guru Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Vine cineva azi, prin mocirla si aglomeratia infernala, care este? Link to comment
alexino Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Vine, vine. 7 / 7 si-un sfert / fix. Link to comment
perfidus Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Cu putin noroc poate va mai gasesc dupa 19:30... ca am cam lipsit. Nu-i asa alexino? ) Link to comment
L`amour Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Je se anunta,dar nu o sa stau prea mutl pt ca am ceva treaba dupa si tre sa plec Link to comment
RaZoR-07 Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Anuntat doar telefonic, incert cat cuprinde si intarziat la greu, am ajuns si eu la spartu` targului. In principiu s-a respectat "regula celor trei", ca pe Alexino nu l-am mai prins, iar de la Amorezu` n-a venit decat... promisiunea. Din declaratiile anonime ale celor mai prezenti decat mine, discutiile cu caracter auto mult prea partial nu pot fi reproduse pe forum, putand fi considerate ca needucative. Link to comment
L`amour Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 iar de la Amorezu` n-a venit decat... promisiunea. Aici gresesti Am fost la 19:00 acolo si nu era nimeni,l-am sunat pe Perfidus sa vad ce face,unde e si daca mai vine si am aflat cu parere de rau ca atunci pleca de acaasa adica la 19:18 si am plecat ca aveam ceva mai multa treaba, ca initial trecusem sa va salut daca tot imi anuntasem prezenta si a intervenit alt ceva apoi mai important.Data viitoare sper sa reusim sa ne strangem mai multi dar nu promit ca vin sigur pt ca nu stiu inca ,cum o sa lucrez,dimineata sau dupa amiaza, sau mai greu da poate liber Link to comment
Recommended Posts