padual Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 va rog mult sa imi dati si mie un mail pentru intalnirea de saptamana viitoare...daca se face. Eu sunt din Mg dar sunt in bucuresti cu matizul si tare mi-ar placea sa vin si eu la o intalnire padual87@yahoo.com Link to comment
BogdanG Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Se face in fiecare joi indiferent de temperatura de afara si de inaltimea stratului de zapada. Link to comment
Elfu Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 (edited) Aseara am trecut si eu pe la 22:15 pe acolo. N-am gasit nicio masina la locul obisnuit. Cand sa plec am vazut masinile parcate mai sus putin ca sa zic asa, dar n-am gasit niciun forumist pe langa ele. Unde v-ati ascuns fratilor? Am stat pret de o tigare dupa care am plecat. Edited January 25, 2008 by Night Elf Link to comment
closchkutza Posted January 25, 2008 Author Share Posted January 25, 2008 Eram la Diamond ca inghetaseram de frig in parcare.. Link to comment
Tommy Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Cand sa plec am vazut masinile parcate mai sus putin ca sa zic asa, dar n-am gasit niciun forumist pe langa ele. Link to comment
Recommended Posts