closchkutza Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 (edited) Avand in vedere ca azi este marti seara, haideti sa vedem cine se anunta. Afara s-a facut mai caldut, asa ca merge de o mica intalnire. Ileana, daca vii, vreau si eu un exemplar din cartea lui Obi. L.E: Si pe la ce ora veniti, sa nu mai inghet de la 7 in parcare... . Edited January 22, 2008 by closchkutza Link to comment
VAXXi Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Io vin cu autocolantele acelea ramase. Link to comment
Cumnatu Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 (edited) Vaxxi, multumesc pt punerea in legatura cu colegul cu fibra ! o sa imi fac timp intr-un weekend sa ii fac o vizita. O sa vin si eu joi dar foarte fugitiv insa vreau sa imi trag un autocolant. Pe la ce ora apari ? Edited January 22, 2008 by Cumnatu Link to comment
Aty Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 (edited) salut! Daca reusesc sa scap de la serviciu vin si eu, chiar imi doresc sa va cunosc.. pe mircea l-am cunoscut acum o saptamana cand am fost cu masina la el. Super misto, abia astept sa va cunosc Edited January 22, 2008 by atyqsound Link to comment
VAXXi Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Vaxxi, multumesc pt punerea in legatura cu colegul cu fibra !o sa imi fac timp intr-un weekend sa ii fac o vizita. Cu placere, sper sa iasa treaba buna nu stiu la cat ajung, ca depind de altceva inainte; oricum, cu cat mai tarziu, cu atat mai bine (ca indiferent de ora la care ajung, stau pana pleaca toata lumea). Un 9-10 ar trebui sa fie safe. Link to comment
Cumnatu Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 (edited) Super misto, abia astept sa va cunosc Sa ne ( ii ) cunosti sa ii tragi in .. banana ? , glumeam ! Edited January 22, 2008 by Cumnatu Link to comment
Aty Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 (edited) sper "> ) Edited January 22, 2008 by atyqsound Link to comment
ileana Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Ileana, daca vii, vreau si eu un exemplar din cartea lui Obi. [-OL.E: Si pe la ce ora veniti, sa nu mai inghet de la 7 in parcare... . In nici un caz nu ajung la 7. Probabil in jur de 21.00. Si iti aduc si cartea. Link to comment
bishnitzarul Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 cred ca am sa ajung si eu pe la un 20:15. Link to comment
ogaru alb Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 citesc cu placere de acum o luna--de cand s-a intamplat sa intru in posesia ogarului-- posturile pe care le puneti aici si care de multe ori m-au ajutat sa ma calmez sau sa mai rezolv cate o problema, fie ea cat de mica. As vrea sa vin si eu maine seara la intalnire, chiar daca nu sunt dintre vetereanii forumului, si poate astfel facem un schimb de impresii si sfaturi. O sa ma invart pe la polivalenta pana o sa dau de Daewoo-urile si Non-Daewoo-urile voastre, ca semn ca acolo trebuie sa ajung. Sper sa ne gasim si sa ne vedem cu bine. Numai bine de la Ogaru Oltean . Link to comment
xenna Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Sa te invarti cu grija ogarule, sa nu ametesti Link to comment
Schumy Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 cred ca o sa ajung si eu in jur de 20 si putin app e vreunu dintre voi mecanic ? Link to comment
ileana Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 app e vreunu dintre voi mecanic ? Ne jignesti! Toti suntem! Link to comment
Tommy Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Eu. Iti repar ECU cu mopsul, daca tot sta becul galben aprins repar si IAC-ul. Daca nici asa nu se stinge inseamna ca solide masini face chevy. Link to comment
paraman Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Nu sunt sigur daca ajung in seara asta pentru ca sunt bolnav intr-un mare hal... P.S.: S-a lipit foarte bine autocolantul "mathusalemic", il port cu mandrie de aproape o saptamana! Link to comment
Elfu Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 (edited) La mine acceasi poveste... Vreau sa vin dar nu prea am cum... daca reusesc sa scap de la birou ajung pe la 22:00. Am un scartait la un scaun, poate ma ajuta si pe mine cineva sa-l gasesc ca sa mor ca ma terorizeaza si nu stiu cum sa scap de el. Am bagat WD40 pe toata sania de la scaun si degeaba. Edited January 24, 2008 by Night Elf Link to comment
closchkutza Posted January 24, 2008 Author Share Posted January 24, 2008 Esti sigur ca nu este de la cupla centurii? La mine asa este...scartaie cand este cuplata centura, fara ea pot sa topai pe scaun. Link to comment
Elfu Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Ma sincer sa fiu nu sunt sigur. Am sarit pe scaunul ala de l-am rupt in doua si nimic cand sta pe loc masina. Se aude doar in mers. S-ar putea sa ai dreptate. )"> Link to comment
closchkutza Posted January 24, 2008 Author Share Posted January 24, 2008 Este al naibii de posibil. Asa este si la mine. Si eu la fel, am uns tot ce se putea unge..a tras, am impins..nimic. Cum plecam la drum, aparea scartaitul. Am scos centura, liniste. Vezi cate trasaturi au in comun matizul cu lacetti? Link to comment
Elfu Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Da ! Si eu care credeam ca doar pedalele sunt la fel si numarul de roti. Link to comment
closchkutza Posted January 24, 2008 Author Share Posted January 24, 2008 Pai trecand peste asta bre` "> . Link to comment
ileana Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Gata bre cu tehnicariile. Treceti pe alt topic daca mai vreti sa continuati. Sau hai mobilizarea si fuga in parcare. Link to comment
Recommended Posts