ce ora veniti, sa nu mai inghet de la 7 in parcare... [-X .

Edited by closchkutza

Vaxxi, multumesc pt punerea in legatura cu colegul cu fibra !

o sa imi fac timp intr-un weekend sa ii fac o vizita.

O sa vin si eu joi dar foarte fugitiv insa vreau sa imi trag un autocolant. Pe la ce ora apari ?

Edited by Cumnatu

salut!

Daca reusesc sa scap de la serviciu vin si eu, chiar imi doresc sa va cunosc.. pe mircea l-am cunoscut acum o saptamana cand am fost cu masina la el.

Super misto, abia astept sa va cunosc :banana:

Edited by atyqsound
Vaxxi, multumesc pt punerea in legatura cu colegul cu fibra !

o sa imi fac timp intr-un weekend sa ii fac o vizita.

Cu placere, sper sa iasa treaba buna :) nu stiu la cat ajung, ca depind de altceva inainte; oricum, cu cat mai tarziu, cu atat mai bine (ca indiferent de ora la care ajung, stau pana pleaca toata lumea). Un 9-10 ar trebui sa fie safe.

Ileana, daca vii, vreau si eu un exemplar din cartea lui Obi. [-O

L.E: Si pe la ce ora veniti, sa nu mai inghet de la 7 in parcare... [-X .

In nici un caz nu ajung la 7. Probabil in jur de 21.00. Si iti aduc si cartea.

citesc cu placere de acum o luna--de cand s-a intamplat sa intru in posesia ogarului-- posturile pe care le puneti aici si care de multe ori m-au ajutat sa ma calmez sau sa mai rezolv cate o problema, fie ea cat de mica.

As vrea sa vin si eu maine seara la intalnire, chiar daca nu sunt dintre vetereanii forumului, si poate astfel facem un schimb de impresii si sfaturi.

O sa ma invart pe la polivalenta pana o sa dau de Daewoo-urile si Non-Daewoo-urile voastre, ca semn ca acolo trebuie sa ajung.

Sper sa ne gasim si sa ne vedem cu bine.

Numai bine de la Ogaru Oltean :) .

La mine acceasi poveste... Vreau sa vin dar nu prea am cum... daca reusesc sa scap de la birou ajung pe la 22:00. :uff:

Am un scartait la un scaun, poate ma ajuta si pe mine cineva sa-l gasesc ca sa mor ca ma terorizeaza si nu stiu cum sa scap de el. Am bagat WD40 pe toata sania de la scaun si degeaba. :(

Edited by Night Elf

Este al naibii de posibil. Asa este si la mine. Si eu la fel, am uns tot ce se putea unge..a tras, am impins..nimic. Cum plecam la drum, aparea scartaitul. Am scos centura, liniste.

Vezi cate trasaturi au in comun matizul cu lacetti? :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...